На косъм от трагедията! Опел удари Шкода и я прати в насрещното, а там...
10.09.2018 11:53 Mobile watches 1736 прочита Mobile comments 0 коментара
Войната по пътищата продължава с пълна сила в България. Шофирайте внимателно и отговорно!

Поредното меле на пътя се размина на косъм от сериозни последствия след като бургаски Опел се заби в Шкода и я изпрати в насрещното движение. Инцидентът е станал около 15:40 ч на пътя Бургас-Шумен, а причината е движение с несъобразена със състоянието на пътя, характера и интензивността на трафика скорост от страна на шофьора на немското возило.

Водачът на Опел Астрата – 21-годишният Й.Б., возел майка си и приятелка в автомобила, когато обаче се забил в Шкодата пред него, управлявана от 40-годишната И.К. от Карнобат. Ударът изпратил товарния чешки автомобил директно в насрещното движение, където бил „посрещнат“ от друг Опел, управляван от 48-годишния А.Ф. от София.

От инцидента пострадали Й.Б., 41-годишната му майка А.Б., 19-годишната му спътничка Ф.М. Те са откарани в УМБАЛ „Дева Мария“ – двете жени са настанени в болницата със съответно 2 счупени прешлена и комоцио. Водачът е счупил китката си, но е добре и е освободен за домашно лечение.

Пострадала още при ПТП-то е водачката на товарната Шкода – 40-годишната И.К., която е прегледана и освободена за домашно лечение с контузия на главата.

flagman.bg

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката