Официално! Андрей Новаков, Мария Габриел, Асим Адемов сред кандидатите на ГЕРБ за европарламента, вижте кои са другите
31 март 2019 13:10 Mobile watches 13444 прочита Mobile comments 15 коментара

Цветан Цветанов обяви кои са кандидатите на ГЕРБ и СДС за Европарламента. Сред тях има изявени вече политически фигури, автомобилен състезател, лекар и горда майка на три момчета. "Когато партията е силна и сплотена и има своя политически живот, нашите опоненти ще се мъчат да извадят всичко, за да разбият това, което днес е ГЕРБ", заяви зам. -председателят на ГЕРБ - Цветан Цветанов на церемонията по обявяването на кандидатите на СДС и ГЕРБ за Европарламента.

"26-и май е важната ключова дата, но на 27-и, когато се събудим, трябва да знаем дали сме направили грешка като избиратели. На 26-и нека всеки един, демократично мислещ български гражданин, да оцени това, което бе направено от всички правителства в годините на прехода, за да постигнем основната си цел - влизането в ЕС и НАТО. ГЕРБ, като най-голямата политическа сила, членка на Европейската народна партия (ЕНП), загърби егото си и даде възможност, с най-старата политическа формация, да проведем един разумен и прагматичен диалог", каза Цветанов.

"Политическа партия ГЕРБ ще се регистрира първа на предстоящите европейски избори. Днес най-важно е за държавата да имаме единни позиции и каузи, които да защитават националните интереси. Листата на партия ГЕРБ, заедно с колегите от СДС, иска да имаме дебат за бъдещето на Европа, а не дебат, който да ни разделя", каза Цветанов.

"ГЕРБ е партия, която предлага решения и го показахме с българското европредседателство и с лидерството на Бойко Борисов. Всичко е благодарение на усилията на целия български народ", заяви зам. -председателят на ГЕРБ и благодари на всички български евродепутати от партията, които досега са отстоявали интересите на страната в Европарламента. Опозицията, която уж стана изразител на проблемите на хората с увреждания, дори не беше на гласуването на законите за тях. Ние обаче предлагаме решения. За мен е чест да започна с представянето на листата на ГЕРБ. "Започваме отзад напред", заяви Цветанов:

17. Илия Лазаров от СДС

16. Жечо Станков; зам. -министър на енергетиката

15. Йоана Йончева Фильова. "Тя е майка на три момчета", гордо заяви Цветанов. 14. Камен Костов; зам. -областен управител на Сливен

13. Николай Диков; автомобилен състезател

12. Младен Шишков

11. Иво Ралчовски; доктор и член на БЛС

10. Марин Захариев; зам. -кмет на Смолян

9. Ивелина Васиелва; бивша министърка на Околната среда и водите

8. Емил Радев; настоящ евродепутат

7. Лиляна Павлова; бивш министър на регионалното развитие и благоустройството; министър на европредседателството и настоящ депутат

6. Александър Йорданов

5. Асим Адемов; учител и директор в община Гърмен

4. Ева Майдел; настоящ евродепутат

3. Андрей Новаков; настоящ евродепутат

2. Андрей Ковачев, настоящ евродепутат

1. Мария Габриел, еврокомисар

15 коментара
Коментирай
31.03.2019 13:49 | Мт
"... на 27-и, когато се събудим, трябва да знаем дали сме направили грешка като избиратели". Цитат-бисер на един опасен ум. Тълкувам - не спечели ли ГЕРБ, значи е направен грешния избор. Звучи ми малко като от едно време -Партийо, ти си права, дори когато съгрешиш. Или - всяка крива линия, която е успоредна на партийната е права линия. Относно листата - няма никакво значение кой е в нея. Както и в българския парламент. Защото какво и как да се гласува на тях/депутатите/ им се спуска от ЕДИН ЧОВЕК. На НЕГО пък нещата му се спускат от ДРУГО МЯСТО. Те на това му викам демокрация и то представителна - ега ни и майтапа!
31.03.2019 14:00 | здрасти
Лилето Евро депутат. ...честито. ..
31.03.2019 14:29 | Еее
Кой е този Новаков, истина ли е че е от Благоевград.
Не съм чувал за такъв благоевградчанин.
Малко е смешно но и тъжно!!!! Може да е добър човек но името тук в града не съм и чувал. Явно добре се е представил пред Ц. Ц и кметчето.
Ха ха ха
31.03.2019 14:52 | Интересно!
Вместо да видим на снимката новите кандидати... ние виждаме пак тоя- на слънцето сянката! Цв. Цв. в цял ръст! Ей-й-й няма отърване от тоя боклук! И на сън ще почнем да го съзерцаваме. А бе да си почива в новия апартамент и да се не мярка насам-натам!
31.03.2019 15:10 | Тони
Герб=гроб.
31.03.2019 15:39 | Инж. Любен Симеонов
МНОГО ДОБЪР ИЗБОР!!!
ВСЕ ХОРА, КОИТО СА СЕ ДОКАЗАЛИ В РАБОТАТА СИ.
СПОРЕД МЕН ПЪРВИТЕ 10 СПОКОЙНО МОГАТ ДА ВЛЕЗНАТ В ЕП.
31.03.2019 15:44 | Инж. Любен Симеонов
Еее написа:31 март 2019 14:29 | Еее
Оценка: 1  (3 гласа)

Кой е този Новаков, истина ли е че е от Благоевград.
Не съм чувал за такъв благоевградчанин.
Малко е смешно но и тъжно!!!! Може да е добър човек но името тук в града не съм и чувал. Явно добре се е представил пред Ц. Ц и кметчето.
Ха ха ха

ДЕБИЛЕ, ИМАШ ЛИ ИДЕЯ ЗА КАКВИ ИЗБОРИ СТАВА ВЪПРОС?
31.03.2019 16:01 | Бай Данчо
Инж. Симеонов, десет са малко! Според мен, всичките седемнадесет мноооого спокойно могат да “влезнат” в ЕП! Ако някой не иска, бой!
31.03.2019 16:22 | Мт
До инженера. Много сте скромен уважаеми - само десет? За размаха на любимите ви вожд и подвожд най малко 15 и евентуално 2 за ДПС. Ясно ми е защо ДВАМАТА са толкова нагли - то и вие, дето ги боготворите сте такива.
31.03.2019 20:55 | До инженерина
Пожелавам не десет, а седемнадесетте да влезат .В Бобовдолския затвор. За радост на тамошните обитатели!
01.04.2019 00:01 | Инж. Любен Симеонов
ХА-ХА-ХА
ЦРЪВЕНИТЕ КОМУНЕТА КРЪФ ПИКАЯТ:))))
НОМЕРА С АПАРТАМЕНТИТЕ НЕ МИНА И СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАКВА НОВА ГЛУПОСТ ДА ИЗМИСЛЯТ:))))
МАЙКАТА ВИ СЕ ЕБАВА ИДИОТЧЕТА ДЕБИЛНИ:))))
01.04.2019 00:04 | Инж. Любен Симеонов
Мт написа:31 март 2019 16:22 | Мт
Оценка: 11  (13 гласа)

До инженера. Много сте скромен уважаеми - само десет? За размаха на любимите ви вожд и подвожд най малко 15 и евентуално 2 за ДПС. Ясно ми е защо ДВАМАТА са толкова нагли - то и вие, дето ги боготворите сте такива.

ДЕБИЛЕ, ЧЕТИ С РАЗБИРАНЕ!!!!
01.04.2019 08:01 | Мт
До господин инженера Любен Симеонов. Ама вие преливате от любезност - браво. Спокойствието което струи от думите ви/особено на края на написаното/ ме кара да изпадам в блажено състояние. Сега за четенето с разбиране. Първо, инженер не се изразява така - все пак те/инженерите/ са сред елита на нацията. Второ, твърдението Ви, че хората в листата на ГЕРБ са хора доказали се показва, че лично ги познавате. Извод - Вие сте част от тая система. Значи, в думите Ви има резон - няма как да не ги защитавате. Трето, мнението Ви за десет избрани е просто нереално. Извод - откъсването от реалността, чувството за самодостатъчност е характерно за овластените, и то от много време. Четвърто, явно не сте усетили сарказма изразяван от другите пишещи. Пето, усеща се паника в поведението Ви, характерно състояние на имащите нещо да губят. Завършвайки ще Ви кажа - от много години не гласувам. И Ви благодаря - потвърдихте, че съм прав. За такива, като Вас не си струва. Благодаря.
02.04.2019 00:12 | до ееи
Как може такова нещо. ти чуваш само чалга. Аз от провинцията следа работата на това момче. Не го познавам, но се възхищавам от него. Прогледнете!
02.04.2019 14:50 | kiko
Кой купи апартамент на брата на ГАБриел, Найдел или Майдел
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар