Грозно посегателство срещу "златно момиче" на България, има задържан!
12.02.2019 13:09 Mobile watches 7259 прочита Mobile comments 1 коментар

"Златното момиче" Ренета Камберова с ужас установи, че колата й е била разбита. Посегателството срещу абсолютната световна шампионка по художествена гимнастика и бронзова медалистка от Олимпиадата в Рио де Жанейро 2016 се случва снощи пред дома й в Пазарджик.

Рени публикува снимка в социалната мрежа "Фейсбук", показвайки щетите по БМВ-то си - счупено стъкло на предната лява врата.

Както след всеки работен ден, когато е в родния си Пазарджик, и снощи грацията паркирала на същото място пред дома си. За щастие Камберова се е разминала с още по-голяма уплаха, след като не е била в колата в момента на разбиването й. Нападателят хвърлил камък, счупвайки стъклото.

Световната шампионка по художествена гимнастика установила, че нищо не е откраднато от автомобила й.

Нападателят, който е познат на полицията в Пазарджик, тъй като е криминално проявен, е задържан за 24 часа. Органите на реда го заловили в нетрезво състояние само минути, след като с камък счупил стъклото на автомобила на Камберова.

"Много неприятно, не съм го очаквала...", коментира Рени.

Вече повече от година тя успешно управлява спорта в родния си град. Работата на обичаната навсякъде шампионка е свързана с постоянни пътувания, като Рени ежедневно е зад волана на автомобила си. /Blitz.bg/

1 коментар
Коментирай
12.02.2019 16:30 | тамерланд
ИМА ЗАДЪРЖАНИ АМА ОСЪДЕНИ ЕДВА ЛИ СТИГА СМЕ РОБУВАЛИ ЧЕ ПОТЪРПЕВШИЯ Е ВИНОВЕН
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката