Кандидатът за кмет на Разлог инж. В. Гърменов представя силния отбор на коалиция СДС ВМРО (БНД)
21 октомври 2023 10:19 Mobile watches 6325 прочита Mobile comments 0 коментара

Листата за общински съветници на местна коалиция СДС ВМРО (БНД) с номер 71 в бюлетината обединява хора, които успешно се реализират в професионален и личен план. Хора с безспорен опит и лични качества, хора, които са избрали да останат в родното си населено място и да продължат своя житейски и професионален път в нашата община., казва кандидатът за кмет на Разлог инж. Венцислав Гърменов. 


За мен е удоволствие да представя 
Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 107 
Инж. Иван Йорданов, роден в Разлог, жител на с. Баня. Завършва ВМЕИ - София, квалификация "Машинен инженер с педагогическа правоспособност". В работата му като заместник директор и преподавател в Техникум по Транспорт в Разлог, като кмет на с. Баня, управител на частна фирма и управител на общинска фирма натрупва богат житейски, професионален и административен опит. Познава много добре проблемите и възможностите на Община Разлог. В момента е технически директор на надзорна фирма в строителството. Семеен, с две деца. 
Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 110 
Иван Керанов, роден и израснал в с. Бачево. Завършва средно техническо образование по геодезия и от 1974-та година работи по специалността. От 2005 до 2009 г. е кмет на с. Бачево. Работата му го среща с много хора и човешки съдби, вярва и разчита на изграденото доверие между хората. 
Семеен, с две деца. 
Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 115 
Елена Николаева Катошева, родена и израснала в село Баня. Тя има завършено математическо образование, притежава 12 години опит в сферата на телекомуникациите, от които 5 години е била мениджър. От 4 години развива свой малък бизнес в сферата на красотата в село Баня. 
За себе си тя казва: „Не давам празни обещания, няма и да лъжа, че съм уверена, че ще успея да променя всичко, което искам, но мога да бъда гласа на обикновения човек, на работещата жена, на загрижения родител, без значение колко усилия ще ми коства, за да бъда чута! ” 
Семейна, с 2 деца. 
Силен екип за още по-добро развитие на Община Разлог! 
Инж. Венцислав Гърменов 
Кандидат за кмет на Община Разлог 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове  е престъпление.

0 коментара
Коментирай