Бивш затворник се гръмна с пистолет в бензиностанция край Бургас
12.09.2018 16:35 Mobile watches 10273 прочита Mobile comments 0 коментара

Доскорошен работник от бензиностанцията на бизнесмена Дончо Жечев, намираща се на изхода на Бургас към АМ „Тракия“, е извършил току-що опит за самоубийство в търговския обект. За това съобщи свидетел на драматичното събитие пред десетки клиенти, зареждащи автомобилите си с гориво, пише Флагман.

33-годишният Сабри Сабри от бургаското с. Соколец бил за малко на трудов договор в бензиностанцията, но тъй като не показал нужните качества, бил освободен. Неясно защо, около седмица след прекратяването на трудовия му договор, той се е появил на работното си място и е стрелял в слепоочието си с пистолет.

Екшънът се разиграл около 15:45 ч. Сабри е откаран с линейка на Бърза помощ, има кървяща рана на главата, за щастие се е оказало, че пистолетът е газов. Сабри е бивш затворник. Излязъл е в началото на тази година от затвора, след като е изтърпял присъда за убийство. През 2007 г. е удушил 75-годишния Мехмед М. в родото си село. Причината – да отнеме спестяванията на пенсионера от дома му./Blitz.bg

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката