Политически "мат"! Опасна и страшно порочна политпропаганда в Благоевград! "Фейсбук политиката" процъфтява, а мрежата се превърна в място за ругатни, обиди и цинизъм!
19 февруари 2019 15:10 Mobile watches 28256 прочита Mobile comments 24 коментара

Изключително принизяване на политическата битка в предизборната 2019 година в Благоевград, на това ставаме свидетели в последно време. Социалната мрежа "Фейсбук" се превърна в основното оръжие на хейтърите, а нецензурни, цинични и брутални постове и колажи разбиват и най-смелите ни представи за долнопробно правене на политпиар.

В политиката се намесиха случайни, необразовани и крайно озлобени екземпляри, които преследвайки някакви измислени цели не се спират пред нищо, за да окепазят както подобава политическия им противник. Чудо невиждано в политиката на Благоевград до момента. Отчайващо грубата интерпретация на политическата ситуация в Благоевград отвращава жителите на областния център, които със сигурност ще накажат тръгналите да борят властта на изборите през есента с тези нечисти методи.

Някои политици превърнаха политическата баталия в махленски скандали, дребнотемие и липса на всякаква политика в изводите им, които смело се тиражират от пак така случайно попаднали в пространството медии и "групировки" в мрежата, създадени именно с цел разчистване на лични сметки и отмъщение. Черният пиар в Благоевград заема застрашителни размери. И никой не е застрахован от омаскаряване във Фейсбук.

Само преди дни два идентични мърснишки колажа, свързани с известни в града дами, буквално ни потресоха. Без срам авторите им правеха сексуални намеци по отношение на жени, които имат сериозно участие в местния политически и обществен живот,. Гаври с политически обвързани лица, заемащи отговорни постове виждаме ежедневно в социалната мрежа, а разпространителите им изфабрикували тези гнусни "произведения" действат, скрити зад фалшиви профили, смятайки, че ще останат ненаказани.

Фейсбук има начин да спре този хейт и това грозно политическо поведение, а авторите на подобни злонамерени, грозни колажи и постове, жълти клюкини, лъжи и абсолютни простотии да понесат своите наказания. И ако авторите на подобни мръсотии в мрежата не уважават правосъдието, след като не се страхуват от него, то за какво трябва да говорим - за банда престъпници, които вилнеят безнаказано във Фейсбук.

Опорочиха политиката, опорочиха професията и занаята и силово ни бутат към дъното във всякакъв вид взаимоотношения. Свободата на словото бе превърната в Слободия без мяра, без свян и без всякакъв морал, явно криворазбрана от крайно неморални хора. Истината е, че в момента политиката в Благоевград в пълен мат! А участниците в нея все по упорито се превръщат в политически трупове, заради неумението им да играят по правилата на политическата сцена.

За политиката казват, че е мястото, където "проститутката" се чувства най-удобно, а от всичко което виждаме до момента за Благоевград това важи в пълна сила. Шепа лумпени диктуват правилата на играта и ежедневно ни засипват с лишени от съдържание постове! Срамно и жалко! Времето на търсачите на сейри, жълти клюки и скандали като начин на правене на политически пиар свърши!

Народът толкова е поумнял в страданието си, излъган в надеждите си стотици пъти, че вече трудно се впечатлява от яловите крясъци на политиците. Стига вече сме ставали съучастници в случващото се в Благоевград, избирайки фалшификати, които нищо полезно не са направили за Благоевград и неговите хора.

И понеже днес е ден, в който се покланяме пред делото свято на Васил Левски, ми ще се да припомня неговите думи:

„Нашето драгоценно отечество се нуждае от Достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи. “ „Дела трябват, а не думи...

Къде са тези достойни хора в Благоевград, които трябва да избираме скоро! В мрежата, скрити зад фалшивите профили, словоблудниците, които месеци наред ни плашат с безмерната си, безконтролна агресия, която не познава граници и не различава позволено за пред публика и лично, далеч от моралните устои на обществото.... Къде са?! Разбира се не можем да сложим всички под общ знаменател, но тези, за които говорим замърсяват сериозно политическата среда в Благоевград, без да си дават сметка, че цапат невинни хора...

И нещо реално! Анкетата, която Struma.com пусна на 8 февруари, и в която вие нашите читатели можете да гласувате за политиците в Благоевград, намерили място в местния общински съвет, набира скорост. Почти 8 000 са гласували до момента, дадохме възможност да се организират местните политици, за да проверим възможностите им и разбира се отчетем колко от избирателите в Благоевград искат да ги видят отново в местния парламент.

Резултатите са много интересни, оказва се, че най-върлите опозиционери на местната власт са на опашката от гласове, с изключение на съветничката Злата Ризова, която е в челните 3-има, с гласове над 500. ГЕРБ съветниците много бързо се организираха и в момента те са с най-добри резултати, твърдият и умерен опозиционер Вл. Елезов изскочи най-напред в анкетата до момента, следван от шефа на НОИ, герберът Илиян Георгиев.

Забелязаа се една тенденция към подкрепа на младите в местния общински съвет, като например бизнесменът Г. Корчев, В. Миладинов, В. Хросинков и други. Анкетата е на първата ни страница в ляво, мобилизирайте се, ако искате вашия любимец да подобри резултата си. Изборите в Struma.com продължават. Анкетата ще даде възможност на местните политици да си дадат сметка за народната любов, както и да проверят уменията си да мобилизират електората си в бъдещите избори.

П. Попов

24 коментара
Коментирай
19.02.2019 15:52 | Веселин
И сте тръгнали вие, клоаката и парцала за глупости и помии да търсите справедливост!!! Чета ви рядко, и след всеки път, все по-за дълго не влизам в сайта ви. Днес ме разсмяхте! Моля ви, не се напричайте медия, защото не сте!
19.02.2019 15:56 | стивчо
Най-добре се смее този, който се смее последен ! Скоро ще те и разплачат ! Сега се смей на себе си обаче !
19.02.2019 15:57 | Дани
Струма. Ком, не мислите ли, че вие като медия трябва да не взимате страна и да нямате партийни пристрастия?
19.02.2019 15:57 | PIRIN
абе явно е че не ги четеш рядко щом на 5тата минута пишеш коментар точен анализ браво
19.02.2019 15:58 | Данъкоплатец
Герб си отивааа спете спокойно децааа.
19.02.2019 16:00 | Uooo
Първият коментатор, ти къде си в анкетата на струма ком ?!
19.02.2019 16:01 | PIRIN
Първата коментаторка тебе има ли те в анкетата на струма ком, виж се къде си !
19.02.2019 16:01 | Гошко
Само като се сетя, че герберастите бяха за приемане на истанбулската конвенция и признаване на третия пол и ми се повръща. Църквата и всички нормални българи бяхме против, та искам да ви попитам гербери-вие християни или герберасти сте?
19.02.2019 16:04 | Ъпсурт
Защо герб са против електронното и машинно гласуване? Отговора е много прост - техните приятели, ромите няма как да ги подкрепят.
19.02.2019 16:06 | съветник
ами да вижте анкетата и гласовете за Мама кажа иначе струма ком много сте прави браво
19.02.2019 16:41 | калоян
Мълчете си като не отбирате нищо. Много сте силни на коментарите, ама знания и култура-нулева. Трайте си, крийте се зад клавиатурите на село и не давайте много акъл.
19.02.2019 16:56 | Продажници
Струма. com а вие подлоги на Шиши и Боко вие ли ще говорите за справедливост, не ве ли е срам да споменавате името на Левски, той е загинал и борил срещу такива продажни души като вас.
19.02.2019 17:01 | Е
другите са па продажници на некои друг никой не може да ви продаде или предаде ако самите вие не го правите . Частните медии работят с когото си искат, така, че продажници няма, но простотия до шия има
19.02.2019 17:19 | Василев
Няма значение медията дали е частна, важно е да е обективна и безпристрастна, а Струма е зависима медия и е слуга на герб и дпс.
19.02.2019 17:28 | мила
Троловете пишат едни и същи коментари, къде има пристрастие тука, стига вече е тия заучени фрази, айде стига глупости, прави са че мръсотията у фейса е страшна, всеки ден колажи, всеки ден се насажда омраза, това дали е нормално
19.02.2019 17:57 | Васко
Троловете ги търсете при герберите вие от години сте слуги на герб и кмета, продажни душици, това е мнение на много благоевградчани, не е нито хейт, нито злоба, а е самата истина.
19.02.2019 18:03 | ооопа
Който е добър играч избира винаги печелившата карта и не залага на куц кон ! Никой не бива да съди друг за неговия избор !Не говори от името на благоевградчани, тяхното име е в анкетата .. Бъди здрав и не обобщавай
19.02.2019 18:29 | Васко
Анкетите могат ли да бъдат манипулирани, могат ли да не дават реална преценка за мнението на гражданите? И сега като са силни герб и сте зад тях, като паднат от власт за кой пореден път ще се боядисате?
19.02.2019 18:44 | Ккк
Сигурно може но тук няма интерес от това .

19.02.2019 20:04 | Струмско
Каков е тое Корчев майка му в тото плащаше по 50 лева да се грасува за него. Кой го чу него в тоя парламент. Нека плащат пак, за това няма персонал, защото не плащат, защото идват избори. Смешник той не може да каже добър ден
19.02.2019 20:16 | Ку
A Елезов е най-големата мижитурка в областта..... ветропоказател без перка
20.02.2019 06:05 | обява
благоевград се нуждае от специализирани прокурор и съдия които да подпукат всички герберастки управници още сега, нема какво да ги бавим
20.02.2019 11:32 | Мая
Фейсбук е за промиване на мозъци и събиране на информация от глупаците, качили я там, Ето защо вече нямам профил там и да ви кажа честно, много е хубаво. Не ми дреме кой яде, кой с**е, кой е развълнуван или къде е отишъл. Учените откриха, че има живот и извън тъпата социална мрежа :-). А що се отнася до помията, колажите, агресията и обидите, там всеки съзнателно или не показва това, което представлява и като е простак и селяк излива помия и гадости. Закрийте си профилите, не се занимавайте с глупости и клюки и ще видите колко по - хубва е реалния живот. Хубав ден на всички!
21.02.2019 13:48 | Оня
Точно вие ли от струма ком, ще говорите за морал и политическа коректност? "ШОК"-иращите ви новини са не по-малко вредни и опасни от стандартното хейтване на разни комплексари в мрежата! Крадеца вика: дръжте крадеца! Смешници!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар