Скандално разкритие! И приятелката на изверга Карагьозов се оказа жертва на свирепите му кучета
11.06.2019 09:36 Mobile watches 6794 прочита Mobile comments 2 коментара

Кучетата на Йордан Карагьозов, които нахапаха до смърт 39-годишен мъж край село Владо Тричков, и друг път са нападали хора. Това разказа младо момиче, живеещо в района. При един от случаите, озверелите животни от породата Кане Корсо са откъснали три пръста от ръката на приятелка на Карагьозов, но той покрил случая. "Тя пищеше. Веднага й се притекоха някакви мъже на помощ", разказа момичето пред камерата на bTV. Имало е период, когато кучетата са били осем.

Съседи разказват още, че животните са стояли редовно сами и са държани гладни. Собственикът идвал еди път в седмицата и ги хранел с мухлясал хляб. Кметът на с. Владо Тричков Иван Николов коментира, че от 2016 г. многократно е предупреждавал Карагьозов да се грижи по-добре за животните. Днес Районният съд в Своге днес остави в ареста собственика на животните Йордан Карагьозов. В съдебната зала днес той каза, че съжалява. Решението на Районния съд в Своге подлежи на обжалване. /Blitz.bg

2 коментара
Коментирай
11.06.2019 20:30 | Филип
Злобни сурати и на собственика като и кучето! Ама и тия смотаняци какво чакат та не ги нахранят тия кучета с малко отрова и въпроса е приключен-има кучета проблем-няма ги няма проблем!!! В тая държава да си куче и ром е супер!
12.06.2019 20:22 | Явор
Страхливци умират като агнета
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката