Силният кандидат за кмет с № 43! Атанас Камбитов: Ще изградим зали за спорт и мултифункционален спортен комплекс
14 октомври 2019 10:05 Mobile watches 4750 прочита Mobile comments 0 коментара

Кандидатът за трети управленски мандат на Благоевград Атанас Камбитов връчи купи и грамоти на участниците в Трети държавен турнир по художествена гимнастика за Купите на община Благоевград „Купа Пирин“ и международен турнир “Приятели“, а редом до него бе и легендата в художествената гимнастика Нешка Робева.

След награждаването, той се срещна с родителите на децата от Клуб по художествена гимнастика „Пирин“, с които сподели вижданията си за развитието на спорта в града.

"Ще осигурим възможност за по-интензивни тренировки на децата от. Обмисляме част от занятията да се провеждат в зала „Скаптопара“, като тренировките в III ОУ „Димитър Талев“ също ще продължат", заяви той и обясни, че се върви към кардинално решение по отношение на предоставяне на допълнителни спортни бази.

"Всяка година строим, ще направим и още зали за спорт. В по-мащабен план, имаме амбицията да изградим и Мултифункционален спортен комплекс, с лекоатлетическа писта, с всички необходими условия", допълни още Камбитов, и благодари на родителите за оценката по отношение на съвместната им работа. Камбитов, с номер 43 в интегралната бюлетина, работи активно за децата на Благоевград, за развитието на спорта и благото на жителите на областния център.

Политическа публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

П. Пенева

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар