Сн. Блиц
Сблъсък на титани! Нинова захапа Борисов: Втори ден лъже за санкциите срещу Унгария! Той и отговори: Ето защо не мога да се оженя втори път, трудно ще се справиш с устата жена, не мога да я надговоря....
21 септември 2018 14:18 Mobile watches 9989 прочита Mobile comments 11 коментара

Втори ден министър-председателят Бойко Борисов лъже, че евродепутатите на БСП са гласували срещу Унгария. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на БСП Корнелия Нинова, предаде "Фокус". „Ние имаме четирима евродепутати, от които само един - Сергей Станишев е гласувал „за“ санкции срещу Унгария“, заяви тя. „Премиерът да се въздържа от подобни лъжи, да си погледне неговата група и да не се занимава с нас“, призова Нинова.

„Ева Майдел като негов депутат се е въздържала“, посочи тя. „В този случай най-важното е как България ще представи позицията си в Съвета. Там може да се налага вето и да се спре този процес. Думата има единствено министър-председателят Бойко Борисов“, обяви Корнелия Нинова. „От неговите досегашни изявления разбираме, че едно говори в България, а друго там“, коментира тя. „Очевидно, за да избяга от конфуза, в който сам се вкарва, и от двойната външна политика, която прави - лъже за БСП.

Не се притеснявам да кажа тази дума директно“, заяви лидерът на левицата. „Вчера го направи, замълчах. Днес отново го повтаря“, обяви Нинова и призова за придържане към истината. В отговор на въпрос вижда ли проблеми с демокрацията в Унгария и какви мерки трябва да се вземат Корнелия Нинова посочи: „Във всички държави, в които има проблеми с демокрацията трябва да се вземат мерки.

Според мен мярката не е отнемане на глас, защото това води до разделение и разпад на Европа, а не до обединена и силна“.

, Премиерът веднага отговори на упреците на Нинова. „ГЕРБ е партия на практическите действия, а не на постовете. 6 от 6-те евродепутати на ГЕРБ, въпреки взетото решение на ЕНП за гласуване срещу Унгария, те гласуваха против. „Точка. Всичко друго е голословие, нападки и лъжи. Ръководителят на г-жа Нинова, с цялото ми уважение към нея, не я послуша или тя не го послуша. Това не е ли двоен режим – вън да удряш по Унгария, а в България да говориш, че друг го прави. Единствено евродепутатите на ЕНП и Николай Бареков подкрепиха Унгария. А сега вие вижте кой е прав и кой е крив", каза премиерът.

Така беше обаче и за Истанбулската конвенция, напомни той. „Много е устата", коментира още той относно Корнелия Нинова. "Аз не мога да надговоря една такава жена, затова и не мога да се оженя втори път. Трудно е да се справиш с устата жена. Как да го обясня на друг език“, каза Борисов.

П. Иванов

11 коментара
Коментирай
21.09.2018 14:52 | Стефан
Тиквун от Банкя да си ходи на село да яде филии с мас.
21.09.2018 14:54 | Снуп
Виктор Орбан е истински националист и много уважаван в Унгария политик за разлика от Боко, който си сменя мнението през ден и е наведен пред баба Меркел и другите изкукали евро политици.
21.09.2018 15:28 | Петко
Крадецът вика \"Дръжте крадеца\". Вземи се скрий някъде, ще ви бият с камъни... Спасява ви това, че българите избират емигрантството пред това да останат в родината си и да я защитят
21.09.2018 15:33 | Минчо
Кой беше за истанбулската конвенция бе тикво? Егати лъжеца.
21.09.2018 16:19 | МУНЧО
ЕВА МАЙДЕЛ ЛИ Е КАКВА Е СЕ ОЖЕНИ ТАМ И НЯМА ДА СЕ ВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ, МНОГО И ПУКА НА НЕЯ ЗА ДЪРЖАВАТА НИ, А ПЪК ЗА НАРОДА О- ОЩЕ ПОВЕЧЕ.. ТИЯ КОИТО СЕ ОЖЕНИХА ТАМ БОЙКО ДА ГИ МАХА ТИЯ НЕ МИСЛЯТ ЗА ХОРАТА И ДЪРЖАВАТА... СЪЩИЯТ Е И СТАНИШЕВ.....
21.09.2018 17:04 | тунчо
Титани айде бе!!!!
21.09.2018 17:37 | Vinetu
Титани на наглостта
21.09.2018 17:55 | старогражданин
Пак повтарям-Президента и Нинова вече са част от публиката в България и нищо повече. Други са акцентите и те нямат достъп до тях. Няма и да имат. Борисов да се обръсне и да запраши към Америка.
22.09.2018 09:52 | Атлас
Какви титани са тея двамата, бе? Та те опоскаха държавата. Друго определение им пасва повече.
22.09.2018 17:44 | Разбрахте ли?
"Два милиарда лева повече евросредства за България след 2020 година. "Борбата, за да остане още на власт Тиквата от Банкя ще бъде страшна!!! Той никога няма да изпусне възможността да е по-близо до тях! Сега ще видим "титаните". И едните и другите са мераклии. Наследници на БКП!
24.09.2018 09:16 | старогражданин
Нищо не си разбрал. Само за водната реформа ни трябват 12милиарда. Дават ни три-а да те видя как ще ги разпределиш.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар