Eто с кого ще управлява новия кмет на Банско Иван Кадев
09 ноември 2019 10:17 Mobile watches 15456 прочита Mobile comments 8 коментара

Сашка Въчкова, Стойчо Баненски и Костадин Атанасов са новите заместник кметове на община Банско, с които ще управлява новоизбраният кмет Иван Кадев.

Сашка Въчкова и Баненски бяха част от екипа на Георги Икономов в първия му мандат, но в последствие депозираха вкупом оставки и напуснаха ръководните си постове. Вчера кметът Кадев ги съобщи пред администрацията, но от понеделник те влизат официално в длъжност.

П. Иванов

8 коментара
Коментирай
09.11.2019 11:48 | Първо впечатление
За сега нищо ново под "слънцето ГЕРБ"! Само това, че заляза "Монтофонското слънце" някъде на запад от река Глазне, в покоите със златни бидета!
09.11.2019 16:08 | Бай Реджеб
Генерална промяна😀 😀 😀 😀.
Пременил се Бай Илия па в тия
09.11.2019 16:48 | А в понеделник сутрин...
Ще им прелеят с менчето вода и ще се наклопотят в старите си кресла! Така "новото" ръководство ще поеме кормилото на властта и ще потегли напред към нови хоризонти.
09.11.2019 18:25 | Банскалийка
Моите почитания и уважения към Въчкова и Баненски, но ако Община Банско ще следва лозунга Генерална промяна, то тогава от себеуважение и достойнство, не би било редно да се включват в новия екип. Те имаха своя шанс и своето време в общината, дадоха каквото можаха и напуснаха.
Да, имат някакъв опит, може би много повече от мнозинството нови общинари, но това не бива да ги кара да си мислят, че са незаменими.
Честно казано, сега като гледам екипа около Г-н Кадев.... не виждам с кого може да направи работещ модел на общината и на кого може да разчита
Все пак, за да се осъществи цялата тази промяна, на него му трябват знаещи, можещи, работещи и честни хора. А, като тегля чертата....
Желая силна воля и непоколебимост в действията на новия кмет, дано късметът е на негова страна. Успех!
09.11.2019 22:05 | Загрижен
Г-н Кадев, когато гледате несвалените си предизбрни плакати по улиците, замисляте ли се върху внушенията на логото Ви "ГЕНЕРАЛНА ПРМЯНА", с което спечелхте доверието на избирателите, или това е просто демагогия? Май така излиза. С назначенията на "старите муцуни" доказахте, че ни подведохте. За кой ли път обикновеният електорат, благодарение на който станахте кмет, остана излъган.
10.11.2019 08:10 | УЧИТЕЛ
Г-н Кмете, никой от тримата зам. кметове не разазбира от образование. Образованието не свършва с замяната на директорките и поставянето на верни хора на тяхно място. Децата ни учат в Разлог и Благоевград това е един от проблемите, които не търпи отлагане. Общината има механизми да задържи това изтичане или да го намали до минимум. Не оставяйте образованието на автопилот!
10.11.2019 09:51 | откровен
Нищо ново, положително не очаквам да се случи, не вярвам че ще има някаква ГЕНЕРАЛНА ПРОМЯНА. Преди всичко гласувах ПРОТИВ Икономов и понеже няма как казах ДА за Кадев. За да гласуваш ПРОТИВ те карат да кажеш ДА за някой друг.
10.11.2019 12:43 | Нов
Не е нужно да разбираш от образувание за да си подредиш училищата тези директорки какво направиха до сега построиха Герб..... е сега даваме шанс на другите маже и да се постараят веднага да даваме констатации
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар