Мария Габриел и Асим Адемов бяха гости на празника на Петрич
06 май 2019 10:58 Mobile watches 12723 прочита Mobile comments 9 коментара

Водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Асим Адемов бяха гости на тържествата по повод празника на Петрич. Заедно с тях на празничното събитие присъстваха областният координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева, депутатът от Петрич Георги Динев, кметът на Сандански Кирил Котев, общинските съветници от ГЕРБ и симпатизанти на партията.

Представителите на ПП ГЕРБ се включиха в традиционното празнично шествие до черквата „Св. Георги“, където запалиха свещичка за здраве и успех. Десетки жители и гости на Петрич се спираха да поздравят Мария Габриел и Асим Адемов и да пожелаят победа на предстоящите на 26 май избори за членове на Европейския парламент.

"Петрич има славно минало, неизменна част от историята на България. Петрич е и култура, която виждаме в невероятните таланти. Те са в основата на нашата българска и европейска идентичност", обърна се към гражданите на Петрич водачът на листата на ПП ГЕРБ и СДС Мария Габриел при откриването на празничния концерт. Тя изрази удоволствието си да съпреживее празника на града заедно с кмета Димитър Бръчков, десетките талантливи младежи и гостоприемните жители.

"Честит празник, Петрич - градът на Евтим Евтимов, баба Ванга, цар Самуил, гордите хора. Тук се съчетават по неповторим начин любовта към земята и нашите корени, твърдостта на планината и борбения дух на петричани. Нека Свети Георги да закриля домовете и семействата и да пребъде Петрич за вековете", каза още Мария Габриел.

„Изключително е важно всеки един от нас да дава всичко от себе си, за да развиваме нашата община. Съдбата ни е свързана с това! Уверен съм за просперитета на Петрич! Заедно можем да го направим. Нека свети Георги закриля вас и семействата ви. Да си пожелаем вяра в доброто”, каза в празничното си слово кметът на общината Димитър Бръчков.

9 коментара
Коментирай
06.05.2019 11:43 | Петричанец
Не се бутайте там където не ви искат!!! Вие заслужавате един голям плесник, ама много голям плесник!!! Много се самозалъгвате "герберчета", дано народа ви даде червен картон този път!
06.05.2019 12:21 | Бойко
Двама истински българи, Марийка Габриел и Асим...
06.05.2019 13:05 | Вангел кефалот
Селяците от помашки произход и комунистическо минало нямат место у Петрич ! Тука нема будали, всичките сме тарикати и имаме очи и на гъзо. Сигурно е, че нема да им се отвори парашуто и ке го видат евродепутатското место у Брюксел през крив макарон.
06.05.2019 14:12 | Малката
Тия в герб с конкурс по некомпетентност ги избират. А колко умни деца, способни и интелигентни, НОРМАЛНИ са далече от родината, а те трябваше да ръководят и определят настоящето и бъдещето на загива щата ни нация. А тия млади кокошки дето са мгерб, снимащи се с" известните" ако ги питаш елементарни неща от полтико-икономическата област ще гледат се едно Интернета на телефоните им е изчезнал.
06.05.2019 15:12 | Щерев
Гошко е от нашия град, мисля и той не е чист ПЕТРИЧАНИН. Трябва някъде от Габрово да е, най стиснати хора в цяла БЪЛГАРИЯ. Ако може само на аванта във всички сфери.
06.05.2019 19:55 | Петрич
Този празник е на града и не трябва да се използва за предизборна агитация. Струма защо тогава не отразихте друга такава визита в Петрич, нали не сте положили на Герб.
06.05.2019 20:13 | Калоян
Защо няма статия за визитата на Корнелия и Елена Йончева.... Стига с тези гербаджии хора, Осъзнайте се моля ви! Трябва да ги махнем вече!
07.05.2019 06:44 | Браво
Марийке от чужбина /Габриел/ и ЕФЕНДИ Асим - еничарят, ама много тачите народа бе, от село в село, от град в град сте. Тъжно ще ни е след това като ще дойдете пак за изборите, та дано господ помагненат ия вече никога да не идвате, дори и за избори.
07.05.2019 09:58 | Иван
Гошко Динев се гласи за Кмет, Бръчков не го ли разбра? Не ходи много близо до него, че ножа му е в десния джоб.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар