Скандал в СДС! Изключиха 4 от областните си структури, сред тях и Кюстендил 
14 декември 2021 23:12 Mobile watches 11106 прочита Mobile comments 4 коментара

 
 
Четири от областните структури на партията – Сливен, Бургас, Кюстендил и Разград бяха изключени. Мотивът – неплатени членски вноски. Част от засегнатите обаче се усъмниха, че става въпрос за разчистване на сметки, тъй като в края на ноември са поискали оставката на ръководството на партията и излизане от коалицията ГЕРБ-СДС, съобщи Нова ТВ. 

„На последния Национален съвет внесох искане за колективна оставка. То беше подкрепено от югозападния регион, който също е изключен от СДС. С тези действия Румен Христов и неговата клика се опитва да разчисти терена за предстоящата националната конференция”, каза Дончо Златев, член на националния изпълнителен съвет на СДС. 

„Това е фалшива новина, че някой въобще е изключен. Повече от две години те не са подавали нито списък с членовете, нито са заплащали членски внос. И на практика сами са прекратили своето членство в СДС”, коментира Илия Лазаров, главен секретар на СДС. 

 
 

4 коментара
Коментирай
15.12.2021 08:01 | от Илия
То СДС - Бпагоевградска област отдавна е умряло . Няма структори в Благоевград- Петрич - Г Делчев - Сандански -а в другите Общини е и погребано. Петричката структура се оглавява от трима пияници и един който не знае къде се намира . Става въпрос за Васил Божанин- Христо Коларов - Георги Атанасов - и Христо Батев . Направо идилия. Не изтрезняват денонощно. А за националното ръководство да не говорим - отдавна е изгубило реалностите . Заради 1 или 2 - които им се обещава да са във власта унищожиха синята идея . А ми то как няма да е така като Р ХРИСТОВ Е готов и патриарх на църквата да стане
15.12.2021 11:07 | Кой не скача..
Не е ясно какво представлява всяка една отделна сила в СДС, за какво се борят . Накъде върви този съюз, пътеводна завезда има ли, някаква програма? Пък и не се учат от БАШДЕМОКРАТА, чийто скорошен президент Хюсеин Б. заявяваше, че "Гарант за демокрацията са Ядрените сили и Морската пехота като острие на банките .СДС Локомотив заседнал и изоставен на буренясала гара показа, че освен -антикомунизъм, изчерпил се вече, други идеи не е имало. Съборена бе лошата добра предишна държава и сега накъде? СветовниятДемократ като най-върл Антикомунист необяснимо прилага комунистически идеи в икономиката си: Подари на автогигантите си 2 млд, на Боинг 5 млд държав. пари. Сега отделя 1 трилион държ пара за 500 000 ел. зар. станиции и отделя още 1 ТРЛ -за намаляване 1/2 цената на елколите. До 2030 1/2 нови коли -електрически! Кал. държавата прие закон-затваряне въглищ-ТЕЦ 2058 !!Сенатът: Да! -ядр енергия и въгл! Не! на ВЕИ глупостите. Има ли нови идеи СДС или поляга за някой сладък пост по милост.
16.12.2021 09:48 | Гражданин
Точно е тия педераси с костов ебаха майката на държавата и сега сме циганите на европа никакво самочуствие обикновенните хора сме тотал щета
16.12.2021 15:48 | курмидар
А психото антон цанеФ дек е.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар