Шокиращи разкрития за убийството на богатата арендаторка Красимира
20 септември 2020 23:58 Mobile watches 5075 прочита Mobile comments 0 коментара

Любомир Петров, бащата на двете невръстни деца на Красимира Куковска от Бегово, остава в ареста. Това реши преди малко Районен съд Пловдив. Рекордно гледане на мярката направиха днес магистратите. Делото започна в 14 часа. Любомир Петров беше докаран в съда с белезници.

Там дойдоха баща му и брат му. По искане на адвоката на обвиняемия заседанието беше закрито за медии заради данни за линия живот на 21-годишната Красимира и на доскорошния й любим Любомир. В съда стана ясно, че 20-годишният мъж е с основно образование. 

Както БЛИЦ съобщи, преди десетина дни черна вест дойде от пловдивското село. В дома си в Бегово мъртва беше намерена Красимира - арендаторка на над 2000 декара земя и майка на две деца-едното на 2 месеца, другото на 2 години. Сигналът за зловещата находка подал Любомир, с когото Красимира се разделила преди седмица и когото изгонила от дома си.

Той кацал на разпита в полицията, че е намерил майката на децата си мъртва. Констатирали при огледа, че Красимира се е застреляла в сърцето с въздушна пушка. Първоначално беше съобщено, че се е самоубила, още повече, че големият пръст на единия крак на момичето бил син. Това в повечето случаи при подобни самоубийства означава, че е натиснала спусъка с пръста на крака.

Въпреки заключенията, нито БЛИЦ, нито приятелите и близките на младата жена повярваха във версията, че тя сама е сложила край на живота си. Не е била в депресия, дни преди това е била на море, после се е срещала с роднини, с които е споделила планове за разширяване на бизнеса си.

Била е много амбицирана да увеличи и доразвие наследството, което родителите й оставили, преди да починат. Имала работници на полето, отглеждала над 2000 декара рози, слънчоглед и другите насаждения.

Любомир обаче ходел и само викал по работниците. После се прибирал и лягал да спи. Не искал да работи, харчел безумни пари за супер скъпи коли, часовници и сума ти излишни неща.

Красимира споделяла с леля си, че е притеснена, че той ще пропилее всичко, оставено от баща й и ще изпадват в мизерия. Бащата и всички близки и приятели не одобрявали връзката, казвали, че той  е с нея за пари. Когато Красимира го изгонила, майката на Любомир я заплашила че ще я унищожи, ако не прибере сина й обратно.

Момичето споделило с леля си, че най-после се е отърсило от заблудата и е готово да започне сама да се оправя в живота в името на децата си. Дни след трагедията шефът на местната полиция в Хисар Пламен Арабски и колегите му отново привикали на разпит Любомир. Там той направил самопризнания, че е убил без да иска Красимира. Двамата се скарали, той я заплашил, че ще я гръмне. Тя взела пушката и я насочила към гърдите си. Сборичкали се, Любомир неволно натиснал спусъка. Не искал да я убива.

Прокуратурата му повдигна обвинение за убийство, извършено неумишлено. Всички роднини на Красимира обаче са убедени, че зверството е планирано и умишлено.

Те питат, ако е било неволно, защо Любомир е крил седмица от полицията за извършеното, защо е бил син пръста на крака на момчето, според тях означава, че той е притискал пръста към спусъка, за да посинее и да прикрие следите си. Трагедията буди много въпроси и догадки, които всички очакват да бъдат разплетени. Най-вече заради сирачетата, които един дн ще искат да знаят защо с останали без майка, казват опечалените
 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар