Българка измами английски бизнесмен със 182 000 лири, осъдиха я да ги върне с лихва!
12.02.2019 14:09 Mobile watches 10406 прочита Mobile comments 0 коментара

Английски бизнесмен осъди българка да му върне огромна сума пари, които бил заблуден да й даде, разказва “Дейли мейл”. Върховният английски съд осъди българката Мануела Радева да върне на 57- годишния бизнесмен Марсел Куутър сумата от 182 000 британски лири, както и да плати 20 хиляди лири за съдебни такси.

Бизнесменът се запознава с нашенката през февруари 2017 г. в онлайн приложение за запознанства. Там Мануела се представяла като млада инвестиционна банкерка, която търси любовта. След няколко срещи двойката заживява заедно, а връзката им продължава 9 месеца. Романсът им приключва, когато бизнесменът открива, че е измамен от атрактивната българка.

Оказало се, че Мануела го е излъгала за професията си, както и за личния си живот – тя била сключила брак няколко седмици преди запознанството си с Куутър. Докато били заедно, бизнесменът се подлъгал да даде на възлюбената си 182 хиляди британски лири, защото смятал, че тя ще ги инвестира умело.

Освен това Куутър дал и други пари, купувал и скъпи подаръци на българката, съобщава 24 часа. Пред съда Радева заявила, че с мъжа си се разделила приятелски. За дадените от бизнесмена пари Мануела заявила, че били, за да поддържа високия си стандарт за живот. Съдията постановил, че Радева все пак трябва да върне парите.

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката