Жени ГЕРБ – Благоевградска област провеждат политически форум на тема „Национални и и европейски приоритети – регионални решения” в Банско
14 октомври 2018 09:51 Mobile watches 15883 прочита Mobile comments 10 коментара

Жени ГЕРБ – Благоевград започна днес двудневен политически форум на тема „Национални и европейски приоритети – регионални решения”, който се провежда в Банско. Близо 100 жени от всички 14 общински структури на съсловната организация в Благоевградска област ще имат възможност да дебатират по актуални политически събития.

Гости на събитието са Цветан Цветанов – Председател на ПГ на ПП ГЕРБ и зам.-председател на ПП ГЕРБ, Ирена Соколова- председател на НИС на ЖГЕРБ, Даниела Савеклиева- областен координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представители, д-р Емил Тончев-народен представител, Асим Адемов- евродепутат на ГЕРБ/ЕНП, Бисер Михайлов –областен управител на Благоевградска област, кметовете на Разлог Красимир Герче и на Сандански Кирил Котев.

„Този политически обучителен форум има за цел да ни помогне да премерим политическия пулс – докъде сме стигнали, какви заявки имаме”, каза при откриването Ирена Соколова. Тя подчерта, че е важно на това събитие да се чуят проблемите по места, като се обменят добри практики и опит за тяхното решаване. Според Соколова силата на ГЕРБ е в това, че сме обединени и като приоритет пред всеки от членовете на партията е да правим нещата правилно.

„Силата на ГЕРБ е, че в лицето на Бойко Борисов имаме европейски и световно признат лидер, който глас се чува навсякъде. Благодарение на неговите усилия темата за Западните Балкани попадна като сериозна тема в полезрението на Европа”, каза още Ирена Соколова.

Даниела Савеклиева благодари за ползотворната работа на ЖГЕРБ в Благоевградска област през годините. „Горда съм, че Благоевградска област има двама евродепутати – Андрей Новаков и Асим Адемов и един еврокомисар Мария Габриел. Кметовете на ГЕРБ от нашата област са пример за успешно управление”, подчерта Савеклиева. Според нея общините Благоевград, Банско, Разлог, Петрич, Сандански и Симитли се развиват, населените места се възползват от европейската солидарност, градовете стават по-привлекателни и по-добро място за живеене.

„ГЕРБ през годините е доказала, че е единствената партия, чиито политики са насочени пряко към повишаване качеството на живот на хората и просперитета на държавата”.

10 коментара
Коментирай
14.10.2018 10:48 | Тити
Кухи ама лейки, лейки ама кухи! При нормална държава всички тея щяха да са доячки, миячки и краварки.
14.10.2018 11:42 | Боян
Дека е представитело на жени-герб петрич зорница яката, кмето пияндурник ? Нещо май цвъцвъ неги играе.
14.10.2018 12:48 | старогражданин
Само с личната намеса на Бойко Борисов Герб се раздели с Фидосова. Същото се случи с Танев...
14.10.2018 16:42 | 11111
И какво решиха ЖЕНИ-ГЕРБ.. ядоха винаги се веселиха!
14.10.2018 17:22 | Баба
" повишаване качеството на живот..... "Тези освен да повишават собственото си качество на живот, с друго не се занимават. Жалка картинка.
14.10.2018 18:13 | Само питам
Оти триете коментара за АПК?
14.10.2018 18:15 | хх
Оти не викнахте и Виолетка шеф на културата, в читалищего добре се справяше пък и шеф я направили. Кажете и да си първо махне дъвката като говори с хората-
14.10.2018 18:58 | Анал Лизатор
"Калинките" на ГЕРБ ги напитиха "бръмбарите" им, да видим какви мелези ще се пръкнат!
15.10.2018 00:10 | знам
И ВиК Роса Димитрова Кенеди там да не остане по-назад .. Къде има ядене и пиене на корем без пари, там е
15.10.2018 10:57 | до Сандански
И личната клакьорка на ГЕРП, Янка Колько-Только и тя е там беĸ.
Респектира с туловището си опозицията .
Гласи се и тя за топло и уютно местенце под крилото на партията майка.
Първа писта е на снимките, за да я забележи бащицата.


Копирано от https://www.struma.com/politika/cvetan-cvetanov-v-bansko-opoziciyata-e-kresliva-no-ne-uspyava_140548/#comments www. struma. com
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар