СИНЯ ЛАМПА! Какво показа номинационното събрание на ГЕРБ - Благоевград?! Как партията на КАУЗАТА се превърна в партия на ЕГОТО, тайните заговори и катастрофални загуби
04 август 2019 12:27 Mobile watches 46106 прочита Mobile comments 65 коментара

Партия ГЕРБ е партия на Каузата, Емоциите, партия, която е създадена на прави добро, така лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов наскоро охарактеризира създадената от него политическа формация. Партийните членове са отдадени на партията работят за каузата, пренебрегвайки личното си его, в името на общата идея

Това определение на ценностната партийна система обаче не важи за структурата на ГЕРБ Благоевград, която в хода на годините тотално деградира. Силата на Егото на някои самозвани активисти доведе ПП ГЕРБ до партиен и политически катарзис и превърна местната структура в структура на отцепници, опозиционери и предатели на каузата ГЕРБ, работещи против наложената от Борисов идея за единство и партийна дискретност.

От известно време битките на Егото в ГЕРБ Благоевград бяха латентни, шушукаше се около това кой, кого иска да прецака и кой как използва ГЕРБ за собствените си цели. Тези битки бяха част от една целенасочена антипартийна война, поведена от засегнати и изхвърлени извън борда активисти, наричайки се "верни на ГЕРБ и Борисов". / цитат от срамното писмо, разпространено преди дни до медиите, в което верните на Борисов и каузата ГЕРБ оплюха публично един от най-успешните кметове в България, кметът на Благоевград Атанас Камбитов /.

РАЗДОРЪТ И ДЕГРАДАЦИЯТА В ГЕРБ лъснаха особено осезателно след проведеното завчера номинационно събрание, на което се събраха едва 260 човека от многохилядния областен център, част от които родата до 9-то коляно на двама от номинираните кандидат-кметове.

Срамно малък бе броят на присъстващите на събранието, толкова хора, че и повече, ще съберат далеч по-малките общини Петрич и Сандански, над 120 пък участваха в събранието на ГЕРБ в малката, близка до Благоевград, община Симитли. В началото на ГЕРБ на подобни събрания благоевградската структурата събираше над 600 човека. Днес те са три пъти по-малко, което неминуемо налага извода, че ГЕРБ Благоевград не стои добре на фона на останалите структури в областта и активността на тази структура в момента е равносилна на политическа катастрофа.

Многократно сме алармирали, че не е нормално Симитли, Банско, Петрич, Сандански да имат по-добри резултати на избори от структурата в големия областен център, биехме тревога, когато в структурата на "Жени" ГЕРБ-Благоевград, ръководена от активистката Елена Ташкова, имаше явни крамоли, грозни прояви, бойкоти и вътрешнопартийни скандали за надмощие.И тук се оформиха два лагера, голяма част от жените на ГЕРБ не одобряваха лидера на градската структура Ташкова и се отлъчиха от нея, обединявайки се около областния лидер Адриана Мелниклайска. Бяхме шокирани, когато на рождения ден на женската структура се събраха едва 10-тина жени, които се подбраха на 4 маси в една малка благоевградска механа. На този празник пред Struma.com жените на ГЕРБ заявиха, че са бойкотирали Ташкова, която не одобрявали като лидер.

Тогава написахме: Кой прави опит да погребе женската структура на ГЕРБ. И въпреки опитите ни да получим коментар от лидерката Ташкова и други партийни функционери, на въпросите ни, какво се случва в ГЕРБ, къде изчезнаха активните жени на ГЕРБ?!, такъв не последва. Всеки бягаше от поемане на отговорност да съобщи, че в ГЕРБ - Благоевград има проблеми. И резултатите излязоха наяве. Катарзисът лъсна. И което е още по страшно тенденцията в посока обезсилване на ГЕРБ Благоевград се задълбочава.

ХРОНОЛОГИЯТА НА ФАКТИТЕ показва, че на последните местни избори благоевградската структура на ГЕРБ, оглавявана от Йордан Андонов / номиниран сега за кандидат-кмет / успя да вкара с гласовете на около 6 800 благоевградчани, едва 9 съветници в ОБС. НА ТОЗИ ФОН ЗА КМЕТА НА БЛАГОЕВГРАД АТАНАС КАМБИТОВ, ИЗДИГНАТ ОТ ПП ГЕРБ, ГЛАСУВАХА 22 000 ДУШИ, КОЕТО ГО ПРЕВЪРНА В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ, НО КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАДЧАНИ, НЕЗАВИСИМО ОТ ТЯХНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И ПАРТИЙНА ОБЯЗАНОСТ.

Цифрата при избора за съветници от ПП ГЕРБ, бе смущаваща. Анализирайки представянето на останалите 13 политически партии и формации, композирали действащия в момента общински съвет, ГЕРБ не мръдна с нито глас повече от постигнатото през 2011 г., и през 2015 година отново бе с 9 местни парламентаристи.

Сериозен шамар им заби Коалиция „Заедно за Благоевград – ЕНП и КБ”, чийто водач бе ОБС председателят Радослав Тасков, които успяха да вкарат в 7 съветника, само 2 по-малко от голямата ГЕРБ. Сериозен пробив тогава направи „Партия на зелените” на Андон Тодоров, която вкара четирима парламентаристи и стана трета политическа сила в местния парламент. Успешно бе представянето и на. Реформаторския блок, които имат трима съветници.

С толкова бе и основната опозиция БСП, която също като ГЕРБ не се представи добре и намали мандатите си наполовина в сравнение с 2011-2015 г. "Движение 21", "Глас народен", "Народен съюз", Коалиция „ЕКИП-АБВ, НДСВ, ОБТ”, "Зелена партия", Земеделски съюз "Александър Стамболийски" и "Коалиция за Благоевград" са с по двама местни парламентаристи.

С такъв шарен Общински съвет кметът на Благоевград Атанас Камбитов работи успешно в този си мандат, въпреки, че съпартийците му не го улесниха в работата му, осигурявайки му комфорта на сериозно герберско представяне в парламента.

ГЕРБерите явно си направиха анализ на "провала" и не след дълго Изпълнителната комисия смени лидера на градската структура Йордан Андонов, а не негово място бе избран и издигнат областния управител Бисер Михайлов. Андонов трудно преживя този избор и се дръпна от активната политическа дейност.

Години наред нищо не се чу за него, до преди няколко седмици, когато се заговори за "възраждането му" и връщането му в активната политика и то ударно, като кандидат-кмет. Класира се трети в номинациите и за него гласуваха 102 -ма от 260-те присъстващи. Това погали Егото на Андонов, който вчера в социалната мрежа благодари на всички, които го насърчили да се кандидатира за кмет, благодари и на тези ВНУШИТЕЛНИ 102-ма АКТИВИСТИ, които са гласували за него. "Аз"-ът, а не политическата му принадлежност пролича и в намеците, които направи по отношение на градоначалника, заявявайки как в кулоарите хората му се извинявали, че къде от страх за службата, къде от неудобство, НО щели да гласуват за Камбитов. Късата памет за изборните неуспехи на така наречените активисти ще им изиграе лоша шега, защото със 100 или 140 спечелени гласа, партия не се крепи, нито пък се дава реален шанс за победа в предстоящи местни избори.

Но пък Благоевград разбра -Андонов се обяви срещу кмета от ПП ГЕРБ Камбитов, независимо от имиджовия удар, който ще причини с това върху политическата партия, която представлява. Съветникът, шеф на НОИ, Илиян Георгиев, бе вторият номиниран за кандидат-кмет. Той се изкачи на престижното второ място в "стълбицата на Егото". За него гласуваха 147 от присъстващите.

Илиян Георгиев е съветник от ГЕРБ първи мандат в местния общински съвет. Той е от Перник, зет в Благоевград, и получи подкрепата преди време на другия опонент за кмет Йордан Андонов, в качеството му на лидер на ГЕРБ - Благоевград. С неговото съдействие Георгиев влезе в структурите на ГЕРБ и въпреки, че при подредбата на листата за съветници на предишните избори, остана на 19 -то място, Георгиев успя с преференции да се изкачи на 4-тото място и седна в стола на общински съветник, за да не стане 4 години.

Години, в които Илиян Георгиев не направи никакво впечатление в местния общински съвет, тъй като почти нямаше изяви от престижната му трибуна. Той е сред най-мълчаливите общински съветници, без нито едно предложение касаещо работата му и развитието на Благоевград. Въпреки слабата му активност като съветник обаче, напоследък в града се заговори, че той имал мераци за кметския стол и упорито работил за изпълнението на това си намерение. Перничанинът показа завидна амбиция и работоспособност в набирането и събирането на поддръжници и това стана ясно на събранието.

Номинационното събрание на ГЕРБ показа мръсните вътрешнопартийни игрички, герберите "изпраха мръсните си гащи" на показ и дадоха заявка, че се е оформило вътрешно партийно опозиционно ядро,, композирано от самозвани партийни активисти. Ядро, което е готово на всякакви обединения, дори и с противници от други политически партии. А подобна активност, подобни действия категорично уронват имиджа на управляващата партия ГЕРБ и дават повод за злонамерени коментари и победни надежди от страна на АнтиГерб настроените политически формации.

СЪБРАНИЕТО ПОКАЗА, че за някои хора каузата ГЕРБ е загърбена! Емоцията - Забравена! Водещо е Его-то и личната битка за реванш и партийна вендета.

ВИДЯ СЕ, че ГЕРБ Благоевград има нужда от основен ремонт и този извод се налага 2 месеца преди местните избори. Припомняме, че незадоволителен бе резултатът на структурата и на проведените Евроизбори, които отчетохме като генерална репетиция към предстоящия местен вот.

Светна СИНЯТА ЛАМПА за благоевградската структура на ГЕРБ, която явно има нужда от спешен основен ремонт и активни действия за възстановяване на статуквото от началото на създаването на партията, когато емоцията и каузата бяха над всичко друго. Днес са нужни нови лица, нови членове, които да изпълнят повелята на Бойко Борисов - Партията да е Кауза, да е над Егото, партия на емоциите и партия, която прави добро! За всички!

П. Костадинов

65 коментара
Коментирай
04.08.2019 12:31 | Иванов
Неделчо наесен в Бобовдол.
04.08.2019 12:55 | К.Навални
Предатели, отцепници, егоисти..... всеки с различно мнение е гадняр, трябва да се поодкрепя, кметът, лидерът, дори да са най-големите негодници .Защото са наши, негодници. Те ни устройват на работа, дават порциите с обществени поръчки, а народът!
Какъв народ, овце, стадо, каквото им пробуташ това ядат, чумата да ги тръшне..... Да живее БКП, пазете се от комунизма!
Така изглежда картинката. Жалко, тъжно, гротескно, устроените блюдолизци се самовъзпроизвеждат и са си самодостатъчни, останалите да духат супата. Винаги ще се намери кой да слави в песнопения и стихове тиранина, трудно ще се намери кой да каже, че царят е гол.
04.08.2019 12:58 | Валя
Данчо и Илиян се оказаха мъже без топки. Липса на какъвто и да е морал
04.08.2019 13:00 | Босев
Каммбитов превъзхожда и двамата и като морал, и като акъл и като възможности. С теб сме, наско
04.08.2019 13:02 | Йони
Юда x2
04.08.2019 13:06 | присъствуващ
илиян е събрал тези гласове благодарение на любовницата, на любовницата-братовчедките, лелите, приятелките, лелите, стринките на родата на жена му. но герб допусна да го назначат за директор, на една сериозна институция, човек който от нищо не разбира, освен от продажба на коли. сега се си ядете попарата.
04.08.2019 13:54 | Член на Герб
Ташкова е типичната селска пръчка- проста, нахална и нагла, но свръх амбициозна и пробивна, маниакално преследваща целите си - да остане на всяка цена в града, пък ако може и да стане много известна, защото другата алтернатива е да се върне обратно в никому неизвестното село, от което е изпълзяла. Илиянчо е със същите характеристики, а Данката е едно некадърно и комплексирано, но градско момче, което иска да е важен, за да мачка другите и да избива комплекси!
04.08.2019 14:05 | Йорданов
Много жалки същества има. ГЕРБ, я си погледнете членовете, вижте колко от присъстващите са били пресни. За какво ви говори това, а? Дребни раикатщини на един продавач на коли
04.08.2019 14:08 | Познавач
Поздравления за точният анализ на ситуацията в партията! Само не разбирам, защо мълчите за всеобщото неодобрение на членовете на Герб към натресеният от централата общински ръководител Бисер Михайлов, който членовете не избраха, поради неговата безхарактерност, душевна безгъбначност и липса на каквито и да било качества, особено лидерски?! Защо спестявате въпросът за абсолютният и безапелационен провал на Даниела Савеклиева, в качеството и на областен “лидер” на партията, защото в обобщение на статията ви, това е единственият възможен извод?! Защо никой не заяво направо, че тази женичка е слабохарактерна мижитурка, която от страх да не загуби позициите си през годините прогони почти всички можещи и знаещи хора и се обгради от послушковци, некадърници (вкл. Бисерчо) и млади момченца, които не я застрашаваха и безропотно изпълняваха нелепите и желания, като мило я наричаха “шефке”?! Кой и кога ще детронира това недоразумение и ще даде възможност на някой истински лидер!!
04.08.2019 14:12 | Доказано
Данчо е един жалък милиционер, изменник, интересчия
04.08.2019 14:22 | член до познавач
Много силен коментар но ако помните Камбитов въпреки натиска отгоре отказа да стане лидер на ГЕРБ Благоевград, така се наложи структурата да оглави Бисер . Това се оказа грешка тъй като ако Камбитов беше взел под крилото си ГЕРБ Благоевград сега нямаше да се срамуваме от написаното . Нямаше да го има ни Данчо, ни Илиянчо, а резултатите щяха да бъдат далеч по различни. Камбитов си гледа кметуването и е редови член на ГЕРБ, това ги спасява тези мижетурки въстанали "революция "да правят
04.08.2019 14:30 | гербер
на този фон камбитов е чудо на чудесата без него герб си отива камбитов да се вземе в ръцеи да сложи ред в структурата всички отцепници вън
04.08.2019 14:32 | до член
Много си прав, приятелю. Тези мижитурки ги още се пъчат, защото Камбитов като цяло е либерален човек. Немалко пъти му забиват нож в гърба, но неговата природна интелигентност явно не му е позволила да ги смачка с един замах. АЗ мисля, че сега и Андонов, и Георгиев, вместо да си изпишат веждите, ще си извадят очите.
04.08.2019 14:33 | гербер
помня еуфорията от първия мандат на камбитов -младежи бол, жени бол, работа и веселба прав е борисов беше емоция много много приятна емоция и герб да герб беше кауза за нас първите сега даже и на събрание не ми се ходи. Много жалко съпартийци, много жалко
04.08.2019 14:36 | Обективен
Опитаха се да съборят Камбитов, но който копае гроб други у, сам пада в него
04.08.2019 14:39 | Пешев
Най-хубавото от цялата скалъпена история е това, че Бойко не е глупав човек, както си мислят илияно и данчо. Дали пък ще подкрепи безгръбначни същества? Подценяват премиера
04.08.2019 14:47 | n
А защо не пишете за свато на Камбитов, той къде е в целата схема май е отзад а ?! сивия кардинал на революцията хаджиплочков няма срам, ни очи .
04.08.2019 15:03 | Станой
Категорично Камбитов пак ще е кмет. Отговорност за провалите в областта трябва да понесе Савеклиева. Вижте в Гоце Делчев какъв мушморок тя назначи за председател! Кольо Джингаров с 20 гласа касиран 4 -ти го сложи начело на структурата с 11 души ръководство, дето никой ги не иска. С 50 човека проявят събрание и избират кандидат за кмет Борето Петков, изгубена кауза. Той беше и кандидат на РЗИ за кмет и имаше 137 гласа от цялата община. На събранието половината гласували не са били членове на ГЕРБ. Савеклиева оставка, Камбитов кмет. Вънка всички въшкари от ГЕРБ и рестарт на всички структури
04.08.2019 15:11 | Лина
Съгласна съм, че общинското и областното ръководство на ГЕРБ демонстрират пълно безхаберие и неглижират опасността партията да се затрие. Вземете се в ръце, бе, хора. ГЕРБ е кауза. Колкото до Камбитов - там притеснения нямам
04.08.2019 15:21 | ...
Всички да в адски мъки, за това което причинявате на хората
04.08.2019 15:43 | старогражданин
Не си правя сметка на подигравките към Бойко Борисов и хвалбите към Цветанов и Камбитов, които видях от струматочка ком през годините. Не ме принуждавайте да изваждам оръдието.
Бисер Михайлов е единственият на който БСП и КГБ в Благоевград пожелаха оставката чрез демонстрации пред Областната управа. Точка.
04.08.2019 15:45 | n
Иди на лекар па ти бе горния, кви ги плещиш, нещо жегата те е пернала н
04.08.2019 15:58 | хаха
Егати умрелия град, а те тръгнали да спорят кой ще e кмет. Тъпунгерите мислят, че имат право на глас, а всичко е решено предварително в София...
04.08.2019 16:20 | София
Ама верно де, Камбитов ще е кандидатът за какво се напъват незнам знам само че илянчо и данчо приключиха с 5 минутната си слава след събранието, оттук накъде, а ?!
04.08.2019 16:24 | отворен
Е как накъде ще работят против Камбитов на изборите отново с надежда за отмъщение само че и тук ще останат излъгани тъй като те винаги са работили само за съветници но не и за кмет .с тях и без тях Камбитов ще ги бие като маче у дирек и си заслужават защото преиграха . тормозът наложен от прости но силно амбициозни хора бе страшен, щом уддържа Камбитов значи няма кой да го победи . На събранието видях че единствен камбитов се замисли за хората ония им беха почервенели бузите в очакване на вота
04.08.2019 16:26 | ИСТИНАТА
бащицата Борисов се е разбрал с ортаците му от БСП, че Благоевград е за тях. то и затова се правят раздорите от вкарани в ГЕРБ хора. та не се напъвайте и хабете излишни нерви.
04.08.2019 16:46 | старогражданин
"Бисере, тия мошеници ще си измият ръцете с тебе! "-някои помнят по какъв повод го извиках това преди време. Не беше вчера.
04.08.2019 16:55 | Krisi
При 2000 членове на герб само 250 на събрание. това е достатъчно показателно.
04.08.2019 16:59 | старогражданин
Преди много години видни седесари парадираха с понятието КАУЗА. Кауза се разбира и като ОБЩО ДЕЛО-вижте по речниците. 50 човека с лични каузи затриха общото дело.
04.08.2019 17:13 | Паола
Камбитов трън ви е в очите,
А властта остава във мечтите,
Я, по-добре се примирете,
Раните си оближете!
Камбитов си е кмет мечта,
Кмет на всички времена.
Вие пак сте шеста глуха,
На кой не му изнася да го ….
04.08.2019 18:09 | старогражданин
През цялото време Бисер Михайлов е областен управител на най-шибаната област в България. С най-голямо държавно внимание към нея. Разни отворковци с хоризонт на амбулантни търговци блестят във форума с анализи на човек, който има национално и международно уважение. Сърби ме средния пръст на дясната ръка. Камбитов е на доизживяване. Без достъп до кухнята на Герб и правителството. Къде му е програмата на този хвалипръцко. Няма и да я видите. Благоевград-курорт. Той е до тук даже с фантазията си. Бита карта. Не очаквайте от Михайлов да ви каже нещо повече.
04.08.2019 18:25 | Йони
Герб в Благоевград се крепи на Камбитов, въпреки, че той не се опитва да дирижира сред съпартийците си
04.08.2019 18:57 | Така
Само Данчо!
04.08.2019 19:48 | Водомера
Каквото в Благоевград такова и в Симитли. Когато тая псевдопредседателка сабере 120 човека нека ми се обади. Там Поли не само им осигурява кворума, но той им води и събранието, а тази иза чеп за зеле не става.
04.08.2019 20:19 | Йони
Продажници! Срам! Йордане, Илияне! Нещо мъжко във вас? Иначе се кланяхте на Наско. Аман от "мъже"
04.08.2019 20:37 | Ориентиран
Да, ГЕРБ имат кауза. Каузата им е да са на власт с цената на всичко. За целта са окупирали абсолютно всички институции .Маяковски има едно стихотворение, което започваше така:" Цялата власт на съветите..... " За съжаление, ГЕРБ със зъби и нокти ще се борят за властта. Властта е всичко. Парите са всичко. Ще се мачка и гази всичко, което им пречи. Опозицията в лицето на БСП, се лута и глупавее. На хоризонта се появи Славчо и нищо чудно да обере гласовете на недоволните. Шантава държава от където и да погледнеш. И 80 % бедни и нещастни хора. В Благоевград, Камбитов няма конкурент, защото масата в ГЕРБ е от тъпчовци. Каквито и постове да си раздават, те си остават тъпчовци. А тези от БСП ги конкурират по умност. Това е материала.
04.08.2019 21:23 | старогражданин
Настоявам Илиян Георгиев да ми дойде на гости. Едно е почистване на Герб, а съвсем друго разцепление на Герб. И в двата случая има отлив на подкрепа. Не зависи само от Борисов крачка назад и две напред.
04.08.2019 21:24 | Борисов
Каква СИНЯ ЛАМПА? Всички виждаме, че Камбитов явно „смени походката”!!!
04.08.2019 21:29 | Един дол дренки
са всички досегашни партии, ГЕРБ, БСП, ОП, все колониални подлоги на чужди интереси и лапачи. Единствената партия. която засега си държи на думата (само те доброволно дариха субсидийте си), има програма в интерес на България и не слугува на чужди интереси е ПП, Възраждане " на К. Костадинов.
04.08.2019 21:34 | ПЪРВЕНЦИ РЕПУБЛИКАНСКИ
сме по доходи, вече задминахме и Видин, затворихме цигарената, все успехи на ГЕРБ и кмета в Благоевград
04.08.2019 21:43 | Йони
Данчо и илиянчо измениха на партията, дали ще мислят за хората...
04.08.2019 21:46 | Пипов
Ако искаме герб да оцелее, ни трябват истински хора, не са Георгиев и Андонов
04.08.2019 23:05 | Бучино
Докато партия ГЕРБ подкрепя такива некадърници като шефката на ВиК госпожата Росица Димитрова Кенеди и малкото останали честни хора в партията ще я напуснат. Тотална чистка, като се започне от цитираната по-горе госпожа и се мине свързаната с нея Даниела Савеклиева.
05.08.2019 00:47 | DavidAdose

Regards, An abundance of advice!


viagra and psychogenic ed
viagra
buy viagra online 35008 buy
generic viagra
viagra $139 - https://www.viagraonlinebuymsn.com/
05.08.2019 01:08 | МАМК? ви
УРОДИ.. на партийна хранилка.... и други мишки.....
05.08.2019 07:18 | старогражданин
Ако вярваме на Цветанов Данчо Окото е неговото предпочитание пред Михайлов. За слабостта му към Камбитов да не говорим Има някаква ченгесарска комбинация за запазване на статуквото. Нищо чудно чрез заплахи да пречат на приема на нови членове, а и да ги манипулират. Далече съм и не мога да преценя. Не мога да вярвам и 100% на Михайлов, защото няма моя житейски опит. Още му убягват подробности.
Ако Илиян не ми дойде на гости значи участва в схема. При такива ситуации Борисов чисти и тримата... или четиримата. Без да разцепва партията. Имаше такива случаи в началото на Герб, а и по-късно по министерствата. Въпрос на дни.
05.08.2019 07:25 | отворен
Говориш глупости та нали Цветанов го смени Данчо . Михайлов бе издигнат с съдействието му, така, че не се пави на много отворен, видно е, че симного много далеч от истината
05.08.2019 07:36 | старогражданин
Имаше и има първокласни журналисти, които случайно заснемат външното наблюдение на залата. Чак северното сияние лъщи преди събитието, по време на събитието и след това. Спомени от Дупница и Сандански. Вестник Вяра и Дупница плюс.
05.08.2019 07:42 | старогражданин
По нареждане на Борисов. Имам и други примери, но е рано да коментирам.
05.08.2019 08:07 | старогражданин
Цветанов предпочете Гамишев за депутат пред Бисер Михайлов. Забравихте ли. Когато в Сандански се подиграха с Михайлов относно водната реформа Цветанов беше в Сатовча. Пълен пас.
05.08.2019 08:56 | Прйко
С Наско ще си заминат всички измислени бизнесмени, които нямат речник и образование на циганин от Предел махала !
Страх ли ви е, зидарчета ?
05.08.2019 09:14 | Росен
Камбито в ще бъде кмет и това е ясно. Явно разочарованието при някои хора, които са имали разни амбиции надделява и преминава в злоба и в махленско коментарстване
05.08.2019 10:28 | Краси Велев
ГЕРБ без Камбитов, мисията невъзможна. Камбитов е номер 1
05.08.2019 10:32 | кресна
СПОМЕНАВАТЕ СИМИТЛИ, СТРУМЯНИ и т н АМИ КРЕСНА. МИЛЧО ЛАМЯТА Е ЧУДЕСН КАНДИДАТ НО ЗА Б С П. ИЗЛОЖИХМЕ СЕ НАПЪЛНО С ТАЗИ КАНДИДАТУРА, ДАНО КОМИСИЯТА НЕ ГО ОДОБРИ ИНАЧЕ В КРЕСНА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ИЗБОРИ
05.08.2019 11:39 | Краси
Докато се опитвате да очерните кмета Камбитов се оказва, че го правите още по-успешен, а вие ставате все по-смешни.
05.08.2019 12:59 | Веселин
Как може да се споменават имена катоДанчо Йорданчо ... веднъж изменили на принципи и “мъжка дума”, ще предават винаги според амбиция и алчност... Какви са тея хора и нямат срам.
05.08.2019 13:01 | Пената
Колкото и да плюете Камбитов единствен е за този град! Другите са само кукловоди ..
05.08.2019 13:10 | Тодор
Защо въобще се прави реклама на такива незнайни самозванковци? Има ли база за сравнение, и с кой се мерят тези
05.08.2019 14:22 | старогражданин
Не виждам бардака на общината. Прибрахте ли ги от форума.
05.08.2019 17:06 | 666
Андонов е бесен! Андонов изпуска, нерви! Илиянчо - се е взел на сериозно! Нито Андонов, нито Георгиев, ще са кмет на Благоевград!!! Колкото и да ви е мъчно, ДругарЕ!!! Това е!!
05.08.2019 18:45 | Тодор
Как може да се споменават имена катоДанчо Йорданчо ... веднъж изменили на принципи и “мъжка дума”, ще предават винаги според амбиция и алчност... Какви са тея хора и нямат срам.
05.08.2019 18:45 | старогражданин
Скоро ще разберем каква е схемата за пунта мара. Вече имам заявка за компромат срещу Илиян Георгиев. Не съм пощенска кутия като Яне Янев. Разчитам само на лични наблюдения. Като начало-винаги с уважение!
06.08.2019 11:24 | 001
Трябва тотална чистка в ГЕРБ и да се започне от госпожа "ГЛАСУВАЙ ЗА ГЕРБ С ОТВРАЩЕНИЕ".
07.08.2019 16:25 | работещ
Андонов, "Лидере" - НЯМАШ шанс!!! Кмета е ясен! Казва се АТАНАС КАМБИТОВ!!!
07.08.2019 16:35 | работещ
ДО АНДОНОВ: Относно "трудната служба и неблагополучията в работата", то НАС НЕ СА НИ БИЛИ С ТРОМПЕТ, въпреки експертизата и професионализма, които "притежаваме!

А, за успокоение да знаеш!, че кмета на Благоевград се казва, и ще се казва Атанас Камбитов!!!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар