Кирил Добрев и БСП-Обединена левица закриха политическата си кампания без политика
25 октомври 2024 12:45 Mobile watches 1407 прочита Mobile comments 2 коментара

С театрален спектакъл пред пълна зала БСП –Обединена левица закри официално предизборната си кампания в Благоевград 

„На финала сме на една дълга кампания, но тази вечер няма да говорим за политика, тази вечер ще бъде нещо като вечер за размисъл.“ – обърна се към публиката Кирил Добрев – водач на листата на БСП – Обединена левица в 1 МИР. „Вечер на размисъл по други, човешки въпроси, по изборите, които правим всеки ден в живота си. Изборът дали да бъдем егоисти или да помогнем на някого, изборът по кой път да тръгнем – по по-лесния или да отстояваме значими каузи до последно, изборът дали да се позовем на ценностите ни или да се отдадем на пошлостта, която всеки ден ни обсебва…Тази вечер ще посветим на размисли по тези избори. А с вашето присъствие тук подкрепяме изкуството. Постановката е и тъжна, и смешна, всъщност какъвто е нашият живот.“ – каза още Кирил Добрев. 

Авторският спектакъл на Мариана Попова и Веселин Плачков „Виновни“ под режисурата на Христо Мутафчиев с много хумор, самоирония, музика, провокира въпроси за цената на личните избори и за важността да отстояваш себе си. „В личния си избор на кого да гласуваме доверие заставаме зад тези, които са доказали във времето, че преди всичко са добри хора.“ – казаха след края на представлението Мариана Попова и Веселин Плачков. 

„Прекрасен и нестандартен завършек на предизборната кампания с невероятния спектакъл „Виновни“, чрез магията на театъра ни накараха да се замислим за избора, който правим ежедневно и че всеки един от нас е съучастник в глобалните избори за нивото на ценностната система на съвремието ни.“ – коментираха след представлението на чаша вино зрители и допълниха: „За да няма „виновни“ след 27 октомври, изборът в неделя трябва да бъде с номер 28 в бюлетината!“ 

Добрев получи и силна дамска подкрепа в лицето на съпругата му Антония и сестра му Марияна.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

2 коментара
Коментирай
25.10.2024 13:45 | 123
ТА ТОЙ Е ИЗМАМНИК ТЪПАНАР И СТАВА ЗА ПОЛИТИК В БУЛГАРИСТАН.
АЗ ПАК НЯМА ДА ГЛАСУВАМ, ЧЕ ВСИЧКИТЕ СА ЕДНА СТОКА!!!
25.10.2024 15:22 | истината
ЕЙ ТАКА, СЪВСЕМ ЧОВЕШКИ СЕ ПИТАМ, КОЙ Е 123 ? ОТ КАКВИ СОБСТВЕНИ ДОСТОЙНСТВА НАРИЧА НЯКОГО ТЪПАНАР? ЛЕКО МИ Е ГНУСНО ТАКИВА ИНДИВИДИ, ЗАВИСТЛИВИ, НЕУСПЕЛИ, ДА ДАВАТ ОЦЕНКА НА КОГОТО И ДА БИЛО.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар