Доверието е пътят към успеха каза Стефан Янев при откриването на предизборната кампания на Самуилова крепост
02 септември 2022 19:14 Mobile watches 12187 прочита Mobile comments 0 коментара

Доверието е пътят към успеха –с тези думи Стефан Янев председател на партия Български възход откри предизборната кампания в петричкото село Ключ, където официално представи  листата с кандидати за народни представители за област Благоевград, с водач на листата  адвокат  Надежда Самарджиева. 

В църквата „Свети пророк Илия“ бе отслужен молебен и водосвет за здраве, успех и благополучие на целия български народ. На събитието присъстваха членове и симпатизанти , кандидати за народни представители , дошли специално да уважат събитието.

Водачът на листата за I МИР Благоевград  адвокат Надежда Самарджиева подчерта ,че Български възход е партия, която предлага обединение и национален консенсус по няколко основни приоритета -това са работеща и ефективна икономика, излизане от демографската криза, връщането на българите зад граница в родината и ефективно здравеопазване.

Реализацията на тези приоритети ще превърнат България в силна, социална ,индустриална и уважавана държава, каза още адвокат Самарджиева.

 По късно бяха поднесени венци и цветя пред паметника на цар Самуил, един от най големите символи на Първото българско царство.

„Не случайно откриваме предизборната кампания  тук на това сакрално място, каза лидерът на партия „Български Възход“ Стефан Янев и подчерта ,че точно на това място открива символа на вярата ,защото тук преди 1008 години се е състояла една решителна битка, която е спряла възхода на

Първата българска държава. Янев припомни, че историята е доказала ,че само ,когато българския народ е единен ,успява да постигне всяка национална цел.  Тук сме  на Самуилова крепост ,за да се преклоним и почетем онзи възход, с който се е гордяла България преди 1008 години и  припомним, че е силен, не този,  който пада еднократно или многократно, а е силен този, който умее да се изправи и да продължи напред, въпреки трудностите.

Само тогава ще подновим онзи възход ,за който мечтаят българските избиратели, въпреки апатията, обхванала българското общество, допълни председателят на Български възход Стефан Янев.  Той подчерта ,че православието и вярата са съхранили България и българския народ през всички трудни векове  и че днес повече от всякога се нуждаем от обединение.

Това е и посланието на партията не само към  членове и симпатизанти, но и към всички граждани ,които ще упражнят своя вот на 2 октомври. „Вярвам ,че само обединени ще организираме една смислена кампания ,в която ще  засегнем  злободневните теми на деня“ ,допълни още Янев.

Партия „Български възход „ налага нов стил и модел на правене на политика, чрез морал ,ценности ,експертност и професионализъм и доказателство затова са сформираните листи . В тях влизат доказани експерти, адвокати, преподаватели и бизнесмени.

  


 

0 коментара
Коментирай