Пуснаха сигнал в прокуратурата срещу кмета на Козлодуй заради аудито на щерка ѝ
16 април 2019 13:18 Mobile watches 7256 прочита Mobile comments 1 коментар

От държавното обвинение трябва да установят дали има допуснато нарушение на Закона за движение по пътищата при регистрацията в КАТ на личния автомобил на Глория Николова

От днес кметът на Козлодуй е клиент на Районна прокуратура-Враца по искане на агенция BulNews, която пусна сигнал срещу Маринела Николова. От държавното обвинение трябва да установят дали има допуснато нарушение на Закона за движение по пътищата при регистрацията в КАТ на личния автомобил на Глория Николова, дъщеря на кмета на крайдунавския град.

Припомняме, че снимките на тийнейджърката предизвикаха фурор. На тях тя позира с новото си возило на стойност 50 000 лева. Има постъпили сигнали, че лекият автомобил „Ауди“ Q3 е получил номерата ВР9977СВ, без да е влизал на проверка на канал, каквато е изрично записаната процедура.

В халето има изградено видеонаблюдение и за прокуратурата няма да е никакъв проблем да установи обективната истина. Така ще стане ясно дали кметицата е използвала своето влияние, за да не чака на опашката пред КАТ и кое длъжностно лице й е позволило това./Blitz.bg

1 коментар
Коментирай
16.04.2019 21:19 | Априлски глупак
Дедо ми си купи кола за 333 лева и 57 стотинки. Сега е на тръни - да не би да му спретнат някоя постановка за укриване на доходи. По цела нощ не спи човета и току надзърта през прозореца дали не идват качулките.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар