Новото областно ръководство на ГЕРБ-Благоевград бе представено пред актива на партията
29 ноември 2019 22:05 Mobile watches 32242 прочита Mobile comments 13 коментара

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията Красимир Велчев участваха в областно събрание на ГЕРБ-Благоевград, на което бяха представени новото областно ръководство и новите общински ръководители на партията в Благоевград и Сандански.

„Беше взето политическо решение Андрей Новаков да застане начело на областната структура. Той е много активен, израсна много. Ако преди време казвахме за него, че е най-младият евродепутат, сега той се утвърди като един от най-успешните евродепутати, ангажиран с каузи и проблеми, които пряко касаят България”, каза Цветомир Паунов. Той подчерта, че работата в партията трябва да продължи, като се надгради постигнатото досега и да се влее нова енергия.

„Даниела Савеклиева стана областен координатор в много труден за структурата период. Тя успя да я консолидира. Сега ще остане в областното ръководство като административен секретар, защото нейният опит е важен и необходим”, каза още Цветомир Паунов. Красимир Велчев уточни, че промените са необходими, за да се заздрави структурата на партията в региона. „В Благоевград, Банско и Сандански бяха постигнати големи резултати, но загубихме кметските избори, което показва, че хората искат промяна. ГЕРБ е първа политическа сила в Благоевградска област, трябва да се затвърди направеното. Когато има едно силно ядро като вашето, добрите резултати са въпрос на време”, каза още Красимир Велчев.

Новият областен координатор и евродепутат Андрей Новаков благодари за гласуваното доверие. „Много от вас смятат, че работата ми в Брюксел ще ми пречи, но гарантирам, че ще бъда в областта. Енергия и ентусиазъм не ми липсват, мотивиран съм да работя и съм сигурен, че заедно ще се справим”, категоричен бе Новаков.

По време на областното събрание, в което участие взеха и общинските съветници на партията от 14-те общини, бяха дискутирани конкретни проблеми в работата на местните общински съвети, както и организационни въпроси.

13 коментара
Коментирай
29.11.2019 22:42 | гд
ужас дани е с отрицателен знак за интелект а другите не знаят каква е каузата на гроб герб 10 год безлично лутане и без цел и визия блград се обзлюди камбитов си отиде с неколко десетки милиона така се говори това племе тройкаджиско което подкрепя герб ще пострада най много
30.11.2019 00:19 | Запознат
Може да е с отрицателен интелект, но е ужасно пресметлива и коварна. Тя разби и уби ГЕРБ в града и областта. Сега ще се гаври с трупа му, но за нея е важно да се пенсионира в парламента.
30.11.2019 07:56 | Китан
Това селско момченце какво общо има с Благоевград? Само ПУЦ-а където е взел диплома. А и не може да се бръсне. Мъж бил. Евроценности носи. Нещо прилича на мека китка и човек на Цветанов.
30.11.2019 08:34 | Петър
Кога ще почнеш от Сандански, трябва да изгониш всички около Кирчо Котев които тероризираха хората в гр. Сандански и така партията стигна дъното.
30.11.2019 09:36 | Пешо
И новия зет е бил тук, хем събрание а и на рожден ден. Не вървят нещата добре на областно ниво, след като водещ в избора на общинско и обласно ръководството е човек трето поколение комунист, който не е член на ГЕРБ и е единственият кмет в България, над чиято тиква имаше портрет на Тодор Живков. И как да им се довериш повече, като цялата върхушка на ГЕРБ са комунисти.
30.11.2019 09:50 | 11
Егати ''красивите''тъпанари, и са независими от Балков
30.11.2019 10:23 | старогражданин
В Перник изхвърлянето на Ирена Соколова беше осъществено от гражданите. И за сметка на гражданите. Това се помни с години. Дори и Бойко Борисов не може да го преодолее. В благоевград се върви в същата посока. Крайната цел е унищожаване на Герб като партия и идея за обществото. И всичко пак е за сметка на гражданите. На кого да говориш.
30.11.2019 10:49 | 425222
До гражданинастрадаж от комплекси простак, ГЕРБ Е НАИ ГОЛАМАТА ПАРТИЯ, Ище остане като такава, Бойко е най голямия политик колкои да не ВИ се изка
30.11.2019 10:56 | Сърфо
Томов марионетката на Кирчо Добрев и Паскалев ще ви оправи града. Смешници. Имахте един комин дето ви трови, сега и на Струмчани има подариха още един... трайте си
30.11.2019 11:52 | Възмутен
Защо сложихте Роса водоноската за общински в Благоевград? Човек на Хаджигаев да оглави структурата, срам!
30.11.2019 11:54 | ГЕРБ
Косьо Хаджигаев се завърна със своето назначение Росица Димитрова. Тя не става и за чистачка, те я правят общински. Партията в общината ще върви само надолу.
30.11.2019 11:59 | Захари
Те поГЕРБиха България и Благоевград.
30.11.2019 21:31 | центъра
Лелката Роска Димитрова Кенеди е най-глупавото назначение на Герб. Нея народа не я иска на вратата, вие я слагате на софрата. Тя е катастрофа за ГЕРБ.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар