Брутална агресия: Млад мъж помля от бой възрастна жена в София
16.04.2019 10:00 Mobile watches 3227 прочита Mobile comments 1 коментар

Възрастна жена е била брутално пребита от свой съсед в столичния квартал "Толстой".

Приета е в болница, а мъжът е задържан за 72 часа. Тя е със счупена ръка, нос, с кръвоизлив в окото. Това са само видимите травми по тялото на Николина. Тя има още множество наранявания, след като в събота среща случайно съседа си от долния етаж – 24-годишният Габриел. Той ми каза – ей сега ще те убия… и ме хвана за якето, бях с яке, и ме удари веднъж в стената, втори път в стената и аз вече не знаех… губят ми се секунди ли, минути ли” , разказа Николина Стефанова. Неведнъж Николина и семейството й са чували заплахи.

„Заплашвал е – ще ви убия, тия новобранци ме дразнят – сигурно за нас – тия новобранци, защото ние сме новодомците, от 3 месеца сме в това жилище” , обясни пострадалата. Мъжът живее сам в апартамента си, който е със счупени прозорци и изкъртен звънец. Жената се е прибирала от покупки и на етажната площадка пред апартамента си е била нападната. Съседите са лаконични.

"Тук е затворено общество. Всеки за себе си. Срещаме се просто." От Софийската районната прокуратура заявиха, че по време на задържането не е установено мъжът да е употребил алкохол или наркотици. А междувременно Николина се страхува да се прибере в дома си. /Blitz.bg

1 коментар
Коментирай
16.04.2019 15:47 | ДЖУМАЛИЯ
А СЕГА ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАЩИ НАРКОМАНИ ОТ ГАБРОВО ДА СЕ ПРЕМЕСТЯТ В СОФИЯ ДА ПРОТЕСТИРАТ ЕТО ИМ ПОВОД .ДА ОПРОВЕРГАЯТ МИШО ШАМАРА ЧЕ НЕ СА ОВЦЕ. И ЧЕ СЕ СЪБИРАТ. КОГАТО ИМА СКАНДАЛ И МЕЖДУ БЪЛГАРИ .В ПРОТИВЕН СЛУЧАИ ШАМАРА Е ПРАВ. И СА ОВЦЕЕЕЕЕ. НО ОТ НАИ ТЪПИТЕ.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката