Кандидатът за кмет на Разлог инж. В. Гърменов представя: Медицинската сестра Таня Белчева и д-р В. Пелтегов- хора отдали живота си на най-хуманната професия
19 октомври 2023 08:02 Mobile watches 3787 прочита Mobile comments 4 коментара

Листата за общински съветници на местна коалиция СДС –ВМРО (БНД) с номер 71 в бюлетината, обединява хора с висок авторитет, опит и желание да помагат в управлението на общината. Листата е гражданска, съставена е от хора доказали се в личен и професионален план, с желание да помагат и да бъдат полезни, това казва кандидатът за кмет на Разлог инж. Венцислав Гърменов, който с удоволстие представя: 
 

Номер 71 в листата за Общински съветници/преференция 112 
Таня Белчева, родена и израснала в Разлог. Възпитаник е на СУ "Бр. Петър и Иван Каназиреви" - Разлог. През 2011 година придобива бакалавърска степен, специалност медицинска сестра в Медицински университет-София. От 2019 година работи като медицинска сестра в детска ясла. 
Професията на медицинската сестра изисква призвание, любов, всеотдайност и служене в името на здравето и живота. Изисква много знания и умения, непрекъснато учене, неуморен труд и грижа за едно по-здраво и по-добро общество. 
Омъжена е и има едно дете. 

Номер 71 в листата за Общински съветници/преференция 114 
Д-р Валентин Пелтегов, роден и израснал в Разлог. Завършил е Медицински университет – София, където придобива специалност по вътрешни болести и кардиология. Завеждащ Вътрешно отделение в МБАЛ - Разлог от 1997 година и от тогава развива своята професионална кариера в разложката болница. 
Доказан специалист кардиолог и специалист вътрешни болести, той несъмнено е истинско богатство за хората в нашата община и околията. От 2012 година има диплом за здравен мениджмънт. 
Д-р Пелтегов има богат опит в борбата със заболяванията на сърдечно-съдовата система. 
Ежегодно участва в републикански и международни форуми по теми за лечение и профилактика на сърдечно съдови заболявания. Има постоянен стремеж към повишаване на своята квалификация и следи новите тенденции и технологии при лечение. 
Със своята благородна професия той ежедневно помага на хората. 
Женен е и има едно дете. Гордее се със своята дъщеря, която поема по неговите стъпки и вече втора година специализира кардиология в УМБАЛ „Св. Екатерина“. 

За мен е истинско удоволствие да работя в екип с хора отдали живота си на най-хуманната професия, истински професионалисти, винаги поставящи човешкият живот и здраве на първо място! 
Силен екип за още по-добро развитие на Община Разлог! 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление 

4 коментара
Коментирай
19.10.2023 10:53 | Мердата
Бе бе тия не чинят
19.10.2023 13:37 | Годлевец
Не чинят оти са неопетнени, а чинят ония на апашо Герчев и кумо му оти де минат трева не никне. А и оно Славето Фафаро шо се мъкне со них и е комбина со Герчев и сино му.
20.10.2023 07:31 | Мдаа
Па вашата кметицата Вила Гальова Общата дека ве окраде со стотина иляди е свет
20.10.2023 10:36 | 123
АВТОГАРА кога.....
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар