Млада и красива лекарка от Спешна помощ загина с мотор край Малко Търново
20 септември 2020 23:50 Mobile watches 4365 прочита Mobile comments 0 коментара

26-годишната д-р Мериян Радева от Център за спешна медицинска помощ във Варна е загинала при бруталната катастрофа с мотор на разклона до с. Младежко край Малко Търново,  съобщава "Флагман", цитирайки свой източник. Младата лекарка се забила с пистовия си мотор в мантинелата, след като навлязла с несъобразена скорост в остър десен завой в посока Бургас.

Трагедията е станала вчера около 16 ч. Д-р Радева не е била част от групата мотористи, която е минала малко след инцидента. Тя е получила изключително тежки травми вследствие на инцидента и състоянието й не е било съвместимо с живота.  Покъртителна драма с труп на жена край Малко Търново Д-р Радева е завършила Медицинския университет във Варна, след което е постъпила на работа в Центъра за спешна медицинска помощ в морската столица. Тя е била със специалност „Обща медицина”. 

Младата лекарка е родом от Разград. Близки я описват като изключително лъчезарна и отдадена на работата си. Пистовите мотори за нея били страст още от ученическите й години. Обичала рокерските компании. Екипа на Центъра за спешна медицинска помощ във Варна са потресени от внезапната загуба на своята колежка./Blitz

 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар