Близки на загиналото бебе с нова версия за катастрофата с Местан
16 април 2019 10:03 Mobile watches 12142 прочита Mobile comments 1 коментар

Опасения за честността на процеса срещу лидера на ДОСТ Лютви Местан споделиха пред камерата на bTV близки на семейството, което пострада при катастрофата с негово участие. Тежкият пътен инцидент отне живота на 6-месечно бебе, като пуснатият под гаранция политик заяви пред медиите, че другата кола се е движела с превишена скорост и го е ударила челно в насрещното. Братовчедът на нейния водач Юсеин обаче разказа версията на семейството:

„Доколкото сме разговаряли с Юсеин, той твърди, че не се е движил с превишена скорост. Видял е колата (която идва от път без предимство – б.р.), но си е помислил, че господинът ще спре и ще му даде предимство. Другата кола е излязла внезапно на пътя и той просто е нямало как да избегне удара, опитал се е максимално да се изтегли вляво”.

Чичото на водача подчерта, че „10 000 лв. (размерът на гаранцията на Местан – б.р.), 100 000 лв. за него са джобни пари”. Друг близък допълни: „Той е човек с повече познати, връзки – може да го изкарат невинен”. Всички казват, че Юсеин е добър шофьор и до момента не е имал проблеми на пътя. Детето му все още не е погребано – родителите са в болница с травми, макар и не животозастрашаващи./Blitz.bg

1 коментар
Коментирай
16.04.2019 15:31 | катето
Да това е най логичното обяснение на каквото дадоха по снимките и положенето на двете коли. Колата на местан изглежда че изобщо не е сряла и изглежда че местан не поглрднал наляво прсто си е ипердашил както си е пожелал.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар