Край на предизборната политическа спекула! Защо Кирил Котев трябва да продължи да управлява Сандански?! Кой стои зад атаката срещу него?!
7.08.2019 15:32 Mobile watches 29481 прочита Mobile comments 88 коментара
Местната структура на ГЕРБ Сандански разкри защо е подкрепила кмета Котев за нов управленски мандат

Силни предизборни страсти се разгоряха в Сандански два месеца преди старта на кампания "Мести избори 2019". Обект на прицел е кметът на града Кирил Котев, който ежедневно бива заливан от политически опоненти с пасквили, персонални обиди и ругатни, далеч от класата в политическата битка. Политическата спекула обаче се разбива много бързо в силната и обединена структура на ГЕРБ в града, чийто членове неведнъж са декларирали безрезервната си подкрепа към градоначалника. Днес след поредното скандално писмо на РЗС / което публикувахме по-рано /, местната структура на ГЕРБ излезе с открито изявление, в което обясни защо Кирил Котев трябва да продължи да управлява Сандански.

Структурата на ГЕРБ Сандански показа силна консолидация за действащия кмет Кирил Котев изброи част от причините за своето решение да го номинира за нов управленски мандат с категоричните 104 гласа „за“, срещу 6 за другия му опонент. Ето какво посочват те в писмо до медиите:

„Докато един не успял кандидата за кмет в Сандански паралелно се обяснява по централните медии защо и как е събирал чувствителна информация в миналото си и дава оценка на общинската ни структура, ние решихме да посочим поне 10 причини защо ГЕРБ-Сандански категорично и единодушно застава зад кмета Кирил Котев за нов управленски мандат:

Сандански вече ще има нова мултифункционална спортна зала с изградени 15 дка паркова площ към нея. На практика през последните 2 години не само бе изградено едно уникално спортно съоръжение, но и нов парк, който да се превърне в център за спортуване на младите хора. Инвестициите само в този проект надхвърлиха 3, 5 млн. лв., голяма част, от които отпуснати от централния бюджет.

Докато десетки болници в страната работят на загуба и са близо до фалит, общинската болница в Сандански отчита все по-добри финансови резултати. За 2018 г. е заплатен 30 хил. лв. данък печалба. Същевременно услугите се подобряват – лекари посещават всички села и оказват медицинска помощ на място. Изградени са изнесени спешни центрове и в пъти е облекчена спешната медицинска помощ в областта, което освобождава ресурс при пътни и други инциденти.

Сандански става първият град с ТЕЛК комисия извън областните центрове – благодарение на проактивната работа на местната власт, осигурената материална база и много доброто сътрудничество с медицинските органи, хората със заболявания вече не трябва да пътуват до Благоевград за тези административни процедури.

Инвестирани са 2, 5 млн. лв. в културни дейности през миналата година, а Сандански е утвърден домакин на редица фестивали.

Стартира проект за 10 млн. лв. за обновяване на пътната инфраструктура до най-малкия град в България и любима туристическа дестинация на българите – Мелник.

Изградена бе нова модерна лекоатлетическа писта, с което Сандански се утвърждава като подготвителен център за състезатели от България и региона.

Стартира проект за сепариране и рециклиране на отпадъците за близо 10 млн. лв., който е изключително важен за туристически център като Сандански.

Южна и Северна дъга на Сандански бяха изцяло рехабилитирани с напълно подменена подземна инфраструктура.

Санирани бяха десетки обществени и жилищни сгради, в това число 4 детски градини, които са напълно обновени, за да задържат младите хора тук.

Забранено бе строителството в парк Св. Врач напук на всички корпоративни интереси, а всяка година инфраструктурата в него се подобрява и развива.

Можем да изброим още 100 причини – че се изгражда нов младежки център, че спортните ни отбори в няколко дисциплини печелят все повече отличия, че предстои да стартира проект за модернизиране на футболния стадион, че всеки ден Сандански става по-добро място за живеене. Затова ние даваме категоричната си подкрепа за кмета Кирил Котев за нов управленски мандат. Защото виждаме какво постигна с екипа си за тези 4 години. А опонентите ни, които няма какви резултати да покажат, боравят с лъжи, клевети и компромати. Най-лошото е, че това дори не е породено от тяхна амбиция, а заради политическа поръчка на друга партия, която последователно изпълняват., се казва в писмото.

В интерес на истината и далеч от намеците, които правят ГЕРБ в писмото си, Struma.com разбра, че партията, която герберите имат предвид е ВМРО. Според запознати зад яростната атака стоят именно видни представители на войводите, които гладят панталони за кметския стол.

Стоейки настрани ВМРО, които до момента нямат абсолютно никаква изява, с която да привлекат медийното внимание, са се заели индиректно да детронират Котев, като се разпространяват ежедневно всякакви небивалици по негов адрес. И докато те интриганстват къде явно, къде скрито, Котев и екипът му наистина направиха много за Сандански.

Слухове детронират Котев от месеци, но до момента няма никакви индикации за това, че той няма да е кандидатът на ГЕРБ за тези избори. А твърдата позиция на ГЕРБ зад Кирил Котев ще обезсили всяко подобно намерение на когото и да било. Защото ГЕРБ продължава е най-голямата политическа сила в страната и региона, а кметовете и в Пиринско са едни от най-успешните в страната, с най-добри резултати на всеки проведен избор.

П. Костадинов

88 коментара
Коментирай
7.08.2019 15:40 | Nino
Явор Аргиров да си пие по редовно хапчетата че е измандал гарнитурата
7.08.2019 15:43 | Василев
Браво! Спокоен тон, отчет за многото свършена работа от екипа, които излиза пред хората с открито лице!
7.08.2019 16:54 | старогражданин
До края на деня може да пуснете още две статии по темата. Но липсват вече мажоретките на Манолев. Остана само куклата му. До кога?
7.08.2019 17:01 | Старогражданин
По-рано бях писал тук и пак ще го повторя: Кирил Котев ще бъде още пет мандата кмет на общ. Сандански и при това, напълно ЗАСЛУЖЕНО!
7.08.2019 17:06 | Тотев
Колко ти плати да го напишеш... целия град потъна в разлуха от тоя дограмджия нестава не Кмет лъжец, класически неспособник мимовец пълен
7.08.2019 17:14 | Лиля Ванга
Прави впечатление, че след всяка публикация за г-н Котев, тук организирано се активират троловете на Янка Янева, Младенка Тимчева и Атанаска Стоянова. Дами, не хабете повече средства и енергия! Излишно е! Кирил Котев ще спечели от раз още на първи тур кметските избори през есента.
7.08.2019 17:39 | Секс на плажа
Мравката активира янчето а и сигурно и друго си правят момичетата
7.08.2019 17:45 | Бай дончо
Мравчо тимчев и пухи клюно да си вземат парите от янето театрото приключи
7.08.2019 17:47 | Йордан
Даже не съм ви чел умрялата публикация, да защитаваш котев след всички далавери дето сътвори трябва или да си взел пари или да си на хранилка някъде в общината, нормален човек не би написал такава статия.
7.08.2019 17:48 | Мети
Киро смени старите кадри на Тотев, спре да работи с фирмите на тотев, спре да точи ВИК, намали ви данъците, и да знаете че той не е адвокат на Сашо от кулата уволнен от Бойко, просто вие не разбирате нещата ако ви се гледа друга ситуацията. хахаха
7.08.2019 17:50 | Мнение
А тея пък организираните минусджии, някой ще се намери ли да напише какво НАПРАВИ кмета за тоя мандат ??? И по-скоро кажете от какво сте ДОВОЛНИ ВИЕ ? Престъпността няма даже да я коментирам, тя е очевидна, дупките са повече от преди да дойде, икономиката.... тъжна история, 0 инвестиции, това ли е, една умряла спортна зала и тук там по парка окраски ... та това и аз мога да разпоредя да го направят ако съм кмет, тъпанари, изберете си го и манолев си го изберете за заместник кмет, крайно време е хората над 50-60 да им се забрани да гласуват и да оставят всичко в ръцете на нас младите, защото НЕ ЗНАЕТЕ КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ !
7.08.2019 18:03 | до Мнение
Ще ти посоча поне 10 причини защо санданчани категорично и единодушно застават зад кмета Кирил Котев за нов управленски мандат: ✅ Сандански вече ще има нова мултифункционална спортна зала с изградени 15 дка паркова площ към нея. На практика през последните 2 години не само бе изградено едно уникално спортно съоръжение, но и нов парк, който да се превърне в център за спортуване на младите хора. Инвестициите само в този проект надхвърлиха 3, 5 млн. лв., голяма част, от които отпуснати от централния бюджет. ✅ Докато десетки болници в страната работят на загуба и са близо до фалит, общинската болница в Сандански отчита все по-добри финансови резултати. За 2018 г. е заплатен 30 хил. лв. данък печалба. Същевременно услугите се подобряват – лекари посещават всички села и оказват медицинска помощ на място. Изградени са изнесени спешни центрове и в пъти е облекчена спешната медицинска помощ в областта, което освобождава ресурс при пътни и други инциденти.
7.08.2019 18:06 | до Мнение
✅ Сандански става първият град с ТЕЛК комисия извън областните центрове – благодарение на проактивната работа на местната власт, осигурената материална база и много доброто сътрудничество с медицинските органи, хората със заболявания вече не трябва да пътуват до Благоевград за тези административни процедури. ✅ Инвестирани са 2, 5 млн. лв. в културни дейности през миналата година, а Сандански е утвърден домакин на редица фестивали. ✅ Стартира проект за 10 млн. лв. за обновяване на пътната инфраструктура до най-малкия град в България и любима туристическа дестинация на българите – Мелник. ✅ Изградена бе нова модерна лекоатлетическа писта, с което Сандански се утвърждава като подготвителен център за състезатели от България и региона. ✅ Стартира проект за сепариране и рециклиране на отпадъците за близо 10 млн. лв., който е изключително важен за туристически център като Сандански. ✅ Южна и Северна дъга на Сандански бяха изцяло рехабили
7.08.2019 18:07 | до Мнение
✅ Южна и Северна дъга на Сандански бяха изцяло рехабилитирани с напълно подменена подземна инфраструктура. ✅ Санирани бяха десетки обществени и жилищни сгради, в това число 4 детски градини, които са напълно обновени, за да задържат младите хора тук. ✅ Забранено бе строителството в парк Свети Врач напук на всички корпоративни интереси, а всяка година инфраструктурата в него се подобрява и развива. Можем да изброим още 100 причини – че се изгражда нов младежки център, че спортните ни отбори в няколко дисциплини печелят все повече отличия, че предстои да стартира проект за модернизиране на футболния стадион, че всеки ден Сандански става по-добро място за живеене.
7.08.2019 18:09 | Политолог
Кирил Котев ще бъде отново квет на община Сандански. Да пукнат всичките му душмани!
7.08.2019 18:11 | Мети Шапката
Киро от общинският бюджет ли плаща на \"Струма\"!? За тролещите в негова полза е ясно! Айде, много ви моля спрете да припадате при споменаване на името му. Че Кирето е марионетка е ясно, а за умственият му капацитет... Това обаче, не му пречи да източва бюджета с договори за ОП с фирми на Сашо Манолев, договори за юридически услуги за стотици хиляди левове с лакеи на Цв. Цв., доставка на сметосъбираща техника от английските \"Вторични суровини\" на цена като за нова, заплащане на услуга \"Смяна на гума\" за сума от 400 лева в сервиза на Бореца, протеже на Председателя на ОбС... А дали някой може да каже колко плати Кирето за прокарване на топлата вода до хотела му и \"Къщата за гости \"на Сашо или да питаме Тубата? ОПГ ГЕРБ в действие!
7.08.2019 18:25 | до Мети Шапката
Слушай глупако, ..очевидно псевдонимът ти "Мети Шапката" не е случаен. Със сигурност под тази шапка главата е ПРАЗНА. Ще ти дам обаче един полезен съвет: Качи се на най-високия панелен блок в града и скочи от него. Само така ще си помогнеш и се отървеш успешно от дерзанията ти.
7.08.2019 18:29 | Деян Матич
Гаранция, че всички плюващи по Котев са от хомосексуалната дружинка на Янка, в която компания й правят още Тимчев и Мравчо. Никой не се връзва на слюнките ви, травестити жалки! Оправайте си дупчиците някъде и освободете санданчани от травеститската ви вуня!
7.08.2019 18:48 | старогражданин
Принуждавате ме да изстрелям още един снаряд от Дупница.
7.08.2019 19:00 | Радо
Що не пишете за престъпната организация на мравката за кмета на илинденци за кметицата на плоски за общ му съветници гледачи на канабис барабар с децата им а плювате по другите
7.08.2019 19:05 | Вън Селяците от града
Вън селяците от Сандански, какво е направил тоя убитак Котев града е пълна разруха, данаците бяха увеличени с над 100%, парка унищожен, прекара си минерална вода с годишна такса от 290лв, ако има още някой болен мозък да гласува за него Хърсово и студената вода да близо.
7.08.2019 19:06 | старогражданин
Що за партия е Герб ако няма местна програма за развитие във всяка община, която управлява? 30 години се правят програми за развитие от които се изпълняват даже под 50%. И пак така през четири години. Не може да се прескочи това, че процентът на изпълненото се увеличава. Недоволството е от друго-моралните аспекти на това управление. Онова което деформира обществената среда .От 100км не мога да бъда пълен и достоверен за обстановката в един от най-размирните градове на България. Този дебат ако го няма в Сандански няма да го има и по целия Югозапад. Това е по-лошо от погром.
7.08.2019 19:47 | старогражданин
Аз не съм много добре с психиката, не ми обръщайте внимание. Пиша ви от студената вода.
7.08.2019 20:14 | старогражданин
Не можеш да съсипеш моето участие във форума. Не си първия, нито последния. Това нещо подчертава. Все някой ще ти каже.
7.08.2019 20:43 | до Йордан
Йордане, Йордане... да те такова кой те хване! По-прост коментар не бях чел. Олигофрен!!!
7.08.2019 20:48 | Тодор Георгиев
Санданчани най-после учелиха на кмет. От сърце пожелаваме успех на Кирил Котев!
7.08.2019 20:49 | старогражданин
Отивам да си изпия хапчетата и се връщам обратно във форума да попиша тук.
7.08.2019 20:51 | Деница Попова
Какъв Янев, какъв Тимчев, кви пет лева бее?!? Никой няма да гласува за обратни резби.
7.08.2019 20:53 | ФАКТ!
ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ МАСОВО И МОЩНО ЩЕ ПОДГРЕПЯТ ДЕЙСТВАЩИЯ КМЕТ - КИРИЛ КОТЕВ. ТОВА Е ИСТИНАТА!
7.08.2019 20:55 | Славка Димитрова
Аз съм твърдо за Кирчо. Не смятам че може да има конкуренция.
7.08.2019 21:25 | Катерина Стоянова
98% от санданнчани застават зад сегашния кмет Котев. Момчето заслужава. Бачка яко и постига добри резултати за общината и жителите в нея.
7.08.2019 21:54 | Котев е кмет
Вън от всякакво съмнение е, че Кирчо ще бъде преизбран. Успех, Кире!
7.08.2019 22:03 | Стефан Георгиев
Въпреки всички опити на Янка Янева, Младенка Тимчева и Атанаска Стоянова да дискредитират действашия кмет с подлата им, гнусна компромотна война, тези траверси вече трябва а са наясно, че губят всякакви позиции и опитите им за очерняне на Кирчо удариха на камък. Съгражданите ми се отвратиха от тези гейски изпълнения и на изборите с още по-голяма категоричност ще преизберат Котев за техен градоначалник.
7.08.2019 22:08 | Катерина Стоянова
До този, който в отговор до мен се е опитал да ме обиди с кретенската изцепка "ти си болна ма свирко": Слушай какво, олигофрен, казах 98% от санданчани ще гласуват за Котев, които са трезвомислещи и нормални хора.
7.08.2019 22:09 | ХАН АСПАРУХ
КИРЧО ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО КМЕТ, КАЗАХ!
7.08.2019 22:23 | санданчанин
Едва ли има някаква дилема за това какъв трябва да е новият кмет на Сандански. Резетутати след местния вот в края на октомврри ще покажат недвусмислено, че Кирил Котев заслужава да управлява този град и тази община. Заслужава, тъй като никой преди него не е правил толкова много за Сандански, никой. Не 100, 200 положителни неща мога да изтъкна, които е свършил за този си мандат Котев. От все сърце му желая успех, да е жив и здрав и все така да бъде добър и успешен стопанин на общината ни!
8.08.2019 00:14 | Карибска
Мето Медена ти ставаш единствено за обущар като татко ти Ти каква шматка си хвани се самоубий Не се прави на гангстер
8.08.2019 00:58 | Сандански
Кирчо, разкажи на хората колко умишлени палежа на лично имущество има през първия ти и последен мандат? Кирчо, разкажи на хората по колко Евро ти дават Сашко Манолев и татко му Митко Дългия да им покриващ кражбите и къщата за гости? Кирчо, разкажи на хората какви \\"обществени търгове\\" пуска брата на шефа на полицията Щурков, за да купувате общинска земя за жълти стотинки? Кирчо, разкажи на хората как ЦЦ докара куфарчето с 250000евро преди европ. избори в хотел Перун да купуваш гласове? Кирчо, разкажи на хората колко от всичките мил. ЕВРО по програмите в последните години отиде в твоя джоб? Кирчо, айде сега разкажи на хората колко много искаш да останеш кмет, че колко много има още за крадене, а?
8.08.2019 01:09 | Сандански
Тея от гроб Тошко много крадоха че си купиха с тримата да си правят реклама на кражбите. Даже не ги е и срам да пишат такива простотии. Аз не познавам никой в града дето ке гласува за Киро тъпото освен не колко умрели кучета дето лапат покрай него. Той според мене колко и пара да налива за изборите ако накрая мравката с вмро не извъртат задника и да му дадат техните гласове-Киро е отишъл. Нема шанс да събере 5500-6000 гласа за кмет ако ще Сашо и Цветан всечките сгънат да разгънат за тоя мишок.
8.08.2019 01:14 | Сандански
Абе Кирчо, до миналата седмица ви беха криви РЗС сега ВМРО, нещо май предизборно се насирате, или? Сам си знаеш, че шанса ти е нулев, нали? Хахаха, посерко си беше и посерко ще си остани!
8.08.2019 03:01 | Дончо
Чета и немога да проумея колко заблудени хора има в този малък град . Настоящият кмет които е поставен отГерб партия която е създадена от бивши комунисти и техните деца до кога някой самозабравил се кмет ще се хвали че е направил много повече неща от предходния . Да те всички направиха много за себе си . Погледнете и се размислете реално върху нещата в България нищо не е както трябва да бъде . Защо дадени партии ще налагат свои кандидати нима между Гражданите на Сандански няма достойни личности да бъдат избрани за кметове има но системата в България със съдадените множество партии е разделяй и владей. Аз лично не бих гласувал за нито един от горе посочените в коментарите защото те няма с нищо да са по различни от настоящия кмет който също не заслужава подкрепата на гражданите. Можете да започнете с вашите оплювания.
8.08.2019 03:14 | Дончо
Ако изтриете кометара “ Срамота “ ще сте закъсняли всички мой коментари ги изпращам и до Б. Борисов.
8.08.2019 03:23 | ДАНИЕЛ СТАВРЕВ
КОТЕВ Е №1 И ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ ГИ СПЕЧЕЛИ ПО ОЩЕ ПО-КАТЕГОРИЧЕН НАЧИН!!!!!
8.08.2019 03:32 | Гражданско общество
Кирчо с теб сме, и стискаме палци за нова победа!
8.08.2019 06:21 | старогражданин
Такива възторжени "убедители" бяха на мода в Дупница точно преди 20 години. Боже, Боже, колко сте... напред.
8.08.2019 07:01 | старогражданин
Цялата администрация на кмете д-р Соколов барабар с него беше на улицата до последния ден преди изборите. Тогава нямаше интернет и мощни уредби се бореха по улиците на Дупница. Върхът беше самият кмет на Плевен .Още от гарата гърмеше:Плевен застава зад БСП и Румен Петков. Сам си крещеше за ...икономия на средства. След 20 години изобщо не се е променил.
8.08.2019 07:33 | старогражданин
На бъдещия Кмет на Плевен от лятото на 99-та.
8.08.2019 07:59 | старогражданин
Преди 20 години в Дупница. Радио "Астра плюс". Актрисата Пепа Николова. Вечна и памет!
8.08.2019 09:37 | Йордан
Тука коментарите са като при Камбитов, шепа хора яростно защитаващи текущия кмет без никакви аргументи и цъкащи минуси (като малките деца) защото са на хранилка, и нормални граждани, които искат далавераджиите да се махнат. Жалко, че не остана и грам гордост в нас, искрено се надявам да ни вдигне данъците отново, та барем нещо Ви светне в празните глави. п. с Построяването на спортна зала и 5-6 концерта за 4 години ако Ви е утопията, значи евала !
8.08.2019 10:00 | 2019
Апологетите на Котев, поне да се ограмотят! Истината е че това управление е пълен провал. Дерзайте, неграмотници!
8.08.2019 10:50 | Todor jivkov
Сандански се нарежда след пловдив по проведени културни мероприатия
8.08.2019 11:00 | СН
Улиците ни заприличаха на разкопки. Хората се чудят как да се справят и в знак на протест засаждат цветя в кратерите. Плащаме данъци, а си разбиваме колите. Автоматично се качихме на машината на времето и се върнахме няколко века насам, когато водата е била рядкост. Жалко, че имаме канализация. Да напомням ли за жената, която отиде пред общината да си измие посудата? Предполагам помните. :) Там където асфалта е УЖ поправен е на кръпки. Отрязаха се сумати вековни дървета. Дадоха се празни обещания. До каквото се докосне ГЕРБ, всичко става шуробаджанащина, разруха, лъжи, провали, всичко е на принцпа \"мижи кьорчо да те лъжа\". (коментара е от млада гражданка на град Сандански)
8.08.2019 11:30 | Старогражданин
Фактите от безспирната работата на г-н Котев и екипът му са налице, а ние хората винаги ще сме недоволни и все нещо ще искаме, ясно е че трябва търпение и време, нещата не стават с магическа пръчка. Управлението на г-н Котев е повече от успешно и винаги ще го подкрепим защото е човек който милее за града си, и направи много повече от колкото пише струма. Бъдете горд със себе си г-н Котев и с екипът си, а ние сме с Вас!
8.08.2019 12:17 | До 2019
А, бе нещастник! Погледни собствения си правопис, бе! Само в две фрази си допуснал три правописни и пунктоационни грешки. Най-мразя когато недодялани и неуки същества отправят упреци към правописа на други. Но, какво друго да се очаква от посредствени индивиди, на които смисълът на живота им е да плюят по кмета Котев.
8.08.2019 12:20 | до СН
Със сигурност зад тези инициали "СН" стои получовешки-полуживотински индивид самоидентифициращ се като Самодоволен Нерез (СН). Става веднага ясно, че е прпедставител на левунско-свинската фамилия, която бе детронирана преди четири години от власт след избора на Кирчо Котев за кмет на общ. Сандански. Съветвам ви да търсите ваксина срещу върлуващата африканска чума и да се изнесете далече от тук, за да не разнасяте зараза.
8.08.2019 12:25 | Стойка Длагонска
Естествено, че всеки трезво-мислещ санданчанин ще гласува за Кирил Котев да бъде преизбран отново за кмет, за да продължи развитието на общината и за в бъдеще. За неговите опоненти (Мравчо, Яне, Младенчо) ще гласуват: хомосексуалистите, олигофрените и освидетлстваните идиоти.
8.08.2019 12:26 | Мартин Бориков
Кирчо, не се подавай на провокациите на Янка Янева и Насето Стоянов! Продължавай смело НАПРЕД към победата!!!
8.08.2019 12:29 | староселянин
И хората по селата ще гласуват за Кирил Котев. Никой друг общински кмет не е обръщал такова внимание на селата както сегашния. И това се оценява от хората, повярвайте ми. Неслучайно и дългогодишни селски кметове сега са издигнати от ГЕРБ.
8.08.2019 12:33 | Янка Тунева
Никога не сме имали по-добър и резултатен кмет от сегашния. Затова е и нормално да получи масова подкрепа на предстоящите през октомври местни избори.
8.08.2019 12:36 | социални служби
Кирчо освен добър кмет с удивителни мениджърски качества е и много свестен като ЧОВЕК, с добро сърце и душа. Ценим тези му качества и желаем да продължим работата си с него! Кирчо, успех на изборите!
8.08.2019 12:38 | Людмил Постоев
Твърдо зад Кирчо!!!!!
8.08.2019 12:42 | Люси Денева
И аз съм готова да се обзаложа с който иска на бас, че Котев ще бъде избран безапелационно за Кмет на Община Сандански още на първи тур!
8.08.2019 12:46 | Жана Коилова
Кирчо е добро и способно момче! Доказа го с работата си до тук! Съветвам опонентите му да си почиват някъде и да не се бъркат в делата му!
8.08.2019 12:47 | Бени
Ще гласувам за Котев.
8.08.2019 12:50 | наблюдател
Заверата срещу кмета Котев с всички компромати срещу него се прави от три отвратителни създания: Наско Мравката, Пухи клюна, Яне Янев и Младен Тимчев. Само да им кажа, че номерата им няма да хванат дикиш и ще си останат аутсайдери до живот. Санданчани не са глупави.
8.08.2019 12:51 | 1
Нека разкаже Котев на какъв принцип избра частните сградите за саниране и дали в някои от тях живеят хора.
8.08.2019 12:52 | БОБИ ТУРБОТО
ЗАД КИРЧО СМЕ!
8.08.2019 12:53 | С
Тези, които го защитават са хора около него, добре се облажили.
8.08.2019 12:53 | 123
Само КОТЕВ!!
8.08.2019 12:55 | до С и до 1
а ле ти, който се представяш с по една буква и цифра, що не се гръмнеш а? на Кирчо може да му дишате само прахта, жалки нещастници!
8.08.2019 12:57 | Илия Караджов
Разбира се, че сме всички за Кирчо! Няма две мнения по този въпрос.
8.08.2019 12:59 | Сексолог и психолог
Хора с тежки ментални и сексуални деформации са се настървили към стола на сегашния кмет. Смешно и трагично е това!
8.08.2019 13:02 | Стоил Геренски
Няма да позволим 12-годишното левунско феодално владичество да се върне отново в общината ни! Никога повече! Да не си правят илюзии потомците и привържениците на Доньо прасето, че ще видят отново власт. Тимчев, Янев, Пухи и Мравката да се качат в една кола, да се засилят нанякъде и дим да ги няма!
8.08.2019 13:07 | Живко Иванов
Котев се доказа като добър кмет и не виждам защо да не продължи да управлява още. Ще го подкрепим естествено.
8.08.2019 13:28 | Илян Дуков
Котев е кмет и точка по въпроса.
8.08.2019 13:57 | Пирин-фолк
Като е толкова добър кмет защо подари "Пирин -фолк" на мутрите от ВИС на Васил Илиев, а именно "Фен-фолк ТВ" ? Нека кмета обясни защо продаде този прекрасен фестивал на търгаши и далавераджии. Кмете, чакам отговор, но със истински и солидни аргументи. Фестивалът не е това, което трябва да бъде. За справка "Пирин-фест" 1992 г и "Пири-фолк", 1993 г. Това се помни от хората, а не фестивала в сегашния му вид. Кой - Райко кирилов ли е лицето на мекадонската песен. Жал ми е за нея в негово изпълнение.
8.08.2019 14:01 | старогражданин
В този живот бях пич поне при отстъплението от общината. Винаги организирано и с достойнство. Точно тогава личеше простакът. От всички цветове. Прегръщах си приятелите и тръгвахме напред. Към изхода. Лошото е, че виновниците за поражението никога не подаваха оставка. Останаха си "отличници" та дори и с половин файтон утръчняци. И България си остана винаги начело. Отзад на пред...
8.08.2019 14:18 | Петър Славов
"Пирин-фолк" при Тотев беше отмрял, с хора на първите няколко реда. Хората добре знаят и помнят.
8.08.2019 14:57 | 3
Човек, който впрегна цялата община да издава документи с неверно съдържание относно проверката на къщата за гости на Манолев, който излезе пред цяла България в ефир и излъга, че е виждал гости в тази къща и че къщата се посещава редовно не става за кмет. На санданчани ни трябва честен човек, който да работи за града.
8.08.2019 19:12 | rldk
Пак ли трябва да търпим рекетьор, като председатела на общинският съвет Георги от село Плоски. Неговото протеже Васко Бореца!!!! Напълниха си гушите. Това е лицето на ГЕРБ-наглост, простотия и некадърност!
9.08.2019 12:18 | плоскалия
Какво предизборно жужене на герберски калинки. Мале, мале.
9.08.2019 12:27 | До всички написани имена!
Някой тъп ГРОБар му казал на некое тъпо парче, че изглежда по-достоверно ако пишеш коментар и напишеш две имена отгоре! И тея същите малоумноци си вярват, че някой им се връзва на коментарите за Кирчо Крадеца. Колкото и да ви е мъчно ще ви спре кражбата вече, а Кирчо ще краде по някой см на хората като им взима мерка за дограмата. Такива като вас ще ги настигне всичко лошо което не са направили добро за хората които са ги избрали!
9.08.2019 16:31 | Психиатър
Пациентите в най-тежко състояние се разпознават по пръските слюнка, които се усещат между думите тъп - гроб - тъпо парче - малоумници. Ние си знаем човека....
9.08.2019 19:41 | Димитър Кринков
КОТЕВ ще е новият стар кмет! ОТ все сърце му пожелавам УСПЕХ!
10.08.2019 00:57 | ВЕСЕЛИН СТАНКОВ
ЗА МЕН КИРИЛ КОТЕВ Е ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК И ОТЛИЧЕН КМЕТ! ГОРДЕЯ СЕ, ЧЕ ГО ПОЗНАВАМ И ВИНАГИ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМ!
10.08.2019 01:12 | Лили
Гражданите са доволни от управлението на г-н Котев и затова ще си гласуваме за него.
10.08.2019 01:48 | Стефана Слатинска
Има ли изобщо някой, който да се съмнява в крайната победа на Кирчо Котев?
10.08.2019 15:29 | Баце
А Бойко дали стои зад тая кандидатура а?
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката