Извънредно! Борисов е поискал оставките на трима министри заради трагедията край Своге
31.08.2018 11:24 Mobile watches 4799 прочита Mobile comments 6 коментара

Премиерът Бойко Борисов е поискал оставката на трима министри заради трагедията край Своге. Министрите, на които е поискана оставката са: Николай Нанков – министър на регионалното развитие и благоустройството, Валентин Радев – министър на вътрешните работи и Ивайло Московски – министър на транспорта.

Очаква се в 12.30 часа в сградата на Министерския съвет министрите да направят изявление, пише Блиц. Припомняме, че след разпита в Националното следствие вчера, регионалният министър Николай Нанков заяви готовност да поеме политическа отговорност за трагедията.

М. Иванов

6 коментара
Коментирай
31.08.2018 11:47 | Наблюдател
Браво! Мястото на Лили Павлова е осигурено. Таман се чудехме къде ли ще я вдяваме.
31.08.2018 12:10 | Гугутка Таралингова
Дреме им на патките, сега ще седнат в Парламента и ще лапат същите пари без никаква работа и отговорност!
31.08.2018 13:35 | ХА!
Ето местенце и за досегашният министър на МВР в сянка - цв. цв.!
31.08.2018 15:55 | тамерланд
КОСТОВ СМЕНИ 10 НАВЕДНЪЖ НО КРАЖБИТЕ ПРОДЪЛЖИХА ТАКА ЧЕ НЕСЕ РАДВАЙТЕ ТРЯБВА ВСИЧКИ ДАСИ ХОДЯТ
10.09.2018 13:12 | ВИНЕТУ
Имаше някаква мафия, която управляваше невидимо държавата. Имаше някакъв съюз от много богати хора, от търговци, индустриалци и банкери, който беше подчинил правителството, полицията, войската, който решаваше и направляваше всичко, който нямаше милост и не се спираше пред никакви средства, за да запази властта и грабителството си. И Рединготчето влизаше в този невидим съюз, в тази всесилна мафия. Нима щеше да се намери разумен човек, който да отрече, че фирмите могат да отделят лепта от милионните си печалби, за да повишат надниците? Тютюневите господари живееха в малки дворци, возеха се в лимузини, оскандаляваха семейната чест на хората — тук Чакъра си спомни за Ирина и потрепера от гняв, — а работниците тънеха в безправие, немотия и болести. Всеки знаеше, че големците на много партии влизаха в управителните съвети на фирмите, че министри и генерали участвуваха с поставени лица в предприятия, на които „Никотиана“ купуваше тютюна и даваше трохи от печалбите си. На всички беше известно,
10.09.2018 13:16 | ВИНЕТУ
На всички беше известно, че търговците, банкерите, индустриалците, министрите и генералите се поддържаха взаимно, че мафията им като огромен октопод, с хиляди заповядващи и смучещи пипала, беше обхванала сега целия народ и за да увеличи печалбите си, го тикаше към страната на германците, от които — Чакъра знаеше това от миналата война — не можеше да се очаква нищо добро. ” от романа "Тютюн" на Димитър Тодоров Димов (1909-1966)
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката