Страшна трагедия с млади мъж и жена край Търговище
15 октомври 2020 13:37 Mobile watches 4228 прочита Mobile comments 0 коментара

25-годишен мъж е загинал при катастрофа между автобус и микробус в близост до град Търговище, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Сигналът за инцидента е подаден в 8.36 часа тази сутрин на тел. 112. Съобщено е за възникнал тежък пътен инцидент в близост до Търговище на кръстовището на път II-49 Разград - Търговище и отбивката за голямо предприятие в града.

Касае се за сблъсък между излизащ от отбивката автобус с търговищка регистрация – фирмена собственост, и пътуващ от град Лозница в посока Търговище микробус с разградска регистрация. По първоначални данни водачът на микробуса – 25-годишен мъж от Лозница, е загинал на място, а пътуваща в моторното превозно средство 24-годишна жена е откарана в болница с опасност за живота ѝ. Участъкът от пътя Разград-Търговище в мястото на инцидента е временно затворен за извършване на процесуално-следствени действия.

На преминаващите оттам МПС се предлагат следните обходни маршрути: в посока гр. Търговище - с. Бистра – с. Съединение – кв. „Бряг“ на гр. Търговище, а за пътуващите в посока гр. Разград – през селата Бистра и Голямо Соколово. Възможен е и втори обходен маршрут – За пътуващите към гр. Търговище – с. Бистра – с. Г. Соколово – с. Дралфа.

Движението на МПС в участъка се регулира от екипи на сектор "Пътна полиция" в областната дирекция и на РУ - Търговище. От полицията апелират към водачите на МПС да се движат с повишено внимание и съобразена с пътните и метеорологични условия (мъгла) скорост./БЛИЦ
 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар