Още за трагедията в Самоков: Ето какво казвали всички на Венета, преди да заживее с убиеца си
6.09.2018 12:04 Mobile watches 6395 прочита Mobile comments 0 коментара

 Всички близки на брутално убитата Венета я предупреждавали да не се занимава с Иван, но тя не ги послушала. Това пише „Телеграф“.

Kърваво убийство се случи вчера в Самоков. Пенсионираният пожарникар Иван Льомов разстреля жена си, сина й и племенника й от ревност, след което се самоуби. След поредния скандал с Иван преди дни Венета се върнала в ромската махала на Самоков, споделиха неини близки.

Там живеел и 12-годишният й син Ивайло от първия брак.

„Тя, като отиде да живее при Иван, остави детето да го гледат майка й и баща й, но идваше да го вижда“, споделиха хора от махалата вчера. По думите им около 13 ч. вчера Льомов пристигнал с автомобила си „Рено Еспейс“ пред къщата на Венета, за да опита да си я върне. Вътре бил и 16-годишният й племенник Методи, който си играел с малкия Ивайло. Между експожарникаря и младата жена избухнал поредният скандал. След това всички чули няколко изстрела. После видели как Иван се мята на реното си и с мръсна газ тръгва в посока яз.“Щъркелово гнездо“. „Всички я предупреждавахме да не тръгва с тоя Иван.

Той я завлече в София, в „Надежда“, а сега я прати под земята, да умре дано, да умре. И малкия Ивчо утрепа, детето й на училище ходеше, много умно и добро дете“, плачеха и нареждаха хора от махалата. Те се поуспокоиха малко, след като разбраха, че убиецът се е гръмнал. „Иначе щяхме да го линчуваме“, заканваха се почернените близки на Венета.

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката