/ВИДЕО/ Опитът си каза думата! С 20-годишния си стаж на общински съветник, Христо Ковачки подкрепи Атанас Камбитов за кмет на Благоевград
9.10.2019 14:11 Mobile watches 7497 прочита Mobile comments 2 коментара

Кандидатурата на д-р Атанас Камбитов за кмет на Благоевград трети мандат бе подкрепена от Христо Ковачки - водач на листата и кандидат за общински съветник от Коалиция "Обединена социалдемокрация" (ПП "ОСД" и ПП "ЗНС"). Двамата, обединени от сходните си виждания относно развитието на областния център, подписаха декларация за сътрудничество на предстоящите местни избори.

Христо Ковачки е общински съветник цели 20 години и категорично припознава следващия кмет на Благоевград в лицето на Атанас Камбитов. "Мислил съм много, исках да променя нещата, но не виждам кой друг може да води така успешно града. Заставам зад най-успешния кмет на Благоевград и му пожелавам приятно кметуване", заяви Ковачки.

Кандидат-кметът Камбитов също изказа своята благодарност за подкрепата и добрата съвместна работа през изминалите години: "Мога да кажа, че 8 години г-н Ковачки е един от най-последователните в подкрепата си към предложенията на общинската администрация и искам да му благодаря за конструктивната политика и за разумния вот."

Двамата си стиснаха ръцете и положиха подписите си, водени от общи интереси, свързани с изграждането на индустриална зона, насърчаване на инвестициите и създаване на заетост, политика за по-чиста околна среда, балансирана и устойчива общинска демографска и социална политика, развитие на културата и спорта и др.

П. Пенева

Политическа публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

2 коментара
Коментирай
9.10.2019 14:24 | Антон
айде и тоя
9.10.2019 14:46 | ха ха
Той щото Мама кажа е един много уважаван, добре образован и главно почтен бизнесмен в града ни, та затова е страшно престижно че точно той подкрепя този много кадърен, почтен и незаменим както кмет, така и доктор!