След нападение над момичета в София: Полицаи застреляха заподозрян, задържаха други двама
18 септември 2023 10:47 Mobile watches 9804 прочита Mobile comments 3 коментара

Маскираните младежи опитали да влязат в бизнес център

Полицаи простреляха смъртоносно 18-годишен младеж след преследване в София. То започнало след сигнал за нападение и обир на две момичета в района на столичен хотел. Малко след 2.00 ч. в нощта срещу понеделник застреляният и двама негови съучастници ударили едно от момичетата и след заплаха, им отнели раница с лични вещи и пари, предаде Нова телевизия.

В хода на предприетите оперативно-издирвателни действия, около 5.15 часа охранител в столичен бизнес център подал сигнал за трима маскирани, които прескачат оградата на обекта, носейки някакъв багаж. На място са изпратени полицейски екипи. Те последвали тримата млади мъже, които пък се опитали да се качат в автобус на масовия градски транспорт. 15-годишен е задържан на място, а другите двама скочили от автобуса и побегнали пеша.

При преследването са произведени предупредителни изстрели в безопасна посока, но бегълците не спрели. При последващ още един изстрел бил ранен един от преследваните - 18-годишен. Той незабавно е откаран в болница и по-късно е починал.

Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства около случаите продължава.

3 коментара
Коментирай
18.09.2023 12:27 | ЛОКОМОТИВ САТОВЧА
Младежи от Ботунец. Кремиковски окръг. Всичко е ясно. Няма какво повече да се обяснява.
18.09.2023 17:00 | баба ВеЦе
Така трябва, да се застрелват наглите урки, щом не спират при нареждане на полицията и предупредителни изстрели! Я да пробват в САЩ да не изпълнят нареждане на полицаи, веднага ги гръмват и хич няма да им цепян басмата. Тъпите мангусти разбират само от бой!
19.09.2023 11:55 | Каруцар
Браво на полицаите, за награда!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар