Разследване на Struma.com! Кой продаде ГЕРБ Сатовча за жълти стотинки и получи като награда имот на безценица?
03 май 2020 15:13 Mobile watches 38749 прочита Mobile comments 37 коментара

Имот на безценица в местността "Банян" на пътя за Гоце Делчев се оказа разменната монета между ДПС и ГЕРБ. Срещу него ДПС "купи" активен гербаджия, който предаде своите, за да се сдобие като награда за бездействието си по отношение на собствената си партия с  въпросния имот.

Така с тази сделка водещата партия в страната загуби общинския център Сатовча, независимо от усилията на редовите членове и срама ,който носят на плещите си за провала на партията им. За "брака " между въпросния гербер и ДПС в Сатовча отдавна хората говорят.

Твърди се, че под шапката на общинска управа и местния кмет Арбен Мименов, герберът с позиции в партийната структура е уреждал роднините си на управленски постове, без да помага по никакъв начин на останалите си партийни другари.

Негови роднини работят в пречиствателната станция в Сатовча, жената на братовчед е уредена със секретарска длъжност, братовчедки са наместени на работа в местното училище и все такива назначения, резултат от близките му отношения с ДПС.

Безпардонното властване на активния гербер отврати основатели на ПП ГЕРБ като Сазли Арнаудов ,един качествен човек, работил активно за ПП ГЕРБ и го принуди да напусне партията. От партията си тръгнаха радетели на идеята ГЕРБ като Живко Мутафчиев, горският шеф Пламен Поюков, все хора, със заслуги към политическа партия ГЕРБ, разказват с болка пред Struma. com хора от Сатовча.

Ако не бяха тези совалки и това предателство, ГЕРБ щеше да има кмет в Сатовча, смятат членове на партията, които допълват.

"Този политически феодал така се е разпищолил, че не му пука от никого ,многократно активни партийни членове са търсили сметка за действията му, но сякаш е недосегаем...

Добива незаконно камъни от незаконна кариера и всички мълчат, строи незаконна кръчма и всички мълчат, най-страшното е, че този човек прокуди християните от партията. и нито един не е член на ГЕРБ заради него", говорят огорчени членове на ПП ГЕРБ.

Кой е той?! Кой продаде ГЕРБ Сатовча за имот на безценица, кой се съюзи с ДПС и работи срещу своите? Очаквайте в следващите броеве на Struma.com.Тема с продължение..  

П. Иванов.

37 коментара
Коментирай
03.05.2020 15:55 | Митница
Изобщо не ни пука за Сатовча . Дай за Томов, Камбитов, Дончо и т. н.
03.05.2020 16:05 | Гербаджия
Ама Вие защо смятате, че там има ГЕРБ! ГЕРБ таме дойна крава за един селски такрикат с основно образование, който ги прекарва всички наред - която партия се зададе. :_))))) " Боро Истината" му викат, щото лъже на всяка крачка. Лъга Първанов, лъга Цветанов, сега лъже и Бойко Борисов. Махнете това просто говедо от там НЕЗАБАВНО!
03.05.2020 16:12 | до
Е, сетихте се, нема що! Един плетенко ви прави на кълбета! Всичкото му е да се докопа до концесията, която е и незаконна на всичко отгоре, но мами Цветанов уж че ще правят общ бизнес. Сега Цветанов го няма - той с концесийка . И работят исие с кмета от години. И двамата сега на Прокурор! И двамата са престъпници! Единия търгаш - другия продава на безценица общински имоти за да си купи изборите. И ги купи! В коя друга държава това е възможно!!!!? Това за Прокуратурата дето постоянно му идва на гости и за почерпка и все няма открит извършител. Бойко да ги сменя тия в Благоевград веднага!
03.05.2020 16:23 | Новаков
Този измамник, веднага от там аут!
Възстановете структурата докато все още може! Арнаудов няма никакъв авторитет сред местните хора и никога не е имал за да е някакъв фактор. Лъга Цветанов, води го на лов, ликвидира всички един по един и сега мисли, че няма кой да му държи сметка. Ами разпитайте хората в село и ще ви кажат как той от началото на мандатите на Мименов работи за него. Всичко това да се докопа до концесия за тикли. Всички твърдят, че е незаконна! За съд са и двамата! И той и Мименов! Мименов е умел манипулатор измамник и мръсник! И двамата където им е мястото! ИМА ЛИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР!!?
03.05.2020 16:32 | Гербаджия
Не барайте човека! Той бачка за Цветанов и връщането с нова партия. Едно са с Савеклиевата кучка. Тя го пази и чакат да се върне Шефа и да литнат тоя младия дето сега го туриха там за координатор от другаде и не знае кой кой е. Не само на Арнаудов а и на тая трябва да и видят сметката за да се спре тая отрова в ГЕРБ!!!!! Те искат да смачкат Бойко на всяка цена затова ДПС не им пречи сега. Приятели са даже в общината.
Бойко ти си един голям баламурник мойто момче щом една шепа народ те прави на маймун. :)))))
03.05.2020 16:46 | Мименов
Ше ви барам докогато ми даде Горния! Мене избирателя ми е дал общината под аренда. Ще продавам на каквато цена ми текне само да съм кмет до пенсия... Може и малко след това, че то се свиква на раать!
03.05.2020 17:00 | короната
Боро Лъжата си сменя агентурното име от агент Кириленко на COVID-19
03.05.2020 17:08 | до ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР
Гн. ГЛАВЕН ПРОКУРОР - елате в Сатовча и се заемете с Мименов и Арнаудов. Не пускайте тука ПОДКУПНАТА благоерградска прокуратура и Гоцеделчевската. Мименов ги купува за жълти стотинки! Ако сте човек с достойство а не далавераджия като тия дайте на съд тези измамници! ЧАКАМЕ!
03.05.2020 17:29 | главния
Справедливост никога не е имало, но когато се пристъпя Закона трябва да се стига до съд! Справедливосттта трябва да възтържествува. Кой е дал право на Арбен Мименов да продава имоти на община Сатовча, които са обществена собственост на безценица!!!!! Този кмет - на съд! Продадени са парцелите на доленския завой до 2000 лев! Кой няма да даде за тях такива смешни пари! Мименов, вие сте един закоравял мошенник и търгаш! Нямате морал да заемате този пост! Ако на добра воля не го направите хората ще ви изгонят от там с камъни! Близките могат да са по Испания и да се тресат от вируса, а вие продавате наши имоти за далавера! Кой ви дава това право? Вие сте престъпник и мястото ви е в затвора! Настоявам Главния Прокурор да си свърши работата и както по-горе са казали не я давайте на местна прокуратура, защото всички те са организирана престапна група с този кмет! Ще следим какво ще стане до последно! Този път няма да остане така безнаказано!
03.05.2020 18:06 | AK-47
Махайте тоя плетененец от там веднага! Той е срам за хората и компрометира всичсите усилия на хората срещу ДПС. Мен ме е срам вече да гласувам за Герб. Това там не е партия а сбирщина от тарикати като тоя, докторката от Кочан, мъжа и..... Разкарвайте ги с бясна скорост! Чистка на Цветановата структурка трябва! Кой ги държи отгоре тия хора! Вижте и разчистете! Новаков, ако си накривите шапките на следващите избори ще ни фанете за ку-ра и ти ще го отнесеш пръв! Старата лисица при тебе това и чака да те гътне.
03.05.2020 18:07 | Илия Илеев
Добре си знаят от ГЕРБ, само така му се пада на това племе. Далаверите трябва да са без край!!!!
03.05.2020 18:41 | доленски
Мименов преяде със власт. Това е истината. Повръща вече! Но както плувците се давят накрая на Дунава и той така няма спирка от лакомия и това е. Такова отвратително нещо е човека - не се сеща да спре и рано или късно си плаща.
Да го дават на съд и това е. Избори в общината и него да го няма повече!
03.05.2020 18:57 | аз
Ниакой ще разясни ли тук на хората какво са направили двамата общински разбойници? То в тая община никой освен тях не знае какво става. За бащиния я имат Хората не знаят нищо какво става там Кой какво продава, за колко, на кого? И това мидже Арбен да идват и да го земат. Такъв боклук не ни трлябва да ни срами навсякаде... свине вълкоселско
03.05.2020 22:03 | до Струма
Кога ще е продължението. Ще дадете ли нещо с цифри да знаем какво е ставало???
Тва не е община. Както горе го е написал някой, те имат общината под аренда и само по избори ги подкарват като овце и после я камилата - я камиларя. Куче влачи камион. ...Никой не знае грам какво става в тая зграда... Там е като бермудски триъгълник - каквото падне като пара, изчезва и не дават отчет на никой занищо!!!! Да се чуди човек тия в тая държава ли са или в друга някаква????
04.05.2020 03:26 | някой си
ГЕРБ Сатовча ги продаде този, как го наричате - "радетел" - пламен поюков. Окраде горското в Сатовча, изми си ръцете с охраните и сега отиде да краде в горското в дупница.
04.05.2020 10:28 | до някой си горе Муньо
Какво общо имат тук трети лица като става въпрос за двама крадци, които уж са "политически противници"! Това да продаваш на безценица земята на хорана, наречена "Общинска" е престъпление от където и да го погледнеш. Ами ако тези двамата Мименов и Арнаудов имат и нещо свързано? Да имат и общи икономически ползи от това? Тогава какво...? Това престъпници ли са или "радетели"? Престъпници са! Щом някой краде от ползите на народа и държавата са престъпници! Съд за такива!
04.05.2020 11:05 | до вестника
Може ли малко повече яснота какво е ставало там, но с факти и документи?
За съжаление в нашата община Сатовча наистина е така. Тази сграда е като Нентагона. Никой не изнася никаква информация от там и обикновените хора не знаят нищо. Влизат и излизат само техни лица и после се оказват бенефициенти по някаква обществена поръчка. А в случая - какво се чудите!? Че ГЕРБ и ДПС са в идеално положение! Половината от общинските съветници са ЗА и другата половина са ЗА. Наш'те отдолу викат УРА - наш'те отгоре викат УРА. Не проигравайте с лека ръка ролята на избирателя и разследвайте. Това положение е обида за избирателите. Значи някой ги мисли за стадо. Как после искате да има държава и хората да не бягат. Че Мименов прогони от общиното всички можещи и кадърни хора. Той унищожи всяка опозиция срещу него и то с държавни пари! Как ще му давате в ръцете милиони и ще очаквате той да не мисли за комисионни!? Осветлете този случай и ще изязат наяве още безброй други неща - сигурни сме!
04.05.2020 13:44 | Общински съветник
Ние, общинските съветници от Сатовча дадохме съгласие на Мименов да проведе този търг.
04.05.2020 13:45 | Общински съветник
А ние сме избраниците на народа в общината, той е изпълнител на нашите решения.
04.05.2020 15:47 | доленски
Вие сте банда глупаци, които правят каквото ви каже Мименов и Арнаудов. Това сте вие "избранниците"! Ще носите отговорност заедно с него за тези престъпления! Може ли избранници тъпи да ми дадете и на мене един парцел от декар и половина на главния път за 1500 лева? Хайде мръсни подлоги! ...Не можете. Защото такива далавери ги подготвя само кмета с общинска земя! И вие ще отговаряте пред закона, продажници такива!
04.05.2020 15:53 | до
"Общински съветник" - това е Арбенката :-))))).... Говньо!
04.05.2020 16:26 | Общински съветник
Без одобрението на общински съвет и без нашето решение той - Мименов не може нито да продава нито да купува, а решението ние - народните избраници го вземаме, така че ..
04.05.2020 17:33 | доленски
А кой ви подкара да "вземете" това решение?
Мършо - не пиши тук простотии! Скоро ще разберете какъв човек е Арбен Мименов и ще бягате с космическа скорост от него! Много скоро!
04.05.2020 20:22 | Асен
Ленко всичко се врьща
04.05.2020 21:04 | Кой
Кой даде право на герб Сатовча Даме издигат кандидат. Кмет това беше далаверата на боро лъжата Ани многопартийната и аго арсо Мименов пък християните кучита ги яли
04.05.2020 21:15 | Кой
Г-н Новаков чисти докато е време агента Ленко и Ани много партийната даги няма теса срам за герб
05.05.2020 01:09 | някой си
Ей, нощни птици спите ли
05.05.2020 01:14 | EДИ КОЙ СИ
НЕ СПИМ, В ДЖАЗА СМЕ
05.05.2020 01:18 | EДИ КОЙ СИ
Ние страничните, в община Сатовча, дето сме нито ГЕРБ, нито ДПС на 100% се убедихме, че този извратеняга П. П., крадеца на горското Сатовча, с право не е станал кмет и нивга не ще бъде в кметския стол. Па за горския хич, та хич.
05.05.2020 01:26 | сатовчанин
Тоя се оказа не само крадец и лъжец, ама много, много извратен бе ! Какви лъжи ръси тук и свободни съчинения, всякакви ! А на всичкото отгоре, па и си верва !!! С целият му нищожен антураж дето ги е впрегнал да пишат само глупости и лъжи след лъжи, такъв цирк голям разиграват тук, че и самите те искат да си повярват, май че ! Е е ей неразумни отрепки народът явно още, вие не сте разбрали, че знае кой кой е : Алилчо, па дори и изборите погледни, нищо че си сляп от злоба, па ясно ще да разбереш, коооолко те народа тачи. По-голям продажник, историята на община Сатовча от теб не познава.
05.05.2020 01:35 | Народът
най-после, някой да каже 2 верни думи. Иначе е ясно като бял ден, че оня крадеца, непрокопсаник поюков, най-после ще поспи спокойно, че някоя друга лъжа е понаписъл по-горе и на всичкото отгоре си мисли, че някой дори му вярва! КОЛКО ПАРТИИ СМЕНИ, ТИ РАЗОЧАТОВАНИЕ ТАКОВА- П. П. ! ДЕСНИ ЛИ НЕ БЯХА, СДС, СОФИЯНСКИ, ... ЛИБЕРАЛНИ-ДПС, ... И ОЩЕ ГЕРБ И ВМРО, ВМРО, ВМРО ! ЕВРОРОМА? КОЙ СОЙ ПАРТИЯ, ОЩЕ НЕ СИ ИЗЛЪГАЛ? РЕЗУЛТАТ ЯСЕН-НИКОЙ НЕ ГО СЛЕДВА И НИКОЙ НЕ МУ ВЕРВА!
05.05.2020 01:46 | ...от ВМРО-то
И ВМРО-ТО НЕ ГО БИНДИСАХМЕ И ТУК РАЗВАЛИ ПЕЙЗАЖА. ПЪК И ЗА НАС НИЩО НЕ НАПРАВИ АЛИЛЧО! А БЕ КОГА Е ПРАВЕЛ НЕЩО ЗА ДРУГИТЕ-САМО ЗА АЛИЛЧО СИ-АПАРТАМЕНТО В СОФЕТО ЗА МИЛИОНИ И ПАЛАТ ПОКРАЙ РЕКАТА ОТ НАЙЛОНИ, ПАК ЗА МИЛИОНИ!!! И НАЙ-ВЕЧЕ ПАРИЧКИТЕ ОТ СИЧКИ ГОРСКИ СТОПАНСТВА В ДЖОБОВЕТЕ НА НЕГОВИТЕ ПАНТАЛОНИ. И ВЕЧЕ ТОГАВА, НАТЕЖАХА МУ!?
05.05.2020 02:02 | от БСП
И гербаджиите горките незнаеха какъв вълк са си вкарали в кошарата- той си влезе сам насила там. Видяха ама късно горките, та го подкрепяха, та го прикриваха и накрая се изплю в лицето на всички които му правеха добро в герб от сатовча та до софия. Има ли още други партии за обхождане:дааааааааааа-БСП и през него мина и там Алилчо Поюков сгази лука до амина! Досетете се чрез кой? Имате право на 3 опита-Дааааааа чрез милчо сиркьовияяяяя си братчед!!!!!
05.05.2020 02:38 | От ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР
Виновни са му тоя и оня, тия и ония! Некадърник и злобар с болни амбиции, без покритие! ..КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ТЕ ВЗЕМА ВЕЧЕ ПРИ МЕН, НА ТОПЛО ! Трябва да си получиш заслуженото ! НАРОДЕ НА САТОВЧА ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ - НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ПЛАМЕНЧО В КОЯТО И ПАРТИЯ ДА ПРЕЛЕТИ, НАНАСЯ САМО ЗЛИНИ, ВРЕДИ И НЕПОПРАВИМИ ЩЕТИ!
05.05.2020 14:09 | сатовча
Пишете Ани и Боро :-)))))..... Давайте.
06.05.2020 08:20 | Свой
Ленко, всяко нещо си има край.
06.05.2020 16:57 | Сатовчанци
Пламене, ти започваш измислени скандали, правиш ненужен цирк. А това не ти прави чест !
С уважение, Сатовчанци
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар