Петър Галчев, кандидат за кмет на Добринище с ексклузивно обръщение към съгражданите си: Имате думата ми, заедно ще предприемем едно перспективно пътуване към добруването на всички нас
9.10.2019 10:16 Mobile watches 9968 прочита Mobile comments 7 коментара

Обръщение към жителите на Добринище направи кандидатът за кмет на Добринище от ПП ГЕРБ Петър Галчев. Думите му са истински, изпълнени със съдържание, а един млад човек дава сигурна заявка да работи за града с много обич и грижа. Ето какво казва Петър Галчев:

Скъпи съграждани от Добринище,

Отново сме изправени пред избор, един от най-важните - този за местна власт. Като кандидат за кмет на нашия град от ПП ГЕРБ, аз се обръщам към Вас, за да Ви призова да ме подкрепите с гласа си, да подкрепите Георги Икономов за неговия трети мандат, да подкрепите нашата листа за съветници, в която има четирима представители на Добринище. Правя го открито и честно. Правя го с целия си опит като общински съветник и като гражданин, чийто живот е минал пред очите Ви.

Държа да знаете, че аз не обещавам празни приказки, а поемам пряк ангажимент към Вас, към бъдещето на Добринище. Имам ясно начертан график - месец по месец какво ще се случва в града ни, за да бъдете спокойни, че неговото развитие ще продължи, и то с ускорени темпове. Готов съм за всички предизвикателства, защото зная, че ще застанете до мен, за да бъдем заедно в едно ново, още по-перспективно пътуване към добруването на всеки един от Вас.

Нашият град, с всичките си природни дадености, с Вас, гордите, работливи и предприемчиви негови граждани, с подкрепата на Георги Икономов и общинските съветници от ППГЕРБ, точно след четири години ще бъде едно от най-добрите места за живот в цялата област, а защо не, и в страната. Това го казвам с цялата си отговорност, и така ще бъде! Имате думата ми!

Петър Галчев

Политическа публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление

7 коментара
Коментирай
9.10.2019 13:27 | Бего
За Пепи незнам, ама Гошо само празни приказки и лъжи. Ама златните тоалетни са истински.
9.10.2019 18:33 | янко граховски
достойни хора, достойно бъдеще
9.10.2019 21:44 | Вальо
Петър е добър човек, познавам го лично него и цялото семейство и съм убеден че ще направи много и хубави неща за гр. Добринище !! Трябва да се даде шанс на момчето и ще видите че града ще просперира и занапред !!
9.10.2019 22:22 | Закономерност
Ще го разберем, когато го изберем. Ами като сбъркаме-какво ще правим?
9.10.2019 22:46 | Асен
Много е добър и Пепи! Взел е всички земеделски земи и не е оставил на никой! И той като Икономов си мисли, че всичко му се полага само на него! В комбинация с Икономов, ще искат да вземат всичко, навсякъде! Защо му е да е кмет, когато има най доходния бизнес в Добринище? Защото и на него като ма Икономов не му стига! Лакомията е ненаситна!
10.10.2019 08:42 | Ivanov
За разлика от другите земеделци, Пепи си плаща за всеки квадратен метър аренда на хората. А не е открал земя на никой! Всичко което има е направил с много труд и желание. И затова ще бъде един достоен и работещ кмет.
10.10.2019 08:58 | Ivanov
Нали всички са много силни, защо не излезнат самостоятелно срещу Икономов? Но поетът е казал:, всеки народ си заслужава съдбата! Нека да дойдът другите и ще върнат общината с 20 години назад. Защото ако не беше Георги Икономов, нямаше да го има Александър Мацурев, Владо Колчагов, Тони Тренчев, Александър Веско и много други който покрай него станаха хора. Успех на Икономов и Галчев, Вие сте силни и знаете как да си вършите работата. И нека народа да се огледа и да види какво е направено за общината и да прецени за кой да гласува, а не под натиск и заплахи. Ние сме свободни да избираме кои да ни управлява!