С пълно мнозинство герберите от Банско подкрепиха Георги Икономов за кмет, Милчо Караджов ще е кандидатът в Кресна, а бизнесменът Б. Пръков в Гоце Делчев
31 юли 2019 09:29 Mobile watches 10980 прочита Mobile comments 9 коментара

С пълно мнозинство на свое заседание структурата на ГЕРБ в Банско издигна кандидатурата на досегашния градоначалник Георги Икономов за кмет на града и участие в предстоящите местни избори. Герберите в Банско номинираха и 17 кандидат-съветници.

В листата бяха включени и нови лица, които нямат политическа кариера в местния парламент до момента. Няма изненада в номинацията и единодушната подкрепа за Георги Икономов в Банско, тъй като два мандата той управлява успешно курортния град, а на всеки избор показва най-добрите резултати в областта. Няма изненада и в номинацията на бизнесмена от Кресна Милчо Караджов за кандидат -кмет на града. Както многократно сме писали за неговата кандидатура се говореше отдавна.

Караджов е собственик на заведението "Бриони ", бивш директор на местната структура на ВиК. На събранието на ГЕРБ в Гоце Делчев бе издигната кандидатурата на бизнесмена Борислав Пръков. Пръков, е заместник-председател на ГЕРБ и общински съветник Номинацията му бе направена от лидера на общинската организация Никола Джингаров.

Листата на ГЕРБ е композирана от 24 кандидат -съветници. На 1 август е номинационното събрание на ГЕРБ Благоевград. Със сигурност кандидатурата на Атанас Камбитов ще бъде издигната и гласувана. Дали ще има други и кои предстои да видим.

П. Попов

9 коментара
Коментирай
31.07.2019 11:32 | Нищо чудно!
"Номинацията е подкрепена с пълно мнозинство от "присъстващите" от общинската организация на ГЕРБ". Е как иначе? Така ще бъде на всички събрания на другите партии. Важното е какво ще каже друга една общност наречена "граждани", но без чужда намеса. А има и една друга максима-"Не е важно колко си прост, за да те изберат! Важното е избирателите да са прости! ". И някои точно това използват!
31.07.2019 13:38 | Деле
Ужас мръсният крадец се натиска за власт отново. Как малко срам нямаш бе? Тва твойто незнам какво е..... целият град реве от тебе и ти пак натискаш да крадеш!!!!
31.07.2019 14:41 | PR
А БОЙЧЕ ЗНАЕ ЛИ ЗА ТАЗИ ЕДИНДУШНА НОМИНАЦИЯ?
31.07.2019 15:14 | Мотофонец
Мотофонецо действа зад гърба на всички. Ще видите как ще изреват и Кирицов и Ръхов, и Загорчината свирка, всички че ги нахендри само чака да го изберат тоя крадец лаком. Няма кмет на тоя град до сега, който да е ограбил града и хората колкото Икономовия ДДС-ар!
31.07.2019 15:19 | Бойче го даваме на Поли
Нищо не знае! Те са го изпреварили и ще го турят пред свършен факт. А после ще се "радваме" на добрия избор!
31.07.2019 17:50 | Елена
О, неразумний! Банско, спиш ли?
31.07.2019 20:47 | Георги
При този кмет Банско се разви много, дано има сили да се пребори и за нов лифт.
31.07.2019 22:53 | Напротив
При този "кмет" Банско НЕ се разви с нищо! Нали всички видяха цирковете, които разиграваше за УЖ в подкрепа на Втората кабинка! Не се сърдете, блюдолизци Монтофонови! Не е ли така? При положение, че цялата държавна машина е негова - и Тиквата от Банкя, и Цв. Цв., и министри, и дупетати /с изключение на Мацуревия плешивец/ и какво? Той знаеше, че това не може да стане и правеше скъпо платени циркове, за да имитира пред "народа" си колко е загрижен. Да, ама НЕ!
31.07.2019 22:58 | Иван
Няма да има сили да се пребори, защото повече той няма да бъде кмет!!!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар