Сложна ситуация и сред червените в Сандански! БСП с ясна позиция: Няма да приемем подмяна на решение на цяла общинска организация! Стоим твърдо и ще отстояваме кандидатурата на Сн. Стоянова
04 септември 2019 20:25 Mobile watches 12604 прочита Mobile comments 88 коментара

На събрание на общинската организация на БСП в Сандански тази вечер, червените в курортната община излязоха с позиция, с която категорично застанаха зад кандидатурата на лидера си Снежана Стоянова за кмет на община

Сандански, избрана единодушно на проведената на 31 август партийна конференция.
БСП проведе спешно и извънредно заседание, след като пленум на столетницата в София, отхвърли кандидатурата на Стоянова и обяви, че Младен Тимчев, ще е кандидатът им за кмет, независимо, че структурата не го иска.

Днес Общински съвет на БСП Сандански излезе с позиция по повод разпространената информация за подмяна на решението и заяви: До момента в общинската организация и до нейния председател официално решение от заседанието на НС на БСП, проведено на 3 септември няма.

Такова нерешение няма обявено и във вестник "Дума", медийния официоз на БСП. Това озадачава БСП Сандански и навежда на мисълта за манипулация.

БСП Сандански разбира големия интерес от страна на медиите и обществеността около кандидатурите за кмет и след събиране на актива на организацията и част от делегатите на конференцията заявяваме открито, че няма да примем подмяна на решението на една цяла общинска партийна организация, като твърдо стоим зад своето решение от 31 август ,както и няма да се съгласи на компромиси.

БСП застава твърдо зад решението си и отстоява кандидатурата на Снежана Стоянова за кмет на Сандански от БСП в Местни избори 2019 година.

Усложни се ситуацията в БСП Сандански, според наши източници ,червените активисти не приемат да им бъде наложен Младен Тимчев, като кандидат, за когото да работят в предстоящите избори и са готови дори на протестни действия пред Позитаво 20. Следим ситуацията.

П. Костадинова

88 коментара
Коментирай
04.09.2019 20:58 | Йордан Недялков
Не прекланяйте глава в никакъв случай пред Левунско-свинската мафия!!!!
Не позволявайте едно недоносено олигофренче като Младен Тимчев да се идентифицира с партията ви!!! Дръжте и отстоявайте позицията си и волята на общинската конференция !!!
Корнелия може да е взела пари от прасето, но да си се оправя с него.
04.09.2019 21:07 | Димитрина Стойчева
Другари, само с изявена позиция във в-к "Струма" не е достатъчно!
Напишете едно открито писмо до "Позитано 20", като го разпространите из всички възможни националнни и регианолни медии (печатни и електронни)! Намесата от партийната ни централа в решението на местната ни структура е повече от скандално! Трябва да се даде гласност на това безобразие, инак Нинова ще ни изяде с парцалите. Само мощен скандал с голям обществен отзвук може да разстресе централата и да накара Позитано да си преразгледа решението. Инак ще гледаме безучастно лика на Младен Тимчев на партийни предизборни плакати, оставайки безгласни букви. Разберете, че левунското племе разполага с толкова много пари, че е в състояние само в рамките на 2 часа да сформира нова партийна структура и да ни издуха всички.
04.09.2019 21:11 | Георги Стаматов
Не мога да представя, това нахално момче Мл. Тимчев как ще се изправи пред партийни членове от 40-50 год. с думите "другари и другарки" с всичките си милиони и мутрински интереси зад гърба си.
04.09.2019 21:13 | Батко Вальо
Левунското прасе не се спира пред нищо. Ясно е, че е нагърлил гушката на другарката Импексова с мангизи и тя налага на местните червени Младен за техен кандидат-кмет.
Иска много мощен отпор срещу това нагло и безобразно вмешателство на Нинова в санданските партийни дела. Корнелия е не по-малко корумпирана от Доньо - двамата са от една порода и са си лика-прилика.
04.09.2019 21:17 | партиец
Уважаеми граждани на гр. Сандански.
Всички членове на БСП в гр. Сандански са шокирани, смазани и отвратени от избора на Младен Тимев за кандидат кмет от НС на БСП . Той е известен само с това, че е племенник на Андон Тотев, който беше три мандата кмет на гр. Сандански и благодарение на него БСП-Сандански беше разбита и имаше най-слаби изборни резултати при провежадщите се парламентарни и меснтни избори. Освен че е неморален този избор, той е и противоуставен за БСП.
Доводите за това са:
Както е по Устава на партията бяха проведени събрания в ОПО в гр- Сандански, на които всеки един член на БСП изказа своят избор за номинация за кандидат кмет на БСП. Беше проведено заседание на общ. Съвет на който бяха представени номинациите от проведените събрания от съществуващите всички ОПО, както се изисква от Устава на партията. На проведената Общинска конференция на 31 август 2019 г. по най-категоричен начин, с 80 % от гласовете на делегатите, Общинската конференция издигна за кандидат за к
04.09.2019 21:17 | верен партиец
Младенчо-Кретенчо никога не е участвал в партийния живот и никога с нищо не е помагал на БСП в Сандански. Нормално е тукашната партийна организация да му покаже червен картон. От къде-накъде кметската кандидатура на това крадливо мазно създание ще се натрапва на местните?!?!
04.09.2019 21:19 | партиец
Общинската конференция издигна за кандидат за кмет на БСП-Сандански -Снежана Стоянова, която получи 45 действителни гласа от общо 56 делегата. Съгласно Устава на БСП, Общинската конференция избира кандидата за кмет, а НС на БСП може да утвърждава издигнатия кандидат за кмет от общинската Конференция, не и да подменя и утвърждава за кандидат кмет лице, което не е получило одобрението от легитимния орган- Конференцията.
Като какъв субект се появява Тимчев-за нас е непонятно?
Решението за утвърждаването на Тимчев, като кандидат кмет който да представлява БСП- Сандански, се разглежда от членовете на партията като Ритуално самоубийство на БСП. Изстрел от упор в сърцето на всички членове на БСП-Сандански. Поставянето на Тимчев като лице и емблема на БСП- Сандански е не само позор, но и смъртна присъда за организацията. Членовете на БСП се чувстваме обидени и използвани от нашето ръководство, което ни използва като параван за постигане на своите задкулисни и лични интереси.
04.09.2019 21:27 | Голямуй
НИНОВА все с мутрите се държи и подържа! Да и дадем отпор на тая биволица мазна, миризлива шунда!
04.09.2019 21:30 | Ваклин Чешмеджиев
Аз не мога да се начудя на арогантността на левунско-свинската фамилия, честно! От 33-ма делегати, да получиш само три гласа подкрепа и да се натискаш да си партиен кандидат-кмет, е това е НАГЛОСТ до безобразие !!!
04.09.2019 21:36 | Димитър Гоцев
НЕ на олигорхичните напъни за пробив в БСП !!!
НЕ на левунските мераци за превземане на партията !!!
НЕ на продажността на партийното ръковдство !!!
НЕ на опитите на Киро Добрев и Корнелия Нинова да наложат кретеноидното племенниче на Тотев за кандидат-кмет от БСП !!!
04.09.2019 21:37 | ветеринар
Единственото нещо, което може да спре похода към властта на левунската фамалия е Африканската чума. :)
04.09.2019 21:43 | Анета Карастоянова
Като дългогодишен член на БСП съм категорично против някой отгоре да налага кандидатурите за кметове по места! Това е порочна практика, от която само сме губили.
Разбирам, че същата е ситуацията и в много други общини към момента. Всичко това говори само едно: Партийното ни ръководство е ПОДКУПНО и взема мангизи от местни олигарси, за да урежда кандидатурите им. На това нещо трябва да се сложи край!
04.09.2019 21:44 | киро кмет
комунде, което така усърдно подкрепяш Снежана, я сподели... защо Снежа работише в общината при кмет от Герб 3 години? Защо Дончо Ризов подкрепяше Киро и послушно вдигаше ръчичка при всяко гласуване на ОБС? Големите моралисти, няма що. Добре че, делегатите са ви 70+ и не знаят що става, та ви минават номерата. 12 години Дончо Ризов съсипва партията, не левунския. И с това просто оправдание измивате некъдърността ви... или по скоро заблуждавате членовете ви за да прикриете как цоцате пари от Герб. Ако имахте достойнсто, до сега сами щяхте да напуснете партията, ама тогава няма и хранилка. Ония шошопал Батев събра повече гласове от вас от цялата ви умряла партия
04.09.2019 21:46 | Парадокс!
Вместо цялото свинско котило на Доньо Левунски сега да е в затвора, тези животни драпат отново към местната власт. Егати парадокса! Това само в България може да стане.
04.09.2019 21:49 | киро кмет
А, забравих да се представя: Аз съм любовникът на Младен Тимчев и се казвам Гошо, и съм бесен от това, че партията не го приютява. Затова и такива простотии съм написал по-горе, но не мога да се стърпя, не мога да увладея яростта си. Аз обичам Младен и искам той да е щастлив и да успява! Виждам, че само мъжките ми ласки към него са недостатъчни да го задоволят.
04.09.2019 21:53 | Дончев
Снежке, много си активна! Хабиш се! Кажи на твоите лакеи кой те назначи на работа в “Напоителни системи”, пък ти му плю на сурата?
04.09.2019 21:55 | Денислав Пачаджиев
Младите в БСП ще дадем мощен отпор на корумпираните ни лидери на Позитано! Хич да не си мислят, че ще им мине номера с Тимчев! Ще разлаем така яко кучетата, та свет да й се завие на Нинова. Тази се оказа много мръсно и подло същество! Още от сега я предупреждаве: Другарко Техноимпексова, няма да сте още дълго лидер на БСП!
04.09.2019 21:57 | до Дончев
Активен си ти. и при това педал - активен педал.
Оди да се гръмниш некъде травестит смешен!
04.09.2019 22:03 | анализатор
Тимчев е отдавна политически труп. Не знам защо му отдавате такова значение ? .. Та електоралният потенциал на този тъпак се свежда до не повече от 50-60 гласа. Каоете ми с какво е станал известен на широката общественост тази отрепка??? ..Какво полезно и смислено е направил докато мишкуваше под крилото на вуйчо му цели 12 години като заместник-кмет??? Хайде, не го възвеличавайте толкова това невзрачно и глуповато създание!
04.09.2019 22:03 | Дончев
Нали знаеш какво е активен, Пасивний?! Питай Снежка кой я назначи на работа?!
04.09.2019 22:06 | до анализатор
Именно защото не разполага с никакъв електорален ресурс, вуйчо му Андон се опитва да му осигури като ракета-носител БСП. Планът е ясен: Ставайки кандидат за кмет официално от БСП, социалистите му дават още на старта 2-3 хлд. гласа, за да го изведат до балотаж. Като за вторият тур, ще мобилизират всичкия анти-ГЕРБ вот + масово пазаруване на гласове с мангизите на левунското гуде.
04.09.2019 22:11 | Дончев
Я пак?! Колко гласа имат БСП под вещото ръководство на Донката и на Снежка? 2 или 3 хиляди гласа?!
04.09.2019 22:12 | Вяра Караманолева
Твърдо стоим зад Снежка!
Никакви тимчевци и никакви прасета не щем в партийните ни редици!
04.09.2019 22:15 | Дончев
Стойте си, но си вземете лекарства за разширени вени.
04.09.2019 22:16 | Катерина Стойнева
Корнелия Нинова и Киро Добрев да подадат ведната оставки! Веднага!
04.09.2019 22:19 | до Дончев
А бе посран трол, бегай да лижеш свинските топки на поръчителя ти от с. Левуново и спри да замърсяваш форума с присъствието си!!
04.09.2019 22:19 | Дончев
Питахте ли Снежка, коя я тури на работа?!
04.09.2019 22:20 | киро кмет
хаха, снежа с дончо 800гласа, показаха го на миналите избори. Тая година 830, ще имат ръст хахаха. Само че тоя път без нито един общински. Толкова сте прости във редиците ви (нали така си го написал), че не осъзнавате колко сте спрели. И като знам какви листи имате... огин марооооо. Миналия път и теляк от банята бехте вкарали. Сега остава и на маслинката жена му да я турите. Янето ки ви мъндръса сите. хаха
04.09.2019 22:20 | Велевски
Огромно разочарование от Нинова и компания. Тия ни таковаха мамата.
04.09.2019 22:24 | Дончев
Очевидно хигиената ми е по-висока от твоята. За разлика от теб не пиша цинизми, а зададох елементарен въпрос! Елементарен за мен.
04.09.2019 22:27 | Георги Сотиров
Мераците на Тимчев и компания е да докопат милионите, които ще се отпуснат от Европа за изграждане на ВиК в Сандански. Така както вуйчо му Тотев прибра хиляди лева от некадърния ремонт на Спортният Интерна извършен от създадената от Тотев фирма "Аделина стил 99"ООД. Тя изчезна след неговото кметуване. Спортният интелнат е показателно за крадливото Тотево управление.
04.09.2019 22:29 | киро кмет
хаха, много мощна подкрепа има тая Снежана. По цел ден някаква личност търка клавиатурата да доказва на Кой? каква велика жена е Снежа. Алонкоууу, левунския не е кмет 4 години, даже дали е жив.?! Вие сте със тежка шизофрения като Буда Борисов, все някой им виновен. И ония кумонягите му виновни, на комунягите левунлията... турбо идиоти, мани мани. Добре, че Кирето има такива оппненти като Снежа, та даже от сефтето ше стане пак кмет
04.09.2019 22:30 | БСП
Другари, да спасим партията от левунската мафия..
04.09.2019 22:33 | Дончев
Другари, спасете се от себе си!
04.09.2019 22:35 | киро кмет
тоя невменяемия другар да не е на Снежа любовник, та така я брани.
04.09.2019 22:37 | Георги
Вън търговците от храма!!!
04.09.2019 22:39 | Дончев
Е как да не е?! Чудя се, дали да не му отида на гости:IP:172. .....не го пиша целия да не стане навалица. Пък и да стане, ще нося вазелин.
04.09.2019 22:40 | КИРО КМЕТА
ИЗБОРА НА ТИМЧЕВ Е РАВНОСИЛНО НА ИЗБОРА НА ПЕЕВСКИ!!! ДАНО ОТНОВО СЕ ОПОМНЯТ!
04.09.2019 22:43 | до Киро Кмета и Дончев
Киро Кмете и Дончев Вие да не сте любовници на Тимчен, че така го защитавате!!
04.09.2019 22:49 | Аделина стил 99 ООД
Вуйчовото ние сме с теб. Чакаме с нетърпение да вземеж власта, та да си делим баницата.
04.09.2019 22:52 | киро кмет
ти па къде виде да защитавам некой. Пий 2 валидола, па бекем се укротиш, че кръвното е лошо нещо. На... ми е и за тимчев, снежа и дончо агента. Въпроса е... защо снежа работи в община с кмет от герб и защо агента вдига ръчичка винаги. Кмет си остава Кирето, това е ясно.... но въпроса е.... защо снежа държи партията майка да е толкова слаба.
04.09.2019 23:00 | БСП
Снежана Стоянова показа, че не се продава за разлика от такива мишоци като Киро Кмета и Дончев!! Може да върви с гордо вдигната глава. Не е лакей като Вас. Не всички се продават за пари. Жалки сте. Как се понасяте изобщо. Плужеци. Долни същества. Създаващи само интриги.
04.09.2019 23:23 | киро кмет
моме... да не си у цикъл.... пий валидолче и се успокой. що ръмжиш толкова за тая кака. Да не си на заплата у БКП-то? Пък и като гледам на хората от Сандански им е на пръскачката за Снежа и Тимчев..... еле па за Снежа хахаха. айде давай още 200 поста за това колко Велика, интелигентна, красива, честна, добра и т. н. е Снежа. Правиш и лоша услуга... да си знаеш, ама то акъл се иска да се усетиш
05.09.2019 00:18 | Станислава Трайкова
Няма да допуснем Доньо Левунски да се гаври с нас и партията ни! НЯма да го допуснем!
05.09.2019 00:24 | Елена Софрониева
Снеже нема да се предадем току-така .. Да вървят на майната си и Корнела и Киро Контрабандата! Нема да допуснем вуйчовото да е наш кандидат за кмет. Да си оди у левуново при старото гуде.
05.09.2019 00:29 | ДОЛУ ТИМЧЕВ!
ДОЛУ ТИМЧЕВ! ДОЛУ ЦЯЛАТА ИМ СВИНСКА ИЗМЕТ!
05.09.2019 00:31 | истината
Повече от сигурно е, че Кирил Добрев и Корнелия Нинова са взели пари под масата от дъртия левунски нерез. И ако не се бяха възпротивили местните БСП-ари, спокойно Тимчев още утре щеше да си започне неофициално предизборната кампания, а даже да си нареди и листас кандидат-общински съветници.
05.09.2019 00:43 | Касапин
Е добре де, прасетата не ги ли изклаха преждевременно заради върлуващата африканска чума и по Санданско?
Фамилия Тотеви живи ли са още? :)
05.09.2019 00:45 | Краси мастиката
хахахаха като чуя за Тимчев и ми се прихожда по голяма нужда. хахахаха.
05.09.2019 00:48 | ДАРИНА КОМОВА
ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ СЛУЧВАЩОТО СЕ В БСП. ПРЕДИ СЪМ ГЛАСУВАЛА ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ, НО ДО ТУК. ПОВЕЧЕ НЕ БИХ СИ ДАЛА ГЛАСА ЗА ТАЗИ МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ.
КОРНЕЛИЯ НИНОВА ДА ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ.
05.09.2019 00:50 | Роберспиер
Тимчев е просто едно голямо миризливо Л.. НО!
05.09.2019 00:53 | Комсомола
Снежана изправи на крака БСП тук. Не знам защо я обиждат с тези пенсионери. Нека си гледат работата критиците й. Момичето се справя перфектно с партийните дела.
а Тимчев може само да духа супичката.
05.09.2019 00:57 | Пепи Манолова
Аре стига с тоя Тимчем бе. Баси говедото е тоя. Никой не го харесва в града а па комунистите решили да го турат да им е кандидат кмет. Леле колко са умниии!
05.09.2019 00:59 | бай Дине
Тотевистите да не се бръкат в партията. Нек си гледат ябълките там и ного ного да не знаат. Тотевизма е зло. Тотевизма е болест.
05.09.2019 01:00 | Сузи
Никакъв Тимчев и никакви бишета! Само Снежето става за кмет.
05.09.2019 01:04 | ЕРНЕСТО ЧЕ ГЕ ВАРА
НЕ ПРЕДАВАЙТЕ БОЕН ДУХ ДРУГАРИ! ИЗПРАВЕТЕ СЕ СМЕЛО СРЕЩУ ПОЗИТАНИЯ И ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА - КОРНЕЛИЯ ТЕХНОИМПЕКСОВА! ДРЪЖТЕ ФРОНТА И НЕ ДАВАЙТЕ НА ВМИРИСАНИТЕ ГУДЕТА ДА ВИ ПРЕВЗЕМАТ!

ВЕНСЕРЕМОС!
05.09.2019 01:07 | Дикоff
Някой знае ли дали Мравката ще бъде издигнат за кмет от ВМРО?
05.09.2019 01:09 | леля Митра
Снежка е добро дете и си я харесваме, ки гласуваме за нея.
05.09.2019 01:34 | Чичо Добри
Мразя свинско и не ям сланина
05.09.2019 01:37 | наивнници
А бе наивнници, вие чекате от в-к Дума ли да разберете кой е турнала Корнелия за кандидат кмет. Мале тия верно са много смешни от БСП-Сандански.
Ей, каиши, не разбрахте ли че отдавна сте сготвени бе смотаняци.
Тимчев ше ви е кандидато, па вие на кой искате се плачете.
Шматкииии!
05.09.2019 01:38 | Петя Сашова
Държ се, Снеже! Ние сме с ТЕБ!
05.09.2019 01:40 | Сова Харис
Електоралния ресурс на Младен Тимчев включва: майка му, татко му, вуйчо му, вуйна му, комшиите му. ...а, щях да забравя - и Гошето Батев. :)
05.09.2019 01:43 | ДЕМОКРАЦИЯ
НЕ НА ТОТЕВИЗМА!
05.09.2019 01:45 | любопитна
Искам да видя листата с кандидат-общинските съветници от БСП! Дали ще е същата с онези карикатури дето ги бяха турнали преди четири години :)))))
05.09.2019 01:47 | прогноза
Ако Тимчев стигне до балотаж, Мравчо и Яне Янев ще го подкрепят.
05.09.2019 01:58 | до Ризов и Сн. Стоянова
Другари,
Още утре наемете един автобус, напълнето го с ваши членове и поддръжници и отпрашвайте направо към Позитано! Нека се стреснат ония подкупни и жалки душици там! Отвоювайте си вашето и не давайте да ви го отнеме едно корумпирано прасе и една още по-корумпирана приватизаторка!
05.09.2019 02:01 | Добри Терпишев
Ки му го накривите на бай Доньо. Он си е договорил с Нинова още преди половин година. Нема мръдане - Тимчев ки ви е кандидато за кмет.
05.09.2019 02:26 | Цола Драгойчева
Едно време всички комунистки бяхме влюбени в Дончо Тотев. Независимо че главата му бе огромна и деформирана, само затова че беш шеф на интерхотела му се натискахме. Любка Янкова, Вера Поповчева и Лидия Матеева най-много се навеждаха към ципа на панталона му. Той затова и после ги тури на хубави службички в общината макар и да бяха пенсионерки.
05.09.2019 03:19 | Петър Каратанчев
Вън левунската бишка! Джом да стане това ненаситно гуде алчно!
05.09.2019 09:28 | за Тимчев
Чакам с нетърпение да стана кмет
Та като дойдат европаричките,
да ги изпапкам всичките.
Ние с Вуйчо сме шампиони
по кражба на евромилиони.
05.09.2019 11:02 | 123Св.
Познавам Снежана от дълго време. Едно мога да ви кажа, ако във всички общини се избираха такива хора за кметова, нямаше да сме на това положение. Тя е изключително честен и отговорен човек. Не изливайте помията си върху нея, а се обединете, за да постигнете промяната. Успех, Снеже!!!
05.09.2019 14:32 | Така щее
Айде да ви е честито Наско Атанасов (MAFKATA) КМЕТ.....
05.09.2019 14:48 | Запознат
Двама на Тимчев първо си платиха за листата на ВМРО, защото такава беше първата схема. Сега листата на БСП може да ги поеме обратно, а Наско да се украси с Янето, за да бъде всичко красиво и хармонично!
05.09.2019 16:11 | Венета Маламова
БСП наистина си върза камък за шията с левунското племенниче. Краят на партията в Сандански е близо.
05.09.2019 16:15 | ПРИЗИВ
НИКОГА ПОВЕЧЕ ЛЕВУНСКО УПРАВЛЕНИЕ !!! ДОНЬОВИТЕ ПРАСЕТА ВЪН ОТ ОБЩИНАТА !!
05.09.2019 16:17 | Въпрос?
Защо още Наско Мравката не обявява кандидата си за кмет и листата за общински съветници???
05.09.2019 16:19 | Папандреу
Срам за социалистите е случващото се в Сандански! Срам голям! Защо се позволи да се допусне този резил? Защо?
Как е възможно тази столетна партия да се остави да я яхне едно мафиотско свинско създание?
05.09.2019 16:20 | Стоил Дебренлиев
Тимчев е престъпник и крадец
Опичайте си акъла другари
05.09.2019 16:22 | Вишински
Спуквам се от смях докато следя червената драма в общината. Е нема такъв цирк, верно.
Снежо, Донката Тотев ти го навря четвъртит. :)
05.09.2019 16:24 | справедлива кауза
Битката все още не е изгубена и Снежана Атанасова може да защити честта си. Не бързайте така лесно да я отписвате!
05.09.2019 16:25 | до Вишински
Тотев няма какво да навира вече, отдавна изсъфхналата му сламка служи единствено за уриниране.
05.09.2019 16:57 | Няма реакция
Следя днес новините по медиите, никаква реакция от Ризов и Снежа Ако се надяват, че само това им изявление в "струма" ще ги спаси, жестоко се лъжат. Явно са се примирили със съдбата си на жертви.
07.09.2019 06:41 | Дон Корлеоне
Левунската напаст е проказа! Единственото отърваване от нея е изрязването й - цялата крадлива свинска фамилия да бъде заточена!
07.09.2019 06:46 | До прокуратурата
Кога ще бъде разследван произхода на бай Дончовите пари?
07.09.2019 06:49 | Серафим Чинков
Нямам дума за ситуацията около БСП Сандански! Покъртителна история! Комунягите от София се изгавриха с местните им другари! Срам и резил!
07.09.2019 06:53 | Мъдър съвет
Снежанке, ако искаш да не останеш само с пръст в уста, РАЗТУРАЙ местната организация и постави Нинова в шах! Само така ще успееш да внесеш СМУТ в партийната централа, за да се стреснат.
07.09.2019 06:55 | Запознат
Ако не знаете да ви кажа: Наското Мравката ще се кандидатира за кмет на Сандански, като има предварителна договорка на балотажа да бъде подкрепен от Янка Янева и Младенка Тимчева. Такава е схемата.
07.09.2019 07:00 | до К. Нинова
Другарко Нинова, Ти си срам за партията ни и е редно да си подадеш незабавно оставката!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар