Ударно завръщане! Инж. Атанас Гиздов-водач на листата на НДСВ в Пиринско: Всички избори оттук нататък са цел за НДСВ
14 март 2023 11:16 Mobile watches 8446 прочита Mobile comments 0 коментара

Доверието, моралът  и отговорността  към хората трябва да се върнат! 

Рязък курс в управлението на България е неизбежен! Трябва контрол, трябва прозрачност и професионализъм в управлението на страната на всички нива, каза инж. Атанас  Гиздов- водачът от листата на царската партия при откриването на предизборната кампания на ПП НДСВ пред офиса  в Благоевград.

Кандидатите за народни представители от жълтата партия в Пиринско от днес официално започват да припомнят на  избирателите, че заслужават да се целят в десетката и гласуват с №10 в интегралната бюлетина. 

Със слогана „Обединени за силна и суверенна България", инженер  Гиздов призова за толерантна кампания за честни и постижими обещания пред избирателите.

Основната заслуга за влизането на страната ни в ЕС и НАТО е именно НДСВ, припомни водачът на листата и увери  кандидатите за депутати  да влагат всичките си усилия и дейност за доброто на българския народ и запалят онази угаснала искрица в хората за единение, която ще поведе страната ни към благоденствие и добруване.

В подкрепа на инж. Гиздов ,за откриването на офиса в Благоевград пристигна и председателят на ПП НДСВ Станимир Илчев, който подчерта ,че НДСВ се връща ударно в политиката и уточни че царската партия бе тази ,която  даваше тон на политическата култура при предишното си участие в НС. Безсмислено е да бъдем зрители и да наблюдаваме несръчни действия върху политическата сцена... Ще има разместване и вярваме в това.

При нова конфигурация в ново Народно събрание може би диалогът ще бъде възстановен и някакъв работещ консенсус ще бъде работещ", допълни Илчев и подчерта, че идеята на царя за силна България не може да помръкне.По-късно на среща с членове и симпатизанти г-н Гиздов представи листата на коалицията и заяви решимостта си да продължи да работи с отговорност към всички български граждани, живеещи в страната и  чужбина.      

 „Когато избираме политиците, които ще управляват страната ни, трябва да си даваме ясна сметка, че с този избор определяме как ще живеем занапред. Отборът ни е мотивиран да работи и постигне максималното. Ние сме отговорни хора, които заставаме пред хората с опита, с експертизата си и силното желание да върнем нормалността в държавата.

Обречени сме да успеем заедно с всички единомислещи , за които свободата и достойнството, честта и честната дума са висша ценност и въпрос на морал-каза, още водачът на листата.           

Д-р Мария Радойкова втора в лисата  от партия НДСВ е категорична ,че трябва да се гласува за политици, които са доказали, че знаят как и могат да решават проблемите на хората, че държавата има една единствена функция – да се грижи за своите граждани.       

 Кандидатите на ПП на НДСВ са представители на различни професионални групи, общности и неправителствени организации.  Кампанията със сигурност ще е свежа, заредена с много енергия и ентусиазъм.

Бюлетина номер 10 е за България, която дава свобода, сигурност и насърчава солидарността и партньорството между държавата, частния бизнес, неправителствения сектор и отделните й граждани, допълни Петя Хантова, кандидатът за народен представител от  жълтата партия ,която е трета в листата на жълтата партия.

Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление.

0 коментара
Коментирай