Какво се случва с изверга Красимир, който уби 18-годишна родилка, защото не искала да е проститутка
11.01.2019 12:33 Mobile watches 4571 прочита Mobile comments 1 коментар

Състав на Апелативен съд-Варна разгледа днес жалба срещу 27 годишна присъда на Окръжен съд – Варна, произнесена спрямо Красимир А. за убийство извършено по особено мъчителен начин на 18 годишна родилка. Това съобщиха от Прокуратурата. През септември миналата година, при условията на съкратено съдебно следствие и признаване на фактите и обстоятелствата, посочени в обвинителния акт, първата съдебна инстанция е присъдила на подсъдимия „доживотен затвор“.

Заради привилегията на процедурата посочена в закона и поискана от Красимир, съдът е заменил наказанието с „лишаване от свобода“ за 27 г. при първоначален строг режим. Подсъдимият е осъден да заплати на майката и сина на жертвата обезщетение за претърпените неимуществени вреди в общ размер на 210 000 лева. Вечерта на 7 ноември 2017г. Красимир А., пребил до смърт 18-годишната родилка Надежда след скандал, избухнал помежду им. С изключителна жестокост подсъдимият малтретирал продължително време младата жена с ръце и с крака по цялото тяло, а причината за побоя била, че тя отказвала да работи за него като проститутка. Жената умирала бавно и мъчително.

Красимир разбрал какво е сторил, но едва на сутринта казал на родителите си, че Надежда май е починала. Покъртителни подробности за свирепото убийство на младата родилка във Варна! Оказа се, че изродът Красимир... 24 годишният подсъдим, който употребявал и наркотични вещества има богато съдебно минало - 6 ефективни присъди за престъпления против собствеността. Той излязъл от затвора през октомври 2016г., а с Надежда съжителствал от 6 месеца.

10 дни преди фаталния инцидент младата жена родила момченце, но Красимир не бил баща на детето. Прокуратурата посочи днес, че правилно, законосъобразно и справедливо ОС – Варна е произнесъл присъда при превез на отегчаващи вината обстоятелства и поиска от въззивния съд тя да бъде потвърдена. Подсъдимият от своя страна помоли съда да намали размера на наказанието и изрази съжаление за стореното. Варненският апелативен съд ще се произнесе с решение в установени от закона 2-месечен срок./blitz.bg

1 коментар
Коментирай
12.01.2019 21:58 | Иван
Отново цигани
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката