В очакване на избори 2019! Мръсна компроматна война се вихри в Пиринско! Откровени лъжи, фалшиви сигнали, "претоплени манджи" - оръжието на опозицията за "отстрел" на кметове и политици от ГЕРБ
17 април 2019 15:47 Mobile watches 58590 прочита Mobile comments 108 коментара

Мръсна компроматна война се вихри в Пиринско в наверечието на европейските избори. Свидетели сме на ожесточен "бой по управлението" с нечисти методи и откровени лъжи. Обект на нападките в Пиринско са местните кметове, представители на управляващата партия ГЕРБ, за които биват тиражирани в медии и разпространявани във Фейсбук неистини, клюки, фалшиви новини..

До момента никой от герберските кметове не е пощаден от опозиционери на статуквото и противници на управляващата партия ГЕРБ, които не подбират средствата и методите да поведат електората "за носа", манипулирайки го чрез разпространяване на фалшиви обвинения и сигнали, с които заливат правораздавателните органи, прокуратура, полиция, та дори и премиера Бойко Борисов.

В ход е стрелбата с компромати срещу кмета на Благоевград Атанас Камбитов, кметa на Петрич Димитър Бръчков, слухове и фалшификати правят опити за разклащане на стола на кмета на Сандански Кирил Котев, фалшиви слухове биват разпространявани и за останалите кметове на ГЕРБ в Пиринско. С тях се цели отстел на противника, чрез насаждане на погрешно мнение у избирателя, създаване на изкуствено напрежение, както и отклоняване на атакуваните кметове от основните им задължения, чрез въвеждането им в режим на обяснение пред проверяващи от всякакви нива.

Основното оръжие на компроматната война, която се вихри в региона са така наречените "Сигнали и жалби до отговорни институции". Пускайки фалшивия сигнал, всъщност определени политически индивиди, целят да да повлияят на възгледите на хората и да предизвикат объркването им, безотговорно тиражирайки сигнала, независимо от неговия изход. Разпространяват се съмнения за афери, нарушения и престъпления от страна на кметовете и политически лица, а когато институциите се произнесат, че такива НЯМА, глашатаите мълчат, разчитайки, че са оставили трайни следи у хората с лъжата си.

Гражданино, ти не си идиот, за такъв какъвто те вземат подобни политически субекти, не си глупак, за да не си даваш сметка, че основната им цел е да те "почешат" там, където те сърби, за да те яхнат в бъдещите избори и да им ПОСЛУЖИШ с гласа си.

Много преди местните избори шепа хейтъри, криещи се зад "група граждани", фалшиви имейли и имена, пускат в публичното пространство всякакви сигнали, които касаят оперативно интересните политически лица, именно представителите на управляващата партия, кметовете на ГЕРБ по места.

На "светло" отново биват изваждани дежурни сигнали срещу градоначалниците, били вече обект на проверки и доказали категорично, че Нарушения по така широко разпространяваните "скандални казуси" НЯМА. Разчитайки на късата памет на избирателя, днес възродили се политически трупове и мераклии за власт нахъсано "притоплят манджата със стари сигнали", подигравайки се с институциите, с обществеността и подценявайки интелигентността на избирателя.

Както се казва МАСКАРИТЕ СЕ РАЗВИХРИХА, плашат със сигнали ДО прокурори, спецпрокурори, ПОЛИЦИЯ, съд, съдилища, не от любов към електората, не от изострено чувство за справедливост, а заради ОВЪЛЧЕНАТА им битка за власт и с цел да манипулират и дезинформират обществеността. В цялата тази мръсна компроматна война се използват медийни глашатаи, в чиито професионални ангажименти не влиза проверката на информацията, те са само неми преносители на фалшивата новина от Хейтъра към обществеността, без да се интересуват от неговата истинност.

За кмета на Благоевград Атанас Камбитов ожесточената компроматна война не е изненада. "Свидетели сме на разпространяване на лъжливи и манипулативни сигнали, за които отдавна вече е доказано, че са ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ. Въпреки всичко, нискотарифни медии в Благоевград, продължават да бълват ежедневно ГРОЗНИ ЛЪЖИ и зле скалъпени инсинуации, изпълнявайки поръчки на лица, чиито икономически и политически интереси са били засегнати.

Нищо не постигат освен отвращение у хората, СМЯТАМ, ЧЕ ПОЛИТИКАТА ТРЯБВА ДА КОЛЕНИЧИ ПРЕД ИСТИНАТА И ПРАВОТО, А НЯКОИ ХОРА С ТИРАЖИРАНИТЕ КОМПРОМАТИ ПОКАЗВАТ, ЧЕ НЕ УВАЖАВАТ ПРАВОТО, А СЕ ОПИТВАТ ДА ГО ПОДЧИНЯТ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ НИЗКИ ЦЕЛИ В ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ, и това неминуемо ще ги изпрати там, където им е мястото - ПРЕД СЪДА, за да доказват СВОЯТА ИСТИНА", казва Камбитов, по повод серията тиражирани срещу него и екипа му компромати, клевети и безпочвени измислици.

"Предизборната компроматна война е в разгара си, лъжите станаха начин на правене на политика и трупане на имидж на нечий чужд гръб. В Петрич можем да се похвалим с особена активност в тази посока, ежедневно обществените поръчки са обект на лъжливи анализи и обвинения, които дори не гравитират около истинността. Дезинформация, манипулация и лъжи, това е основното оръжие в тази предизборна битка, аз обаче нямам никакви притеснения", казва кметът Димитър Бръчков, срещу когото не спират да пускат доноси до институциите, свързани с работата му. Дали имат основание, ще кажат компетентните институции, които работят по всички депозирани сигнали.

"Аз за пореден път ще участвам в избори и за мен тази война не е изненада. Опитват се да водят за носа хората в града, разпространявайки лъжи и неистини по адрес на работата ми като кмет на Сандански, както и към екипа, който ръководя. Смятам обаче, че всеки средноинтелигентен човек вижда прозрачните намерения на тази компроматна война, а именно да се дискредитират успешни хора, да се заблуждават гражданите, да се манипулират хората по пътя към постигане на поставените им политически и други цели", твърди кметът на Сандански Кирил Котев.

Все още Банско и Разлог са по-спокойни откъм подобна компроматна война, но кметовете Г. Икономов и Кр. Герчев са категорични, че в неколкократните им участия в избори са се нагледали на всякакви "Щуротии" от страна на политическите си противници..

Изборите наближават, войната се разгорещява, заплахите за сензационни разкрития по адрес на този или онзи управленец ни заливат ежедневно. На 26 май ще застанем пред урните, за да изберем евродепутати, изборът ще бъде генералната репетиция към предстоящите местни избори и ще бъде със сигурност катализатор на последващи политически действия. Какви, предстои да видим.

П. Костадинов

108 коментара
Коментирай
17.04.2019 15:53 | гто
В-к "Струма" официоз на партия ГЕРБ ли е?
17.04.2019 15:57 | аха
Вестника да
17.04.2019 15:59 | Томи
Скоро и компроматната война срещу червени кметове
17.04.2019 16:08 | светльо
от тия по крдливи кметове никога не е имало.
17.04.2019 16:11 | абе брат
светльо на тебе кой що ти открадна
17.04.2019 16:13 | 9999
Проверката е ВИСША ФОРМА НА КОНТРОЛ. Да се проверят всички общински съветници, някой приближени бизнесмени на местната власт както и ВСИЧКИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ДО МОМЕНТА. ВСЕ ПАК МОЖЕ ДА ИЗКОЧИ НЯКОЕ ЗАЙЧЕ. Не ги правете вода ненапита преди да ги проверят. САМО ИМОТИТЕ НА ЧИЧО ДОНЧО СА ПОВЕЧЕ ОТ 300 ДЕКАРА НА СПАТОВО И ХОТОВО. АМИ ПРОЕКТИТИ ПО ЕВРОПРОГРАМИТЕ. АМИ АПАРТАМЕНТИТЕ НА НЯКОЙ СЛУЖИТЕЛИ ОТ ОБЩИНАТА. АМИ Д О Х О Д И Т Е ИМ . Айде де Всички искат проверка но .....
17.04.2019 16:17 | Ървин.
Те поГЕРБиха България и... Благоевград.
17.04.2019 16:20 | Кире
Скоро Прокутатурата ще ви погне и вас крадливите кметове от Пиринско. Хората не са нито глухи нито сляпи. Немога да проумея за каква интелигенция говори кмета на Сандански и кой ще му повярва . Вече се започна с измамника замминистър от Сандански Манолев. До редакцията на Струма стремете се да бъдете независими защото почвате да правите лошо впечатление.
17.04.2019 16:21 | Да
Личи си че чрез Дебелака собственик на всички медии в БГ са купили и Струма. Колко ви плащат за да подържате ГРОБ жалки платени журналистчета от провинциалното градче. Да от уважаван областен град Големия кмет на крадливите успя да го принизи до това затихващо голямо село с дребни занаяти.
17.04.2019 16:22 | старогражданин
Чакаме отстраняване на Цветанов и цветановчетата по места. Компромати и фалшиви новини се въртят около спорни личности. Дал си основание за всякакъв преразказ на личните ти "постижения". И чакаш аплодисменти. Е, няма ги дори и когато свършиш нещо хубаво.
17.04.2019 16:22 | Селянка
Няма сила на света, която да ме накара да гласувам за когото и било! Отвратена и омерзена съм до дъното на душата си от нашия "прекрасен" кмет - Камбитов. Родният ми град загива с всеки изминал ден, няма хора, няма достойно платена работа, въздуха е мръсен и т. н., а той си върти синджира- имам да взимам, нямам да давам. От Струма всеки ден се опитват да го изкарат чист и невинен като сълза, но не е ! Повдига ми се от мазните статийки и жалък опит за PR. Ние, благоевградчани, останали с непромити мозъци и непродали се на ГЕРБ не можем да го понасяме вече даже и на снимка. Да си заминава от където е дошъл! Съсипа хубавия ни град! Навсякъде се краде и има корупция и далавери, но хората поне имат работа и хляб, а по нашите географски ширини се забравиха властимащите. Дайте на народа препитание, пък правете каквото щете, но не, вие сте свръх алчни и нагли. Никога няма да гласувам в България, никога!
17.04.2019 16:26 | Старогражданин
Адмирации за г-н Котев!!!
17.04.2019 16:44 | Георгиев
PR акциите и платените хвалебствени статии от услужливи герберски медии няма да помогнат на герберастите нито през май, нито наесен.
17.04.2019 16:47 | 777
другите двама може и да ги изберат, но котев не!
17.04.2019 16:48 | старогражданин
Котев си върви в комплект с Манолев. Не вярвам старите граждани на Сандански да имат нещо общо с курорта Сандански. Най-много да са им изкупили на безценица имотите в района на курорта.
17.04.2019 16:52 | Пит
Кое бе струма. com е лъжа че кмета на Сандански си прекара минерална вода до хотела му, че унищожи парка, града, един тротоар не направил, къде що имаше дървета се отрязаха мръсотия и корупция навдякъде, да не говорим за данаците който вдигна с над 300% дадени на външна фирма за определяне това драга ми струма не е лъжа...
17.04.2019 16:56 | Petrich
И Бръчков нема да стане кмет отново
17.04.2019 17:00 | Пиринец
Само заради това, че убива Пирин, ние наесен знаем за кой няма да гласуваме.
17.04.2019 17:05 | До Petrich
а крадлив вельо ки го дигаме ли пак, зер има още некое общинско место не откраднато от него и гюпката или ки чекаме да си построе зад СБА сградите и тогава?
17.04.2019 17:09 | Реалност
За герб=гроб гласуват държавните калинки, фирмите близки до властимащите и ромите, няма как честен, нормален, работещ българин да подкрепи крадливата шайка герб.
17.04.2019 17:11 | ЦЕЦО
ДАНО СКОРО ОТ ЕВРОПА РАЗВЪРЖАТ РЪЦЕТЕ НА РУМЪНСКАТА ПРОКУРОРКА, ТОГАВА ДОСТА ХОРА ОТ ГЕРБ ЩЕ ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА.
17.04.2019 17:14 | Какво значи герб
Г-грабят от. Е-Европа. Р-рушат. Б-България.
17.04.2019 17:26 | Струмааа
Струма, само отвращавате хората с подобни статии допълнително от герб. на мен ми идва да повърна от Камбитов като чета това.
17.04.2019 17:34 | Наско
Дебелия, който е собственик на струма. ком, се опитва с последни издихания да лустроса западналите кметове. Колкото и да сте отвратени не се поставяйте в услуга и ГЛАСУВАЙТЕ. Този път просто мислете, а не го правете за пари, партийни интереси или за да отбиете номера. МОЛЯ ВИ! Не превръщайте децата ни в бъдещи ЕМИГРАНТИ!
17.04.2019 17:42 | До Струма
Мръсни игри и фалшиви хора! Ето това сте вие от Струма. Гъ. лизачи на ГРОБ със средно образование. Глупав човек, най-лесно се командва.
17.04.2019 17:44 | Йордан
Не разбирам, защо всички спорите и се ядосвате. Струма е в партньорство с Блитз. Блитз са собственост на Пеевски. Преди 10тина минути скалъпиха историята за Манолев, че е китка, а сега Струма ги последва. Единственото което Струма успяват с такива публикации е да докажат, че са и винаги ще бъдат платена медия. Естествено на тях им е през **, че са такива, важното е парата да се върти. Смешно е, честно казано да четеш такива поръчкови статии, които са ТОЛКОВА ОЧЕВИДНО платени, че ми се гади. Не забравяйте, че спонсорите Ви ще си отидат един по един, а след като си създал имидж на платена медия, доверието не може да се върне. А както виждате в коментарите, никой не коментира статията и писаното в нея, на 99% от хората им е ясно, що за глупост е.
Поздрави!
17.04.2019 17:44 | в изгнание
За десет години количественото натрупване на управление на престъпници и некадърници доведе до качествено изменение на българите. Като натровени с Гербачок – ежедневно гадене, позиви за повръщане, постоянно разстроени и с високо кръвно.
Гледайте очите на хората по улицата. Те по-добре от всяка статистика ще ви покажат „успешното“ управление на гербавите. Защото отчаянието и безизходицата трайно се настаниха дори при средната класа, която досега се държеше.
А лечението е едно – премахване на отровата, унищожаването на замърсителя! На отровителя на народа ни. Защото ако тази гербава болест не я спрем сега, тя като вирус ще унищожи всички ни.
17.04.2019 17:45 | РЇРЅРєРѕ Р’.
Няма по-голям от Камбитов
17.04.2019 17:50 | герб=гроб
Платен герберски трол.
17.04.2019 17:53 | в изгнание
Моята държава не е тиня и аз нямя да газя в нея! Който иска да продължава да му мирише на гюбре в политико-обществените отношения, нека не спира да се продава за няколко сребърника и да ходи да се реди с неграмотни на една опашка, щом толкова Ви струват авторитетът и самочувствието.

Или в тази държава някой ще натисне бутона рестарт, за да навлезем в хуманни условия на живот или България ще бъде погълната от черната дупка.

Видяхте, че 30 години този модел НЕ РАБОТИ, с любезното съдействие на външни и вътрешни паразити.
17.04.2019 18:15 | Един
Хората не са луди не сме забравили крадците в сандански Тотев - тимчев сега тимчев опитва да се върне във властта през задната врата чрез мравката стоянов но хората ПОМНЯТ
17.04.2019 18:22 | Един Друг от Далече
Няма да коментирам ГЕРБ .Добри или лоши. Искам да попитам плюещите господа и госпожи кой според тях да дойде на власт .БСП или Марешки или Турците?? Нима те да по-добра алтернатива ?БСП не се накрадоха. Ядохме им попарата. А сега с тези двете Овци отпред, още по -лошо. Турците и Марешки няма какво да фи коментирам. Несериозно е. И сега Ви питам кой ?Герб не са цвете но са по-малкото зло. На прост народ не се обяснява. Защото гледат като телета и си знаят едмо и също. ДА СЕ ОПЛАКВАТ. Плачковци лигави. През кой и квартал да минеш в който и да е град или село, на тумби играят белот, и най -важното е кога ще заври джибрето и колко ракия ще се свари. А после плюят държавата. Майка ви проста, мързелива, некадърна
17.04.2019 18:23 | Кире
Така ще е в България докато управляващите назначават главния Прокурор . Той трябва да се избира от Народа и да служи на Народа тогава България ще тръгне по праеилният път. Съд и присъди за всички управляващи до сега отнемане на незаконо придобитото .С отнемането на незаконо придобитите пари да се финансират нови проекти за отваряне на нови производства а не да чакаме само финансиране и бизнес проекти от чужбина. А чак тогава може Емигрантите да започнат да се завръщат.
17.04.2019 18:25 | герб=гроб
Защо оправдават герберите с глупавото-те са по малко зло, кой да дойде и такива малоумни мисли. Който и да дойде ще епо добре от герб, от 10 години управляват и все някой друг им е виновен, нормалните българи жувеехме много по добре преди 10 години.
17.04.2019 18:27 | Благоевград
Десет години управлява герб и България стана най бедната страна в Европа, от 8 години управлява Камбитов и Благоевград е града с най мръсния въздух и най ниските доходи в България. Цифрите не са нито сини нито червени.
17.04.2019 18:29 | Кире
Абе що пишеш глупости за корумпираните партии в България. Те всички са еднакви и да знаеш че ГЕРБ е таен проект на БКП и ДС.
17.04.2019 18:30 | Гражданин
Котев се оказа най- безличния и корумпиран кмет на Сандански досега. Да проверят как си снабди хотела с минерална вода и колко плати на държавата за нея.
Санданчани не сме глупави да вярваме на приказките му, че той няма нищо общо с хотела.
Такова драстично увеличение на местни данъци и такси никой кмет досега не си е позволявал. Да не се оправдава с общинските съветници, защото безличния общински съвет решават по негови предложения. Но нали трябва да има средства ра разходване за него и приближените му.
И за сведение, аз съм обикновен гражданин, без партийна принадлежност.
17.04.2019 18:36 | Тодор
Струма, колко Ви платиха'Гробарите'. Колко завода, предприятия и цеха затвориха врати, колко души останаха без работа. Областта е най-бедната в цялата страна. Колко работни места се откриха. В Сандански парка се разпродаде, кмета и Сашко с хотелчета с минерална вода, с данъци увеличени с по 300% нито една ремонтирана улица и тротоар. И Петрич никак положението не розово от град на милионери до град на фалитите без свежи инвестиции само за 10 годишно управление на гроб и т:н
17.04.2019 18:39 | Бимбо
След 90 та година доста партии управляваха, малко или много лъжеха народа, но герб по корупция, лъжи и кражби задминаха и комунисти и костовисти и царски юпита. Герб=гроб.
17.04.2019 18:42 | Априлски глупак
Костадинов, по-тъпа защита не може да има. При положение, че хората в България живеят недобре, какво очаквате да говорят за управляващите. Грешката на тези, които защитавате е, че говорят и се хвалят повече отколкото реално правят. Например, свели безработицата в България примерно до 3-5%. Ами и най-несведущия човек разбира, че ако икономическите ни емигранти се върнат безработицата ще скочи главоломно. Ами корупцията реално погледното въобще не е преборена. Сега гледат големците. Ами на ниско ниво - в общините за елементарни неща се търсят разни неща. Не е нормално общинските администрации да са най-големите работодатели. Искам да кажа, че хората не усещат усилията на управляващите - и в сигурността, и в здравеопазването, и в образованието. Едно към едно знаем какво се случва в света, Европа, при съседите. Мерим се с тях, а не със себе си - този критерии да приемат управниците и ще им повярваме. Само тогава.
17.04.2019 18:46 | Кире
С тази статия кметовете от ГЕРБ паднаха още по ниско в очите на Народа. Срам и позор те били направили нещо, безсрамници да не би да сте дали нещо от собствения си джоб крадете от данацитекоито плаща бедния народ, замазвате му очите и се правите на много отговорни .Вие господа се само забравихте, но идва Видов ден Народа ще ви го върне. Ум царува ум робува ум патки пасе.
17.04.2019 18:55 | Паола
Камбитов трън ви е в очите,
А властта остава във мечтите,
Я, по-добре се примирете,
Раните си оближете!
Камбитов си е кмет мечта,
Кмет на всички времена.
Вие пак сте шеста глуха,
На кой не му изнася да го ….
17.04.2019 18:57 | Тодор
Колко училища, болници бяха затворени. Повече от 50% населението жевее (същетвиво) с мизерни доходи. Колко българчета се раждат, не циганче и прочие. Колко български майки подпомагани с отглеждането на децата си. Земеделието под нулата. Института в Садово унищожен, института в Плевен (лозарство) унищожен, Реакторите в Белене разграбени, всеки един енергиен проект ни заобикаля. Канадската компания дънди колко злато изнесе? Само с полицеинщина и данъци не се гради икономика.?!?
17.04.2019 19:03 | Божидар
И Манолев изгорен, идва края на ГЕРБЕРСКОТО робство.
17.04.2019 19:03 | Кире
В гр Сандански Котев получи кметското място с благословията на Тотев за да си траика и краде като него
17.04.2019 19:05 | Юли
Най големия критерий за една държава е когато работещия човек изнемогва и живее зле, това е показател, че държавата е затънала. Преди герб работещите живееха по добре.
17.04.2019 19:19 | Емигрант
Статията за мене е пълна глупост и клони към Тоталитаризам не вярвайте на доносите а вярвайте на нас . Господа кметове не е ли това налагане на мнение. Но по интересното за мене са коментарите които хората са написали под статията което показва противоположното, и никакъв коментар от страна на кметовете. Аз мисля че кметовете въобще не им дреме какво пишат избирателите или просто не могат вече да се противопоставят на истината.
17.04.2019 19:50 | -----
МНОГО НИСКО СТЕ СЕ НАВЕЛИ ЕЙ СТРУМА,
17.04.2019 20:06 | Емигрант
Така е приятелю не само са се навели но ияко са го поели
17.04.2019 20:13 | 1
И КОЕ Е ЛЪЖА ЗА БРЪЧКОВ? СГРАДА МУЗЕЙ -НЯМА! ПОКРИВ ЗА 4 000 НАПРАВЕН ПРЕДИ ПОРЪЧКАТА ЗА 40 000! БОЛНИЦАТА -РАЗПАРЧАТОСАНА СГРАДА ! СЕГА ОСТАВА ДА НАПИШЕТЕ ЧЕ БРЪЧКОВ Е КРАСИВ!
17.04.2019 20:16 | Иво херата
Струма-дупелизачи и подлоги на герберастите.
17.04.2019 20:18 | 2
КОТЕВ ЛЪЖЕ БЕЗОГЛЕДНО ПО БТВ-ГОВОРИЛ БИЛ С КЛИЕНТИ НА КЪЩАТА ЗА ГОСТИ НА МАНОЛЕВ! АБЕ КАКВИ КЛИЕНТИ БЕ, СИВ МИШОК ТАКЪВ! ДВАМАТА СТЕ СЕ НАПИЛИ И ВИ СТЕ СИ ПОКАНИЛИ ГОСТЕНКИ! САМО ДЕТО ВИЕ СТЕ ПЛАТИЛИ!
17.04.2019 20:21 | nd
Котев и Бръчков са се събрали и са съчинили този "ШЕДЬОВЪР"! БРАВО ГОСПОДА! Явно пестите от наемане на истински и грамотни ЖУРНАЛИСТИ!
17.04.2019 20:27 | Коз
Камбитов номер1.
17.04.2019 20:28 | ty puk
БРЪЧКОВ ЕЖЕДНЕВНИТЕ .....ТАМ КАКТО ГИ НАРИЧАШ, ДОВЕДОХА ДО 73 000 ЛВ ГЛОБА! ЗАЩО ТЕ ГЛОБЯВАТ КАТО НИЩО НЕ СИ НАПРАВИЛ! АЙ ГЛЕДАЙ СИ АНТОАНЕТКА И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ПОЛИТИКА!
17.04.2019 20:36 | Веселин
Какви герберисти бе? Върнете се в комунизма бе хора! Вие от всичко сте недоволни. Най добре да се наредите в управлението и да оправите всичко. Всезнайковци .....
17.04.2019 20:44 | Иво
На черното бяло ли да кажат хората, при герб обикновените хора обедбяха, държавата е за рибата от кражби, корупция и лъжи, а какви комунисти са ти в главата само лекар може да го каже.
17.04.2019 20:56 | до Иво херата
Хера дека да те намера..... ааааа
17.04.2019 21:11 | Иво
Мен?
17.04.2019 21:30 | На дъното
Захлебвате яко, а struma. com? Гьонсуратлък...
17.04.2019 21:55 | Без коментари
Със случая "Манолев" може да тръгне разравяне на тези европейски пари, с които строят къщи, прокарват вода. Той е в комбина с кмета, направили са съдружие, за да си прокарат минерална вода. Представете си какъв вой ще има в Европа, след като се разбере, къде са отивали европейските пари
17.04.2019 21:58 | Лилчо
Скоро румънската прокурорка ще ги подхване един по един. Да строят затвори герберите, че доста ще влязат на топло.
17.04.2019 22:08 | Бръчков и Котев
определено усещаме любовта и доверието в коментарите.
Благодарим че гласувахте за нас и ни избрахте!
Ние лъжем и крадем добре, а вече можем и статии да пишем!
На есен пак гласувайте за НАС, а от наша страна очаквайте постоянство в горепосоченото!
17.04.2019 22:10 | Камбитов
ааааа КОЛЕГИ НЕ МЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И ЗА МЕН ИМА КОМЕНТАРИ !
И АЗ СЕ СПРАВЯМ НЕ ПО ЗЛЕ ОТ ВАС, САМО МАЛКО ПО ЗАВОАЛИРАНО!
17.04.2019 22:34 | Црън Тони
От всички коментари ми стана ясно едно - само безработни, малоимотни, потни, типични деца на нереализирани комунисти, с два лева хартиени в джоба - това е останало у градо.
Арните хора ги нема. Е що да се пише по форума????
Пишете бе пръдльовци, са ви се паднало.
Иначе некои кметове нема да са пак кметове, спор нема.....
17.04.2019 22:44 | избори
Г-да Кметове, вземете пример от ВОЖДА ЦВЕТАНОВ и си подайте оставките
17.04.2019 22:47 | Гоце
По времето на Котев в Сандански и джибра та Цанев с построи Хотел . Анан от кметове и съветници
17.04.2019 22:54 | П
Струма е купена от Пеевски отдавна.
НО, Камбитов и Кучката си имат бая апартаменти в града
18.04.2019 00:26 | Хейтър
Аз се казвам злата мишкова сотира анева валерия дончава лилипутка джогова хростензия георгиева, тодорка поднаркутикова.
Много ми се ака и реших да напиша всички тези коментари, защото съм незадоволена и селска пръчка. Итаче искам камбатов да ме опъва денонощно
18.04.2019 00:35 | Златна
Лягай си общински цирей.
18.04.2019 01:16 | Tanya
Ако тия пак станат кметове и управляват, цяла БЪЛГАРИЯ трябва да се вдигне на протест, а не да се крие в кошарата и да си чеше езика като коментира под разни постове....
18.04.2019 06:17 | Журнаглист
Абе за манолчо и къщичката му нема ли драснете два реда. Срамота е. Мишлета страхливи цвър... цвър...
18.04.2019 06:43 | ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХХХХХХХХх
ДПС плашат избирателите да гласуват за тях че ще дойдат другите, лошите, които ще им сменят имената пак. Герб плашат избирателите да гласуват за тях, че ще дойдат другите, лошите - БСП и ДПС И МАЛОУМНИЯ ИЗБИРАТЕЛ Е ГОТОВ ДА ГЛАСУВА ЗА крадливите, с апартаментите ЧЕ НЯМАЛО ДРУГА АЛТЕРНАТИВА. Бедни ми бедни прост български ЮРОДе
18.04.2019 07:03 | 132
БРАВО СТРУМА, КОЛКО ХУБАВО СТЕ ГИ ЗАЩИТИЛИ ТЕЗИ С АПАРТАМЕНТИТЕ И КАКВА ХУБАВА РЕКЛАМА СТЕ ИМ НАПРАВИЛИ. СЕГА ЧЕТА ОТ МОЙТА МАЛКА гарсониерка - панелка и се възхищавам. Разбрах от вожда на племето Б. Борисов, че всичко е решено - наказал ги е И АПАРТАМЕНТИТЕ СИ ОСТАВАТ и затова, че може да се върнат като "консултанти" /както Доган " консултираше"/ или да работят по какъвто и да е начин за победата на ГЕРБ . БРАВО!
18.04.2019 07:17 | Петрич
Лелеееее тази статия си е направо за оскар!
Честно!
Направо да се разплачеш....
Камбитов и Бръчков? Невенни душици, мамини сладки
18.04.2019 07:31 | Гражданин
А има ли еколог и кмет община Сандански? Никой ли не вижда как са сложени рекламите за Керемедчиевата къща- на дърени дъски, забити с пирони в дървото пред къщата на една от основните улици в града. Като минеш по тротоара и се осведомяваш за дневното меню, за цената на манджата, за хотела. Ама на кой му пука, нали заплатата върви. Или някой с нещо е стимулиран.
18.04.2019 07:45 | Гражданин
Кога ще започне проверката около хотела на кмета на Сандански - Котев? Да се провери как е ползвал европейски пари, как е прекарал минералната вода ? За града не направи нищо, да видим как се е възползвал за семейния си хотел.
18.04.2019 08:21 | Отец Ангел
Ангеле небесен Митко, обясни защо продаваш за жълни стотинки 5 етаж от болницата.
Обясни колко е важно общината да спечели огромните 150 000лв. за едни 616 кв. метра.
Обясни дали това ще е края на петричката болница.

18.04.2019 08:28 | Ко
Бог да ги засити, наяждане немат. Ей става въпрос за формални нарушения на закона, и това не прикриват. Наглост . Друг е въпроса защо точно сега.
18.04.2019 09:10 | гражданин
Моля, вие "журналисти" от вестник Струма, такова ниско падение, нисък морал и безочливо слагане на управляващите е позорно за вестника ви. Всичко, коет отричатре като измами, за съжаление е самта истина. НО, нека гражданите сами да преценяш!!
18.04.2019 09:54 | тук
Сандански има право да руптае тази неделя се разходих до ПОПИНА ЛЪКА и какво ми направи впечатление- САНДАНСКИ Е СЛЯД С ЛИЛЯНОВО .....ТОВА СА ТАКИВА ХУБАВИ ПОСТРОЙКИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ ЛИ СА ХОТЕЛИ ЛИ СА НО ЛИЧИ ЧЕ СА НАПРАВЕНИ С МНОГО МНОГО ПАРИ ..... НЕ ЗНАМ ОТ КЪДЕ ТЕЗИ ХОРА РАЗПОЛАГАТ С ТЯХ. НЕ Е ЛОШО ДА СЕ ПРОВЕРИ ЧИИ СА ТЕЗИ КРАСОТИ И КАК СА ПРИДОБИТИ
18.04.2019 10:26 | Котев
Знаете ли какъв приход е отчел хотел \"Перун\"през 2012 :
Нула лева приход и нула лева разход.
Само аз през тази година съм оставил в ресторанта окло 1500 лв. А той дефекто не е работил. Не е ли това окриване на данъци.
18.04.2019 11:34 | Разложенин
Огледайте се и за Разлог. Има какво да научите и то доста за сегашните общинарчета.
18.04.2019 11:45 | xeno
Абе струма, да не се гласите да му вдигате абонамента на камбата, та такива пространствени словоблудствания сте натрескали тука?
18.04.2019 12:13 | Мишката
Златиии, пис мац пис мац
18.04.2019 12:56 | Гражданин
Хотел "Перун" на кмета на Сандански ли е?
18.04.2019 14:39 | Крейг
А защо някой от местните бизнесмени не оповести как приближеният на кмета Камбитов иска пари кеш? И защо честните бизнесмени дават парите, оплакват се, но си мълчат?
18.04.2019 14:46 | Кире
Не е бе брат твой е . И твой парички са отишли там. А па кмето и тсткому са си пестили от закуските . Е сега ако искаш вереай
18.04.2019 14:56 | Емигрант
С тази статия Струма искаше да изпише вежди на Кметовете от Пиринско, но всъщност им изкара очите. Никога до сега не съм чел под статия толкова коментари и всички против крадливите Герберски кметове.
18.04.2019 15:04 | Кире
Та на темата Манолев . При Манолев и кмета системата за присвояване НС парични средства е една и съща. Но това е съдебната система в България . До доказване на вината те са невинни . И затова се правят на герои дано спечелят пак изборите че лошо им се пише.
18.04.2019 15:58 | kas
боже отърви ни от този кмет не се ли наяде къде отидоха заемити който трябваше да плаша е младите го наричат подигравателно делче а фирмите изпрати в симитли от него града загива и дъщеряму е нагласил на хубава работа като шефа на полицята и двете щерки на добра заплата
18.04.2019 16:19 | Кире
Е сега ще ви стане ясно за Марсолев. С далавера е отнета земята от някой сиромах Лилянчанин после е продадена на строителна фирма с всички разрешителни за строеш. Финансиранае от Марсолев, и за капак е узаконена от комисия в която е и член самия той. Хайде сега ми кажете дали този човек е действал без да знае Кмета.
18.04.2019 16:22 | Санданчанин
Много ми е чудно защо сега Янето мълчи, а знам че той знае доста повече от нас обикновените Гласо подаватели.
18.04.2019 17:10 | Герб
Струма за едно сте прави- гражданите не са тъпи, слепи или глухи. Така, че колкото и да \"ревете\", този път Камбитов е \"сгазил лука\". Друг въпрос е дали т. нар. наше правосъдие ще реагира. НО пък може Бащицата да реагира и най-после да си отвори очите и ушите, за \"Добрия \"ни кмет Камбитов.
18.04.2019 17:15 | Герб
Самозабравянето на Камбитов, стига дотам, че дори не се крие, че продължава да управлява фирмите си.
18.04.2019 18:19 | Да
Ами кметовете феодали на ДПС особенно в общ. Сатовча. Кражби на парите за чистота вече 20 години.
18.04.2019 22:30 | Стойчо Точев
Вие неможе да сте никаква медия, камо ли свободна! Не ви ли се повръща от помията, която пиште, аи мислите ли, че има някакъв смисъл от това да защитавате видимо корумпираната и нагла власт! Хората не са толкова прости, за да ги манипулирате! Ако не друго, вижте коментарите и си направете изводи каква помия сте изсипали и дали си заслужава за парите, които сте получили да си въртите страстно задните части???!???
18.04.2019 22:44 | Истината
Струма, подлоги
18.04.2019 23:22 | Санданчанин
Някои Санданчанин и от Лиляново да знае за наследствени земи на Манолев.
18.04.2019 23:53 | Пухи
Аз пък ще напиша коментар номер 100 !
Не са "виновни" кметовете!!!!
Виновен е строя ! Всички искат, но едни го получават !
И ако има хапче за това, то лекарството е едно и то го предписва историята: Революция!
19.04.2019 08:15 | старогражданин
Ако има "хотелгейт" в Сандански може да разсъждавате дали нещо се е случило. Европа не е способна на такива действия. Някои помнят кой кмет беше национален първенец по усвояване на евросредства. Дано тоягата, която споменават Биволь е американска. Те си правят собствено проучване без участие на местни фактори.
19.04.2019 08:40 | BP
Да го смукат Калоян, Еуезов и Кире Ваклино-селяцииии.... да живеее Камбитоооов
19.04.2019 10:14 | Петрич
Ей разложене, що си траете? Вашия кмет Герчев па ли ше го изберете да ви смучат с Татарски, Гюров и останалата група. Страхливи бабугери сте.
19.04.2019 11:23 | старогражданин
От целия Югозапад Разлог имат най-стабилна демократична визитка. Ако кажа нещо друго в Дупница ще ме бият старите седесари.
19.04.2019 11:44 | mnenie
Хубаво е да похапнеш. Лошо е да преядеш.
Преядеш ли, почваш да повръщаш.
19.04.2019 14:07 | Петрич до старогражданин
Аре, скрий се бе. Хаха, Разлог имали най-демократичната визитка, това е най-големия виц на деня.
19.04.2019 16:08 | старогражданин
КГБ-Петрич ги ловя в крачка от години. Поздрави.
19.04.2019 22:36 | Гражданин
Нека Котев- все още кмет на Сандански да погледне как са закачени рекламните табели на Керемедчиевата къща на основната улица на града- с пирони на дърветата на тротоара. Колите на гостите на къщата заемат целия тротоар, не може да мине никакъв пешеходец, а найките с колички вървят напеаво по платното. За нас ина синя зона, а за тях???
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар