Смешен плач! "Верни на ГЕРБ и Б. Борисов" анонимници с опит за дестабилизиране на партията! Разпространиха "Отворено писмо" и без да искат признаха:
01 август 2019 12:39 Mobile watches 26929 прочита Mobile comments 24 коментара

Тази вечер структурата на ГЕРБ в Благоевград на свое заседание ще издигне кандидат-кметове и ще гласува листа за общински съветници. Без съмнение първият номиниран ще е сегашният кмет Атанас Камбитов, но според запознати ще бъдат издигнати още 2-3 кандидатури. Мълвата спряга името на бившия лидер на ГЕРБ Благоевград Йордан Андонов, който ще бъде номиниран за кмет, а заедно с него номинация щял получи и шефът на НОИ Илиян Георгиев.

Часове преди събранието до медиите бе разпространено Отворено писмо, адресирано до премиера Б. Борисов, изпълнителната комисия на ГЕРБ и до новата Етична комисия и подписано от "Верни на ГЕРБ и Борисов" - анонимници.

Писмото буди недоумение, заради липсата на каквито и да е факти в него, а като в рубрика "Любопитно", с въпроса, "Знаете ли, че", "композиторите" му засипват с въпроси, които звучат като изфабрикувани неумело на маса, отрупана с опиващи питиета. Това, което със сигурност признаха в писмото си подателите му, че лицето на партията на Бойко Борисов в Благоевград Е АТАНАС КАМБИТОВ. ВСИЧКО СЕ ВЪРТИ ОКОЛО НЕГО - НЕГОВИ ХОРА, НЕГОВИ ДЕЙСТВИЯ, НЕГОВИ КЛУБОВЕ, НЕГОВИ ЛИДЕРИ И Т. Н - това внушава отвореното писмо, а Камбитов го доказва С ОТЛИЧНИТЕ СИ РЕЗУЛТАТИ на всеки избор.

Смешен плач на шепа нежни "прилъстени и изоставени души", неудовлетворени в интересите си, такъв е тонът на отвореното писмо. Четейки излиянието им оставаме с впечатлението, че верните на ГЕРБ и Борисов податели, погребват партията и се сещат за нея няколко дни преди номинационното събрание, тъй като дойде време отново да се подредят в листите ЗА СЪВЕТНИЦИ, за да "променят походката, така, че да не пада собствената им корона от тръни".

КЪДЕ БЯХТЕ ДОСЕГА ВЕРНИ НА ГЕРБ и БОРИСОВ"?! Пробудихте се от летаргията дни преди събранието! И то с опит да принизите и омаловажите съществуването НА ГЕРБ в Благоевград!

Отразявайки процесите в партия ГЕРБ, ние виждаме, кой и как работи. През годините някои от "отлъчените" от ГЕРБ работиха умишлено срещу партията, забравяйки днешната си любов към нейния лидер Б. Борисов. Лицемерна загриженост, прозира в отвореното писмо и опит за реабилитация от страна на авторите му, заради сниженото им самочувствие и факта, че никой от структурите на ГЕРБ, извън родата им, не се сеща за ТЯХ.

Смешно, тъжно и жалко е, че с подобни писма се дават поводи на опозиционните партии да тържествуват и потриват доволно ръце, радвайки се, че в партия ГЕРБ има брожение и дестабилизация, което не отговаря на истината. Несериозно е въобще да коментираме подобно отворено писмо, което може да е дело и на всеки антигерб настроен опозиционер, на вътрешен човек, та дори и на случаен човек с раздвоение на личността. Затова ефектът му е нулев.

С опита си за дискредитиране на кмета на Благоевград Атанас Камбитов, всъщност авторите на писмото уронват имиджа на ГЕРБ и показват, че за тях това, което е направено от правителството на ГЕРБ в двата мандата на управлението Камбитов, е без съществено значение. Нито дума за направеното добро! УДРЯЙКИ ПО КМЕТА ТЕ НАНАСЯТ УДАР И ПО ТАКА ЛЮБИМАТА ИМ ПАРТИЯ И НЕЙНИЯ ЛИДЕР, ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ, ИЗНАСЯЙКИ НА ПОКАЗ чрез отворено писмо, ВЪТРЕШНОПАРТИЙНИТЕ РАЗПРИ В ЕДНА ОТ НАЙ-УСПЕШНИТЕ МУ СТРУКТУРИ В ПИРИНСКО...

Кривозразбраната функция на новата етична комисия в ГЕРБ отприщи възможността "куцо, кьораво и сакато" да я залива с компромати срещу този или онзи, написани анонимно, в стил това отворено писмо.. Едва ли обаче тази комисия ще обръща внимание на подобни анонимни пасквили, коментират от ПП ГЕРБ -Благоевград. Публикуваме писмото..

До председателя на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов
До Изпълнителната комисия

До Комисия по етика

Уважаеми г-н Борисов,

Пишат Ви членове на партия ГЕРБ, членове, които са били винаги активни, членове, които са от създаването на партията.

Знаете ли, че общинската структура на ГЕРБ – Благоевград вече на практика е мъртва.

Знаете ли, че партийните клубове на практика не съществуват.

Знаете ли, че в тях се събират по 3-4 човека, близки до кмета Камбитов, и те решават кой да се номинира. /Естествено, по препоръка на Камбитов/

Знаете ли, че за да влязат в листата за общински съветници, на предстоящите избори се номинират само хора на Камбитов.

Знаете ли, че повечето съветници, които се избират, са по 3 мандата, но нямат експертизата да са там.

Знаете ли, че не се допускат да се правят номинации за други кметове освен Камбитов.

Знаете ли, че се следи изкъсо, който дръзне да номинира различно име освен посочените от Камбитов хора, моментално се атакува с всякакви средства.

Знаете ли, че от партията бяха отлъчени много хора, които са дали много за ГЕРБ и искат да работят още, само защото са били коректив или са дръзнали да изказват мнение, различно от Камбитов.

Знаете ли, че областният управител Бисер Михайлов беше наложен от Камбитов, въпреки че общинската структура тогава гласува за друг.

Знаете ли, че има доста дами, желаещи да бъдат в листата за общински съветници, но не се допускат.

Знаете ли, че след събранието, което предстои на 1. 08. 2019 г., при Вас ще пристигне списък с имена, наредени в листата за общински съветници, същите тези лица, близки до Камбитов.

Знаете ли, че друга номинация за кмет на Благоевград няма да има освен тази на Атанас Камбитов, защото всичко се диктува от него.

Знаете ли, че този модел /феодален на управление от хора с променена походка/ е наложен от самия Ц. Ц.

Знаете ли, че хората вече не искат ГЕРБ заради точно такива самозабравили се хора.

Знаете ли, че общинската структура очаква с нетърпение Вашето обещание за реформи и освежаване в структурата.

Знаете ли, че Благоевград не иска повече Атанас Камбитов за кмет.

Благодаря Ви за това, че прочетохте нашето открито писмо!

С уважение: Винаги верни на ГЕРБ и Борисов

ВЪПРОСИТЕ, КОИТО НИЕ ЩЕ ЗАДАДЕМ?!

Знаете ли, че на анонимници никой не вярва?!

Знаете ли, че никой не ви е оторизирал да говорите от името на Благоевград?!

Знаете ли, че хора, които се крият зад анонимността от страх не са достойни за уважение и затова мястото им е там където са -извън борда?!

Знаете ли, че ние знаем, как "активни членове " работиха против ГЕРБ на всяки избор и никой не вярва на фалшивата ви обич към премиера Б. Борисов и неговта партия?!

Знаете ли, че изнесеното в писмото ви, не отговаря на истината?!

Знаете ли, че от партията няма отлъчени, а има самоотлъчили се заради неудовлетворените им мераци ЗА ВЛАСТ И ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ?!

Знаете ли, че никой не вярва в добрите ви намерения по отношение на ГЕРБ, след като разпространихте публично това Отворено писмо, касаещо вътрешнопартийни действия?

Знаете ли, че в опита си "ритуално " да дискредитирате Камбитов, уронвате имиджа на ГЕРБ пред останалите политически партии?!

Знаете ли, че политика не се прави с Отворени писма до медиите, а с честни, открити дебати, които да родят истината?!

Знаете ли какво направи правителството на ГЕРБ за Благоевград по време на управлението на Камбитов и къде бяхте докато всичко добро се случваше в областния център?!

Защо изпълзяхте сега, два дни преди номинационното събрание, какво очаквате?! Реабилитация, компенсация или Б. Борисов да отговори на закъснялото ви обяснение във вярност и любов?!

П. Попов

П. Костадинов

24 коментара
Коментирай
01.08.2019 12:47 | в изгнание
Абсурд, живеем в абсурд.
Опраскване, прасета, опръскване, пръскачки, микровълнови печки и микромилиметрови чела, тераси и балкони, алчности и ламтежи, еднокнижници и многокалинки.
Не, половината живот ми мина при соца, другата половина – след соца, но такава идиотщина и толкова идиоти никога не съм виждал. То не може да се помисли, камо ли да се опише.
И не е нужно даже да се разрови. То и така мирише, че вече не се трае.
01.08.2019 12:54 | Йордан
Струма струма...
01.08.2019 13:29 | Драган...
...Струма, Струма, Струма. ком! Някъде пишеше, че сте официоза на партия ГЕРБ в Пиринския край. Май е вярно!
01.08.2019 14:15 | старогражданин
Фалшиви новини и вълнения. Организационно Герб в Благоевград е доведен до друго, по качествено ниво, но ако кажа нещо повече рискувам да ми строшат главата.
01.08.2019 14:23 | старогражданин
Цветановчета има и в Дупница.
01.08.2019 14:32 | гражданин
Струма струма дупелизници гадни
01.08.2019 14:33 | до Силвия и СТРУМА
Не ви ли е срам наистина? От самолет се вижда, че сте подлоги на ГЕРБ. Не. че някога сте били престижна медия, но чак пък толкова?
Нали нямате претенции за нещо по-различно?
01.08.2019 15:04 | Един
Горния сульовец какво търсиш в тази медия ? Непрестижна ! От какво да ги е срам ?! Че не обслужват вашите интереси ли ?! Затова ли са подлоги ?! Плюете пък спите в струма ком !Аз ако не харесвам нещо -Не чета, никой не може да ме накара да вляза в някоя от "престижните " медии... Всеки чете Струма ком, какъв по-голям престиж от това, а ?!
01.08.2019 15:07 | Простотия
Гербаджии се излагат -струма ком виновни . Камбитов ви трън в очите струма ком виновни, вместо да коментирате собствените си резили, засегнати лица, плюят като обезумели .Пак не ви мина номера -не отворени, ами затворени писма, няма ви на картата
01.08.2019 15:15 | Никола
Избийте се герберасти. Всеки гербер в апартамент с асансьор, това е вашия девиз.
01.08.2019 15:16 | Никола
Прасетата ще изядат тиквата :)
01.08.2019 15:18 | СТАРА МУЦУНА
КОИ СА ТЕЗИ ДАМИ, КОИТО ПАК ИСКАТ ДА СА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ, ДАМИ---УТРЕ..... И АНОНИМНОСТТА НИКОГА НЕ СЕ ХАРЕСВА НА ХОРАТА, ИЗЛЕСТЕ С ЛИЦЕТО СИ, ДА АМА НЕ--СТРАХ ВИ Е. ЛЕСНО СЕ ПЛЮЕ АНОНИМНО.
01.08.2019 16:35 | Ивана
Елена Ташкова, разбира се, тя навсякъде се бута! Нагла и проста!
01.08.2019 16:38 | Ива
Струма. ком вдигайте си моля дългите гащи. Когато приклякате да целувате може да са вдигнати. Не винаги свалени.
01.08.2019 17:22 | Cveti
Охххх, вече ми става досадно от тролчетата тук. Имаше ли саниране в Благоевград!? Имаше и това оправи визията на нашия град! Освен това се смъкнаха сметките за отопление и охлаждане на голяма част от хората заради санирането. Благоевград бе една огромна строителна площадка във времената на криза. Имаме и културни дейности, с които можем да се сравняваме само със София, Пловдив, Варна и Бургас.. Дори и Русе е зад нас!
Работа има, но квалифицирана работна ръка няма. И това не го е направил кмета а така просто се случи. ЕС е направен за свободното движение на пари, стоки и капитали и лека, полека хората с експертиза отидоха да работят в чужбина. Това е стратегически проблем на България ако питате мен а не вина на сегашния кмет. Сега ако изберете друг кандидат за кмет от страна на герб ще направите кардинална грешка! Сегашният има всички връзки в столицата, които биха спомогнали за развитието на Благоевград. Ако е някой друг от герб и спечели изборите, половината мандат той ще е анонимен
01.08.2019 17:27 | Фанта с магории
"прИлъстени и изоставени души"... Т. нар. Попов и Костадинов, пропускали сте уроците по БЕЛ в училище, трябва да ви глобяват за правописните грешки!
01.08.2019 17:42 | Сифоно
Дрън дрън връзки развитие .
Абе вие чисто но взехте нас простолюдието за по умствено изостанали от вас бре
01.08.2019 20:34 | Някой
Защо решихте, че това писмо е написано от членове на ГЕРБ, това според мен е написано от Злата Ризова или от ръководството на БСП, защото Камбитов, ще ги помете отново.
02.08.2019 10:02 | гражданин
ДО -Н ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ:
Г-Н ДОНЧЕВ, ВСИЧКИ НЕГАТИВИ ЗА АТАНАС КАМБИТОВ СА ВЕРНИ. ТОЙ СЪСИПА ГРАДА С НЕВЕТРОЯТНИТЕ РУШВЕТИ КОИТО ИСКА ОТ БИЗНЕСА А БИЗНЕС ВЕЧЕ В БЛАГОЕВГРАД ЗАРАДИ НЕГО НЯМА. НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, АКО СТЕ НАИСТИНА ОТГОВОРЕН ЧОВЕК, МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОЗИ ФАКТ.
02.08.2019 10:05 | гражданин
И ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ГОРНОТО:
ОТ ГРАД В ПЪРВИТЕ МЕСТА ПО ДОХОДИ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СЕГА ПО ОФИЦИАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ВЧЕРА НА НСИ БЛАГОЕВГРАД ЗАЕДНО С ВИДИН И КЮСТЕНДИЛ Е НА ПОСЛЕДНО МЯСЪ... ТОВА СЕ СЛУЧИ САМО МЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ В КОИТО УОПРАВЛЯВА КАМБИТОВ.
ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ И РЕШЕТЕ!
02.08.2019 11:06 | реална
наистина тая елена ташкова се бута навсякъде. освен че е проста и нагла, тя е и аморална. да престане да се бута, защото може всеки момент може да излезе компромат за нея. надявам, се че ръководството го има това в предвид, нейното поведение. наистина герб трябва да ги гледа под лупа, ако искат да имат силни общински съветници, а не палячовци. те просто нищо не работят, тях не ги боли за благоевград, за партията.
02.08.2019 13:03 | kas
града стигна дъното с този кмет трябва да го сменим нека каже пред жителите защо фирмите бягат в симитли
02.08.2019 21:43 | Ивана
Елена Ташкова не е номинирана от жени герб, както е написала във фейс бук на страницата си! Номинира я една нейна приятелка! От жени герб има и други номинирани жени! Просто всеки номинира, за който прецени, а не по съсловия! Така, че елена Ташкова пак се изцепи неподготвена- нормално за нагъл и прост човек! Само, че някой който чете поста й и не знае истината, ще повярва на поредната и лъжа! Само да се погледне инфо за профила й и се вижда CV
03.08.2019 22:57 | !+?
Да наистина в голямата си част гражданите на Благоевград не искат мнимия доктор за кмет.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар