Дни преди началото на кампанията: Адвокат Ал. Анева-единственият водач на кандадат-депутатска листа от Пиринско
10 октомври 2021 15:12 Mobile watches 14473 прочита Mobile comments 0 коментара

Благоевгадският адвокат Албина Анева ще се окаже единственият водач на кандидат-депутатска листа от Пиринско, след като  днес станаха ясни  водачите на голяма част от парламентарно представени партии. Анева ще  оглавява листата на "Израви се ", която на предишните избори за 46-ото народно събрание в Благоевградска област  водеше Мая Манолова. 

Заради многото преференции и добрата кампания ,която Анева направи преди няколко месеца от партията на Манолова  са категорични ,че тя трябва да води листата . До момента официално обявиха водачите си БСП, ГЕРБ, ДПС.

За Благоевградска област ГЕРБ ще води Росен Желязков и тук няма изненада, БСП ще щурвума парламента с професор Георги Михайлов, а ДПС с Делян Пеевски, това стана ясно днес.

Със сигурност "Има такъв народ" ще се води от спуснат от централата столичен водач  и това е Виктория Василева . Редят листите си все още и от новата партия на Асен Василев и Кирил Петков " Продължаваме промяната"  

В останалите партии не се очакват изненади и веротяно водачите им ще са същите от предишните парламентарни избори. Интересно е дали в листатата на ПП ГЕРБ в Пиринско ще има промяна , след  негодуването на благоевгадската структура срещу решението второто място да е отредено за Банско

Петя Колева .  

0 коментара
Коментирай