Кандидатът за кмет на Сандански Атанас Стоянов празнува рожден ден днес, в навечерието на празника се срещна с жители от Дамяница
23 октомври 2019 11:14 Mobile watches 8533 прочита Mobile comments 18 коментара

Кандидатът за кмет на Сандански Атанас Стоянов празнува рожден ден днес. В навечерието на личния си празник, той се срещна с жители на село Дамяница. „Бяхме посрещнати от добри и трудолюбиви жители“, споделя кандидатът за кмет Атанас Стоянов. Пред тях той сподели, че идва, за да ги увери, че имат подкрепата им и занапред.

„Съхранявайки всичко постигнато дотук, като то бъде надградено с нов съзидателен подход и общи усилия. Нашият кандидат за кмет на Дамяница Вангел Вълков, не само познава проблемите на селото, но и има визия за тяхното конкретно решаване. Вратите на общинската управа е необходимо винаги да бъдат отворени за добрите идеи на Дамяница, а и за останалите населени места. Защото нямаме време за губене в празни обещания и демагогия.

Само с открито лице и взаимен диалог можем да върнем доверието и надеждата за по-доброто ни бъдеще“, сподели пред присъстващите войводата на ВМРО и кандидат за кмет на Сандански Атанас Стоянов.

Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление!

К. Тодоров

18 коментара
Коментирай
23.10.2019 11:42 | БЗНС
От щаба на БЗНС честитим рожденния ден на Атанас Стоянов, да е жив и здрав!!!
23.10.2019 12:24 | Поздрави
Да ни е жив и здрав бъдещият ни кмет! Успех Наско!
23.10.2019 13:25 | по традиция
празникът ще бъде отбелязан в софийския зоопарк
23.10.2019 13:27 | Боби
Атанас Василев ще го бие защото е по силен в града, а и защото е ново лице.
23.10.2019 13:29 | Георги Василев
А. Стоянов и Я. Янев много искат да се представят за някакви нови лица, едва ли не. Всъщност те са в политиката големи войводи, велики лидери, депутати, председатели на общинския съвет вече 20 ГОДИНИ!
Дали има едно свършено нещо за Сандански за тези 20 ГОДИНИ?
Едно добро нещо свършено за 20 год.?
20 ГОДИНИ И НИЩО НА ЛИЦЕ!
20 ГОДИНИ общи лафове, юнашки приказки и кьорсофри стигат!
Благодарим ви и довиждане.
Има управленска алтернатива на К. Котев, и това е М. Тимчев, човек с опит и визия.
23.10.2019 13:40 | БЗНС Ал.Стамболийски
БЗНС Ал. Стамболийски е единствената земеделска формация представена в общинския съвет на община Сандански от много време.
Ако някакви лица са изкопчили регистрация на името на някаква фантомна организация БЗНС, срещу ракия или други спиртни напитки, по обичайния за Ат. Василев начин, това няма да доведе до объркване на нашия електорат, а само приятни сънища и илюзии на господина за още няколко дена.
Хубав слънчев ден на всички приятели и съидейници на БЗНС Ал. Стамболийски!
23.10.2019 13:41 | хг
е ми и ти си от 20 години в политиката, даже си им бил шеф
23.10.2019 13:48 | добър ден
Атанас Василев е с класи над другите кандидати, по опитен е, владее пет езика, познава цяла Европа и най важното не е кукла на конци.
23.10.2019 16:08 | Кирил Котев
БЗНС Ал Стамболийски купуват гласове. Това е обществена тайна. Само полицията НЕ ЗНАЕ!!
23.10.2019 17:43 | Волен Войвода
Разследванията на телевизия Алфа показаха, че най висок резултат на евроизборите ВМРО има във Факултето и три ромски секции в Сандански.
Не знам на това патриотично ли му викате?
С тези гласове две лица които нямат нищо общо с историята и традициите на организацията се промъкнаха като депутати в омразния им Брюксел.
Други в тази печална листа на "македонските комити" бяха лицата Контрера, Сиди и Кжимек.
Миналата седмица има заведено дело срещу ВМРО за агитация на турски език в ромската махала на Пещера.
Можем де ги спрем заедно!
23.10.2019 18:04 | ВМРО Склаве
От селото ни нито един глас няма да отиде за депутата ликвидирал кооперацията ни!
От София също никой не ни отговори на писмото. Ние бяхме до тук.
23.10.2019 21:56 | Георги Василев
Стоянов се води завършил право в ЮЗУ, но няма един ден като юрист и сам си знае защо. Надува се, но знае, че няма образование, а само диплома и я дължи на един човек.
Знае кой се обаждаше от Сандански за да го спасява за всеки изпит. Знае, че предаде човека, който го хвана за ръка и му помагаше за всяка стъпка.
Целият град знае човека и знае за това предателство.
Сандански не обича предателите.
23.10.2019 22:42 | До заблудените ВМРО
На заблудените хорица които искат да гласуват за ВМРО искам само да кажа, че гласовете им отиват автоматично за ГРОБ, но те това не го знаят понеже такива дупелизци като Мравката няма да го кажат до последно! Искам само да кажа нещо много важно на честните хора между тях. Моля ви след изборите като разберете, че съм бил прав и Мравката пак се извърти и ве предаде да му опните един здрав бой на тая долна гнида!
24.10.2019 00:18 | Лебед
Абе играчи как можете да сравните Мравка с Мосю. Мравката е комплексиран, докато Мосюто е аристократ лъчезарен пич.
24.10.2019 00:29 | Зелено
Митака шаламандов не почерпи ли по един джойнт той обича тревата и не само
24.10.2019 06:02 | Кирил Котев
Гласуваш за мравката получаваш Малчев и Гикенски!
24.10.2019 07:37 | Изискване за кмет от 1890
Лицето кандидат за кмет да е безсъмнително грамотно, да владей краснописа задоволително, да чете бързо на ум, без да блещи очи и явно да шава с бърни, а най-подир да владей удовлетворително прости сметки, таблица за умножение и други аритметически мурафети.
Твърде добре ще е ако умее да изразява словесно мислите си гладко, ясно, без запъване, мънкане, безпричинно покашлюване и други телесни звуци, като през целото това време ликът му возприема братолюбив, возвишено-ласкав и одухотворен образ. Ако прави ката дневно таквиз упражнения у дома си пред огледалото, лицето-поданик неминуемо ще се изпедепца до подобие на Цицерона.
Кога пристигне в градът или селото по-горен и по-начетен партиен началник, подначалник или друг откроителен заповедник, лицето да слуша осторожно и записва в тефтеря препоруките му. Да си туря любезна гримаса даже кога гостенинът гълчи, попържа и излива ядът си за разни неудачия, серсемлък, слабоумни деятелности и дивотии, сътворени от м партийната група.
24.10.2019 09:54 | тоя менталко
да земе да си опрае говорния дефект, че фъфли и не му се разбира нищо, така само вреди на себе си, като го слуша човек, то направо отвратително, как ще привлича хора, и това ми било оратор, чист селтак си е тоя
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар