Официално от ОИК - Благоевград: Давид Петров заема мястото на Атанас Камбитов в ОбС
08 ноември 2019 10:36 Mobile watches 23909 прочита Mobile comments 7 коментара

Общинска избирателна комисия излезе с официално решение, че на мястото на досегашния кмет и кандидат за кмет на Благоевград Атанас Камбитов в Общински съвет влиза Давид Петров от листата на ГЕРБ.

Решението бе взето, след като в ОИК бе постъпила молба от Атанас Камбитов, обявен за избран общински съветник, че иска да бъде заличен от списъка с обявените съветници.

След като Комисията е разгледала молбата и направила справка чрез Информационно обслужване АД относно подреждането на кандидатите от ПП ГЕРБ в листа А и листа Б на партията, ОИК обяви, че за общински съветник е избран Давид Петров.

От години Давид Петров движи финансовите дела на БФ Таекуон-до ITF, както и две фирми. Петров беше общински съветник и в предходния местен парламент.

К. Тодоров

7 коментара
Коментирай
08.11.2019 12:36 | Мирослав Петков
Това е човекът на Марио Богданов, който е експерт по..... Некомпетентен съветник омръзнал на всички това сте Вие господин Давид Петров. Кажете освен да взимате заплатата си какво друго ще свършите за гражданите на Благоевград и на село Бело поле. Какво образование имате? Какво предложение сте направили в Обс Благоевград лично Вие? Продължавайте в същият дух да разрушавате Герб Благоевград или малкото, което е останало от него. Лично на Вас ще Ви дадем малко толеранс за предложения, защото всички знаем какво можете и то е нищо. Преди да влезете в Герб работехте къде? Не ви ли омръзна да се мислите за политик?
08.11.2019 13:15 | Мелпомена
ТРАГИКОМЕДИЯ !!
08.11.2019 18:57 | Миленков
Стига толкова злоба. Как не се умориха тези "хейтъри"
Аз познавам Давид и съм работил последните 4 години с него в Общинския съвет. Той е един от най-отговорните съветници в групата на ГЕРБ в съвета. Всички задачи, с които е бил натоварен ги е изпълнявал и когато и за каквото е трябвало е взимал активно участие. Много е лесно да стоиш отстрани и да съдиш хората.
Ако бъдем малко по единни и позитивни всички ще се чувстваме значително по-добре и обществото ни ще бъде по-успяло.
08.11.2019 19:02 | Запозната
Здравейте Г-н/Гжа анонимен. В отговор на въпросите Ви ще кажа, че г-н Петров има две висши образования, които едва ли повечето от общинския съвет има. А да Ви попитам кой/коя сте Вие, че Вие давате толеранс и какво образование имате Вие след като се изказвате така некомпетентно за човек, който едва ли познавате?
09.11.2019 01:11 | До Запозната
Не знам коя сте Вие Г-жо Запозната. Аз коя съм-гражданка на община Благоевград. Давид Петров образование-Механотехникум, Педагогика и Юрист в пуц селска чест ЮЗУ, Неофит Рилскиʼ ʼ .Аз какво имам не Ви интересува, но като граждани на тази община ние сме хората пред, които ще дават въпросния съветник и всички други отчет, защото Ние хората на община Благоевград сме ги избрали. Това, че Вие изпълнявате нечии интереси си е ваша работа. До скоро и се наспете, че от понеделник ще видим без Камбитов г-н Петров колко пъти компетентно ще се изкаже за 4 години.
09.11.2019 10:04 | Самоил
Давид е изключително коректен и добър човек. Като общински съветник винаги си е вършил работата и преференциите му говорят за това.
09.11.2019 22:49 | Истината
За купените преференции от Марио Богданов ли? Ние не ги избираме по човешки качества, а да свършат определената им от ОБС работа за доброто на града ни. Ходете си на Бело поле Петрофф Вие сте един лош материал. Наспете се добре идва Понеделник и тогава ще разберете жалкото Ви място. Какво направихте за град Благоевград освен да взимате заплатата си и да обслужвате Марио Богданов. Жалко за свестните хора в ГЕРБ, които Ви търпят Петрофф. Едно нещо не разбирам юрист и педагог в ПУЦ селска чест ЮЗУ, а се занимавате с финанси под зоркия гръб на Марио ? Вие имате неограничени способности може скоро да станете квантов физик само на думи разбира се..... :) Вън, вън, вън от ОБС за затвора сте!!!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар