Сбогом, другари! Погребаха БСП в Пиринско! Партията не успя да излезе от продължилата с месеци кома
07 април 2021 12:19 Mobile watches 30478 прочита Mobile comments 72 коментара

С отворено писмо структури в региона търсят оставката на К. Нинова и областния лидер  В. Сарандев. Кой ще понесе отговорността за погрома.. Кои изковаха смъртния одър на партия, с чийто идеи за израснали  поколения...

БСП в Пиринско претърпя пълен погром в парламентарни избори 2021  година. Столетницата, с която са израснали поколения, бе поставена в  коматозно състояние с месеци, след множество удари нанесени и свои и  чужди. Партията не успя да се "събуди "  и в проведените  изключително важни парламентарни избори и примиренчески отстъпи  водещите си позиции. 4-тото място я превръща в грохнала и ненужна  "старица", от която нищо вече в политическия мир не зависи.

Резултатът  на БСП в изборите е катастрофален, хората, които припознаха партията и  гласуваха за нея намаляха наполовина и с малко над 19 000 гласа, БСП  зае 4- то място сред партиите в областта. Причините са неспирните крамоли  ,ежби, скандали между старо и ново крило на партията. Ситуации,  достигали до физически сблъсъци и унизителни обиди. Разделение, което  категорично отслаби позициите и и водачи, които вместо да консолидират  структурите разделяха, за да ги владеят.

Грандоманщина, на границата  на комичното, определяше поведението на някои от водачите на партията  в областта. Гоцеделчевската структура, която се самозабрави, заради  неспирните комплименти от страна на ръководството на БСП и Позитано 20  и опитите и за вмешателство в работата на останалите партийни структури,  нанесе най-сериозния удар, право в сърцето на партията. Банско  ,Петрич, Кресна, Струмяни въстанаха срещу поведението на гоцеделчевци  ,написаха отворено писмо до лидера Корнелия Нинова, но не получиха  отговора, който очакваха.

Не се разбраха червените и докараха  партията до пълен колапс. От втора по сила политическа партия днес БСП  е унизена, смазана и отритната. Днес общинските председатели на  партията поискаха оставката на областния и лидер Валери  Сарандев, заради провала в изборите. Той обаче ги посочи с пръст и  заяви, че пагубният резултат се дължи на тяхната слаба работа и ако  някой трябва да подава оставка, то това са те.

Поведение идентично на  поведението на лидера на БСП Корнелия Нинова, която също отказа да  депозира оставката си, като акт на отговорно политическо поведение  ,заявявайки, че не може да изостави партията в такъв тежък момент.  Оставката и бе поискаха дружно от структурите в Благоевградска област  . Ето какво отворено писмо разпространиха те

 

Публикуваме писмото им без редакторска намеса: 

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БСП  КОРНЕЛИЯ НИНОВА  ДО НС НА БСП  ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ  И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ОБлС Благоевград  О Т В О Р Е Н О П И С М О  От Общинските председатели на БСП Благоевград, БСП Кресна, БСП  Якоруда, БСП Симитли, БСП Банско, БСП Петрич ….. 

Уважаема другарко Нинова,  Уважаеми членове на НС на БСП,  Уважаеми членове на ОблС- Благоевград  Чрез това отворено писмо към Вас искаме отново да изразим нашето  безпокойство и притеснение, относно случващото се в момента с  Българската социалистическа партия.  На 4 април тази година Българската социалистическа партия претърпя  най-тежкото си изборно поражение в национален мащаб за всичките 30  години преход.

Бидейки основна опозиционна сила в последните 7 години  и единствена опозиция в последните 4, ние загубихме половин милион  гласа и престанахме да бъдем една от двете водещи политически сили.  В последните месеци преди изборите Националният съвет на БСП допусна  серия от груби стратегически и политически грешки: 

1. Вместо нужната след прекия избор и конгреса консолидация в партията  в името на победата на изборите и промяната, националното ръководство  продължи и задълбочи разделенията и противопоставянията, както и  безсмисленото разчистване на вътрешнопартийни сметки. 

2. Ръководството на партията не подкрепи президента, който БСП  издигна, който е с най-висок рейтинг и олицеторява всички надежди на  българските граждани за промяна. По този начин ние допуснахме  българските граждани да ни разглеждат не като алтернатива и носител на  промяна, а като част от статуквото.

  3. Националният съвет на БСП наложи водачи на листи, коалиционни  партньори и граждански квоти без диалог с местните партийни структури  и без да се съобразява със ситуацията в районите, с настроенията,  както на партийните членове и симпатизанти, така и на колебаещите се  избиратели, чиято подкрепа трябваше да привлечем. На места листите  бяха и пренаредени в нарушение на всички правила и партийни традиции и  с демонстрирано пълно пренебрежение към волята на местните партийни  структури. 

Област Благоевград не прави изключение от тази неприятна статистика.  Структурирането на областния съвет, избирането на Председател,  изпратените „проверки“ в навечерието на изборите, безпардонното  пренебрегване на някои общински структури и целенасоченото  разцепление, което доведе до тяхното отслабване, подреждането на  листата, отнемане на пълномощни и целия ход на кампанията. 

Тези по-големи и редица други по-малки грешки в нашата предизборна  работа ни доведоха до този печален резултат. Оценката, която ни дадоха  българските граждани, е изключително тежка. Загубата изисква ясно и  категорично поемане на политическа отговорност.

Ръководен орган на  партията, когато конгресът не заседава е Националният съвет и затова  ние призоваваме, както председателят на партията, целият Национален  съвет, така и председателя на Областния съвет Благоевград да подадат  оставка и да насрочат заседание на 50-ия конгрес за избор на нови  ръководни органи на партията"., се казва в писмото 

Погром претърпя и структурата в областния център, която забуксува, след  като си тръгна от управленските постове бившият депутат Н. Бошкилов,  по чието време столетницата в областния център бе най-силната опозиция  .

Лидерът на левицата в Благоевград Любен Милев претърпя изборен крах  и с 2183 преференции показа оценката за това как е  водил партията до момента.  Изключително слаб резултат, независимо от гръмката подкрепа на кмета  на Благоевград, независимият Румен Томов, призовал да подкрепим Любен  Милев, който е негов заместник по Сигурността.

Въпреки този призив  обаче, гласът му остана глас в пустиня. Не го чуха 19 000 хиляди  благоевградчани, с които кметът непрекъснато се хвали и гордее, че го  избрали, не го чуха и бабите в пенсионерските клубове, на които  предизборно бяха раздали безплатно кафе, и които останаха да работят,  въпреки ограничителните мерки.

Всъщност резултатите на БСП в  Благоевград са малко под 5 000 гласа, максимумът, който червените в  областния град сами могат да осигурят. 19 -те хиляди гласа на кмета  Томов в местните избори ,му осигури фронтът Антикамбитов. Обединението  между всички  останали партии, подкрепили Томов, обединени от желанието за  детрониране на бившия кмет Ат. Камбитов.Всъщност хората гласуваха Против Камбитов ,а на За Томов    . Народът  каза тежката си дума и  постави слаба оценка на Милев и партията, която ръководи.

Кой от БСП  ще поеме политическата отговорност за този погром?! Кой ще обясни на   хилядите  симпатизанти, подкрепящи партията десетилетия, защо се  стигна до този срамен резултат?! Кои са виновните управленци на  столетницата, поставили я в унизителна патова ситуация и изковали  смъртния и одър!

Сбогом, другари! 

П. Костадинов 

72 коментара
Коментирай
07.04.2021 12:40 | Белаев
Крайно време беше!
07.04.2021 12:48 | Калата
А с ГерБ що стана, верно ли нЕмат депутат от Благоевград?
07.04.2021 12:56 | chukcho
"Нас червеното знаме роди.... ". Ха-ха-ха. Земете се скрийте некъде бе, маймуни с червени гъзове.
07.04.2021 12:56 | Бате Енчо
Не плачете на чужди гробища. Пишете за краха на герберите, Насето и републиканците.
07.04.2021 12:59 | 14
Цецо кво стана кафе си
07.04.2021 13:01 | Факт
Ех, този Насо, не ви излиза от акъла. Има защо. Гласувахте напук, затова последната година Благоевград умря.
07.04.2021 13:14 | До горния олигофрен
Ти си малоумен. Най пропадналия мангал, ако има малко кинти би постигнал повече от 60 преференции. Взимай си Насето и марш на село.
07.04.2021 13:15 | Еднодневките републиканци
А пък ние приключихме още преди да сме започнали, д. ба...
07.04.2021 13:21 | 14
Кирчо Котев каде си
07.04.2021 13:28 | Кочо от Еленово
Злате, Пролет и сие, работете, не ми висете по форумите, че заплата ви плащам, разпоретини такива
07.04.2021 13:30 | Йорданова
От коментарите е ясно, че единственият фактор е Камбитов. Статията е за БСП, те с Камбитов пак се занимават. Логично е - Камбитов е име, другите са невзрачни същества
07.04.2021 13:31 | Атанас
Абе, Насо не ви излиза от акъла, а? Значи човекът си върши работата, браво на него! Да го сънувате, че утре пак да се сети да понапишете нещо вместо да си гледате служебните ангажименти. Както по-горе пише, работете за гражданите на Благоевград, недейте стоя по форумите да драскате
07.04.2021 13:32 | До горния трол срещу Камб
На Камбитов може краката да му миеш и водата да я пиеш
07.04.2021 13:32 | Хой
Насо така си свърши работата, чв беше изгибен с камъни на кметските избори, а сега получи умопомрачаващите 60 преференции. Смях в залата.
07.04.2021 13:33 | До ХОЙ
Свери си часовника, моме. Обедната почивка свърши, отивай да търкаш топлото столче, че още малко ти остана
07.04.2021 13:34 | Сашо Диков
Стършел, напишете нещо за 60 те преференции на Камбитов и "успеха" на републиканците.
07.04.2021 13:34 | До Атанас
Много си прав. Камбитов написа история, направи толкова много неща, злобарите не могат да преглътнат този факт. Що ли не пишат за сегашния "кмет", даже името му не зная
07.04.2021 13:35 | Хой
Малко или много, все пак кметските избори са чак след има-няма три години.
07.04.2021 13:36 | До ЦЕЦО
Ама ти не излизаш от тая страница, барем смени плочата. Щом е в акъла ви, значи се боите от този Човек Камбитов. Има защо, нямате акъл за 5 стотинки и не можете да измислите нищо свястно за да се противопоставите, цирка ви свършва ТомчоФФ-ци
07.04.2021 13:39 | Петър
Има двама мъже в Благоевград, на които мога да стисна ръката -това са Камбитов Причкапов, другите са боклуци
07.04.2021 13:41 | Шишо
Ще сте тримата глупаци.
07.04.2021 13:42 | ЦЕЦО
МНОГО НИ Е СТРАХ ОТ ЕДИН ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП, ЧОВЕК БЕЗ МОРАЛ, ЦЕННОСТИ И ПРИЯТЕЛИ. ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН УСПЕХ Е ДА ИМАШ 60 ПРЕФЕРЕНЦИИ В ОБЛАСТТА.
07.04.2021 13:54 | Знаещ
Републиканците са губещи от самото начало най корумпираните говореха за борба с корупцията. С крадените пари на измисления Вълнев който лично познавам нямаше как да спечелят Бог забавя но не забравя всички тези пари са присвоени от контракторите които работят за Вълнев через манипулации е от кафето дошли там отишли.
07.04.2021 13:55 | Молебен
Ами Златка Ризова вчера в общината раздаваше Библии на служителите да се молят и да бъдат смирени, тя нали е от вашата партия да ви даде и на вас. Библия и Злата Ризова, предвид тъмното и минало, някак си неестествено ми звучи
07.04.2021 14:02 | Георги
Спрете да плюете БСП оставки няма да има нито Милев нито Нинова ще си заминат нито Томов стига плюйте нито Сарандев жива е БСП и от нея ще зависят и решения в НС и за кабинет спрете се
07.04.2021 14:04 | Илиев
БСП отдавана са погребани. Щом понбойникът Любен Милев е начело, няма как да е иначе
07.04.2021 14:04 | До ЦЕЦО
Смени плоча ти ти казах, изтъркано е вече
07.04.2021 14:09 | Киро
Разследват син на партиен лидер в Благоевград - бивш полицейски началник.
Деян Милев - синът на председателя на БСП в града Любен Милев, за втори път издъни баща си.
Деян, който е професионален шофьор, е заловен от пътните полицаи солидно пиян в центъра на Благоевград, но случаят не се съобщава официално от полицията.
Милев е тестван за алкохол, пробата доказала доста над 1, 2 промила.
07.04.2021 14:12 | Киро
До залавянето му се стигнало след подаден сигнал на телефон 112 от бдителни граждани, които били в питейно заведение. След като напуснал кръчмата солидно почерпен, Деян се метнал в колата си. Спрели го в района на Младежкия дом. Моментално униформените свалили регистрационните табели на автомобила, потвърдиха от КАТ-Благоевград.
07.04.2021 14:13 | Киро
Ден-два по-късно негов приятел, с когото били в автомобила, заявил пред разследващите, че не Деян, а той е шофирал. Дали ще се кредитират показанията на Кошаревския свидетел, ще стане ясно в хода на досъдебното производство.
Вероятно "рамо е дал" и червеният лидер Любен Милев, ползвайки старите си връзки в полицията. Спасяването му от прокуратурата е наложително, тъй като без шофьорска книжка Деян ще загуби работата си в чужбина.
07.04.2021 14:13 | Киро
Преди около 6 години Деян Милев бе задържан от охранатата на магазин "Метро" в Благоевград. Той и негов приятел тогава бяха засечени от камерите на обекта, че е задигнал спортен екип за над 80 лева. Операторът веднага пуснал алармата, а на местопрестъплението пристигнали криминалистите, които по необясними причини пропуснали да сезират прокуратурата в Благоевград.
07.04.2021 14:29 | 123
Комунизма в България трябва да умре напълно и чак тогава може да започне някакъв истински подем на обществото и Държавата. Докато има апетити, дори само апетити, за власт и влияние БСП, тле. БКП, нямаме шанс. Държавите в Европа ни се поидиграват и все още ни нямат никакво доверие.
07.04.2021 14:30 | До горния толуп
Най големите комунисти са герб, начело с цар тиква от Банкя - дългогодишен член на бкп.
07.04.2021 15:07 | 251
Браво на ГЕРБ Кресна, Сега се видя колко хора са били докарани за предишните избори за кмет, Икак се бореха за власта, Асега резил400 души за БСП, 1200 за ГЕРБ, Браво на ВАЛЯ ТАСКОВА показа как се правят избори, Такива резултати ГЕРБ не имала, Сега пожелавам успех на новото правителство,
07.04.2021 15:30 | Бате Енчо
Герб НИКОГА вече няма да е част от правителство.
07.04.2021 16:28 | социалист
До "другарката" Йорданка Атанасова.
Г-жо Атанасова, Вие и гьонсурата от Коларово съсипахте БСП в Петрич. Грешката на Нинова е че ви търпи а не ви изрита есента. Заключи отвън стаята на БСП и повече не се мяркай с мръсните ти крака там. Може да си вземеш и коларовския донжуан.
07.04.2021 17:01 | 14
Гарван, на гарвана око не вади
07.04.2021 17:09 | Браво
Стига сте не занимавали с тия от БКП тия са за затвор
07.04.2021 17:11 | джоро
нищо не барайте! много си е добре партията!
07.04.2021 17:44 | Уши
Гееб си отива, СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА.
07.04.2021 18:48 | БСП
Извинете, лидерът на БСП Благоевград подаде ли оставка? Или се е скрил в миша дупка?
07.04.2021 19:03 | buchi
Абе ЩО СТАНА с НЕДЕЛЧО.... ногу АРЕН МОЖЕЩ ЗНАЕЩ КРАДЛИВ ПЛАЩАЧ НА НАС (струма. ком) ЗА РЕКЛМА !!!!!А ИМА И ПРОДЪЛЖЕНИЕ.... Банкянското СЛЪНЦЕ НЕ ЗАБРАВЯ ПРЕДАТЕЛИТЕ... и не само НЕДЕЛЧО ще ЖАЛИ живота тежък капиталистически
07.04.2021 19:36 | дууууу
Оня милиардера от САЩ Вълнев на Цветанов и Камбата има 146 гласа в Америка вие що искате Насо да има повече, е няма как да стане. Това са люде които никой не иска да вижда и на снимка
07.04.2021 19:52 | Мишката
Злати, молиш ли се?
07.04.2021 19:53 | Веалеб Ибоб
То темата за спускането по нанадолнището на БСП е от началото на "прехода". Няколко въпроса висят със страшна сила: 1. БСП каква партия е - лява или не? 3. Защо в най-бедната страна от ЕС дясното надделява категорично. Просто не е логично. 3. Как "леви" милионери може да спечелят доверието на оцеляващи ден за ден. 4. Кои са стъпките на трансформацията от комунисти до социалдемократи. 5. Може ли в България да има Индира Ганди, Тачър или Меркел. Помислете, прочетете, пак помислете и ще видите, че случващото се у нас е от логично по-логично.
07.04.2021 20:15 | Някой
До плюещите ГЕРБ. След някой и друг месец, колкото лумпените да се налудуват и оакат пак бате Бойко ще спасява положението
07.04.2021 20:17 | До горния
Да да, ама не.
07.04.2021 20:23 | Капитаноф
На БСП Петрич ке га изпрам как Бойко изправи държавата.
И без това си работам за ГЕРБ
07.04.2021 21:26 | Калинкиии
Някой спомена, че по времето на Бошкилов БСП в Благоевград била най добре... Същият дрогаджия успя да прогони всички нормални хора от партията и след като Корнелия разбра, че ползва дрога го низвергна. И сега работеше срещу организацията в Благоевград, за да влезе Боцев от Гоце Делчев. И заедно с РИК Благоевград обърнаха гласовете в полза на Боцев. Истинският резултат е в полза на Любен Милев!
07.04.2021 22:17 | Че Гевара
Стършел, какво стана с Насето и републиканците? Вярно ли е, че Камбитов има умопомрачителните 60 преференции?
07.04.2021 22:29 | БСП
БСП - Благоевград вярва само в Любен Милев.
07.04.2021 22:47 | Джочко от Петрич
БСП е единствената партия със строга организация, морал и реална програма. Партия, която не лежи на образа на един човек, а на името и организацията си. За 12 години партия Гроб опорочи
много сфери - населението, местния бизнес, така и опозицията си. Бсп не и обслужваща партия на западните интереси и затова не е удобна
07.04.2021 22:57 | ���. K������� ������
ПОРАДИ ДЕБИЛНОСТТА НА ЛУМПЕНИТЕ ИЗБРАЛИ ЧАЛГАДЖИЯТА, СЪСТАВЯНЕТО НА КАБИНЕТА БОРИСОВ №4 СЕ ОТЛАГА ЗА ... СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА :)))
07.04.2021 23:49 | До горния олигофрен
НАЙ ГОЛЕМИЯ ДЕБИЛ ВЪВ ФОРУМА СИ ТИ. ВСЕКИ ДЕН ГО ДОКАЗВАШ. УМРЕЛО КУЧЕ.
07.04.2021 23:50 | До дебила К
Охооо и дебила с ник "К" се появи. Поради что се срамиш да си признаеш, че си дошъл в Благоевград от санданските села, назначен си на държавна хранилка, живеещ в панелка в краен квартал и още носиш цървули?
08.04.2021 08:34 | Благопожелателят
Голяма грешка е да се сменят преференцийте заради човека на Цацаров и Гешев, на мутрите! За това си е виновен и Милев!
08.04.2021 09:31 | венчо
Само Камбитов и Причкапов, грешка беше на Камбитов, че избра тазе партия, народа щеше да гласува за него.
08.04.2021 09:39 | Супер
През 2017 г БСП има 10 000 гласа в Благоевград, а сега 5 000 гласа.
През 2017 г кандидати на БСП Благоевград са няклко и имат около 6 000 преференции, а сега единствения кандидат има 2 100 преференции.
През 2017 БСП в областта има 36 000 гласа, а сега 19 000 гласа.
През 2017 г БСП има 3 мандата като 1 е от Благоевград, а сега нямаме мандат
ТОВА СА РЕЗУЛТАТИТЕ НА "ИЗБОРА НА ЛЕВИЦАТА" В БЛАГОЕВГРАД
ТОВА СА РЕЗУЛТАТИТЕ НА "ТОВА Е ЧОВЕКА" В БЛАГОЕВГРАД
08.04.2021 10:01 | запознат
Истината е, че това е една от малкото издържани статии в медийното пространство! Поздравления за професианалния анализ! Най-добрите сте!
08.04.2021 10:27 | До аматьорчетата от сайта
До къде стигнахте-сами да си пишете похвални коментари.
08.04.2021 10:30 | Сбогом БСП-Бл-д
Любе Милев беше единствен кандидат на БСП в Благоевград и събра жалките 2 100 преференции от 100 000 гласоподаватели
Извод него не го щат на село тоя тоя тръгнал у градо първенец да става
Милев не го искат нито актива на БСП нито обществото в града
08.04.2021 10:36 | Ханко
Наско Камбитов събра 60, кой е по жалък?
08.04.2021 11:35 | До камбитлумпените
Доктор като Камбитов да ви лекува, бизнесмен като Камбитов да ви лекува и със сигурност Родината ще се очисти от твари като вас или зле лекувани, или чрез пукясване от глад, та да има шанс да оцелее!
08.04.2021 11:41 | Ало,мекерета пошли,тъпи,
гадни, нагли: комунистите ви научиха да носите нови, чисти дрехи и обувки, да плюскате редовно истинска без ГМО, затова вкусна, родно производство храна, да се баняте редовно в бани, да спите на легла в собствени домове, от тях ви подарени, мърши тъпи, улави, държ работа ви даваха с нормално раб вр, безплатно образование и лечение ви осигуриха, понеже поставиха България на 23 м в света по БВП според ООН, мърши жалки, вие ги плюете, затова като кръв да изсерете изплюсканото от комунистите, така 2 м в земята да угнивате!
08.04.2021 11:55 | обективен
Дори да събереш 20000 преференции, няма как да ми кажеш, че в села като мечкул, сенокос и градево, където живеят само възрастни хора, ще се справят с репродуктивността си, което е основното в програмата на "принц" стефчо. Там имат силна нужда от инвитро и поради тази причина припознават стефчо като своят кандидат. Той е направил за 4 години толкова, колкото костенурката прави за 20 км., демек нищо. освен да цъкли очите и да срича, той нищо не умее. А, виж, друго нещо е камбитов, за 8 години преобрази благоевград. преференциите са измислени за такива недоразумения като стефчо и герб
08.04.2021 13:07 | Киро
Разследват син на партиен лидер в Благоевград - бивш полицейски началник.
Деян Милев - синът на председателя на БСП в града Любен Милев, за втори път издъни баща си.
Деян, който е професионален шофьор, е заловен от пътните полицаи солидно пиян в центъра на Благоевград, но случаят не се съобщава официално от полицията.
Милев е тестван за алкохол, пробата доказала доста над 1, 2 промила.
08.04.2021 13:08 | Киро
До залавянето му се стигнало след подаден сигнал на телефон 112 от бдителни граждани, които били в питейно заведение. След като напуснал кръчмата солидно почерпен, Деян се метнал в колата си. Спрели го в района на Младежкия дом. Моментално униформените свалили регистрационните табели на автомобила, потвърдиха от КАТ-Благоевград.
08.04.2021 13:08 | Киро
Ден-два по-късно негов приятел, с когото били в автомобила, заявил пред разследващите, че не Деян, а той е шофирал. Дали ще се кредитират показанията на Кошаревския свидетел, ще стане ясно в хода на досъдебното производство.
Вероятно "рамо е дал" и червеният лидер Любен Милев, ползвайки старите си връзки в полицията. Спасяването му от прокуратурата е наложително, тъй като без шофьорска книжка Деян ще загуби работата си в чужбина.
08.04.2021 13:09 | Киро
Преди около 6 години Деян Милев бе задържан от охранатата на магазин "Метро" в Благоевград. Той и негов приятел тогава бяха засечени от камерите на обекта, че е задигнал спортен екип за над 80 лева. Операторът веднага пуснал алармата, а на местопрестъплението пристигнали криминалистите, които по необясними причини пропуснали да сезират прокуратурата в Благоевград.
08.04.2021 14:02 | МУМИЯТА СЕ ЗАВРЪЩА
ИЗБОРЪТ НА ЛЕВИЦАТА В БЛАГОЕВГРАД Е КРЪГЛА НУЛА
НИТО Е ИЗБОРЪТ НА БСП НИТО Е ИЗБОРЪТ НА БЛАГОЕВГРАД НЕ Е ИЗБОРЪТ И НА ОБЛАСТТА ТОВА ПОКАЗВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ
А Е ИЗБОРЪТ НА ЕДНИ МЪРТВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ ОТ МИНАЛОТО
МЕЖДУ ДРУГОТО ИЗБОРЪТ НА ЛЕВИЦАТА ИЗКАРА И ЦЕЛИ 143 ПРЕФЕРЕНЦИИ НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ
08.04.2021 14:03 | Тодор
Ти си един и същ жалък червей, който се опитва да плюе против Милев чрез синът му Деян. Каквото е направил синът му, да си носи кръста. Любе Милев е достоен, честен и компетентен, за разлика от 95% от изметта в кандидат - депутатските листи на всички така наречени партии.
08.04.2021 14:06 | До Киро и МУМИЯТА
Ти дали не си некой умрел полицай, който е лизал подметките на Милев, до като беше зам. директор, а сега си станал подлога на гроб и компания а?
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар