Георги Ковачки, ПП „АТАКА“: За да продължи реализирането на започналите проекти, д-р Камбитов трябва да е кметът на Благоевград
18 октомври 2019 17:19 Mobile watches 6724 прочита Mobile comments 0 коментара

Д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет за трети мандат, издигнат от ПП ГЕРБ и Георги Ковачки, водач на листата на ПП „Атака“ подписаха декларация за сътрудничество. Те се обединиха около четири основни точки, а именно изграждане на Индустриална зона, по-чиста екологична среда, устойчива и балансирана демографска политика и развитие на култура и спорт.

Д-р Камбитов благодари за подкрепата и доверието, които получава.

„През годините имахме добър диалог. Убеден съм, че това е начало на едно добро сътрудничество в следващия Общински съвет“, каза д-р Атанас Камбитов.

Георги Ковачки подчерта, че е убеден в ползотворната съвместна работа.

„Като бъдещи партньори ще работим за прозрачност. Най-много ще акцентираме върху икономиката на Община Благоевград. С изграждането на Индустриалната зона, вярвам, че д-р Камбитов ще направи необходимото за разкриването на много нови работни места. Има много проекти, които са стартирали и предстои да бъдат реализирани, а за да се случи това д-р Камбитов трябва да бъде кмет и занапред. Ще работим в името на хората“, каза Георги Ковачки.

ПП „Атака“, е поредната политическа партия, която декларира подкрепата си за д-р Атанас Камбитов.

Сред останалите формации, които застанаха зад кандидатурата му са: Местна коалиция ЕНП (ЕНП– СДС- БДО), с водач на листата Радослав Тасков, ЗС„Александър Стамболийски“, с водач Димитър Урдев, ПП АБВ, с водач Владимир Елезов, ОБТ „Български лейбъристи“, с водач Констанца Рупова. МК „Обединена социалдемокрация/ ПП „ОСД“ ПП, „ЗНС“/, с водач Христо Ковачки.

Кандидатурата му за трети мандат е подкрепена и от Синдикатите – КТ “Подкрепа“ и КНСБ, с които има подписани споразумения за сътрудничество и бъдещи действия за развитие на Благоевград полза на обществото

Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление.

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар