Трагедията в Айтос след самоубийството на полицая Янко Т. е неописуема
08 април 2021 00:44 Mobile watches 6188 прочита Mobile comments 0 коментара

И най-тежките престъпления не го пречупили преди К-19

Трагедията в Айтос след смъртта на 46-годишния полицай Янко Т. е неописуема. Всички са в шок от новината, не могат да повярват, че коронаворусът може да пречупи, за да сложи край на живота си, пише "Флагман". 

Припомняме, че служителят от Охранителня полиция към РУ-Айтос сложи край на живота си тази нощ, хвърляйки се от 5-ия етаж на ковид отделението на УМБАЛ-Бургас. Той е хоспитализиран вчера, оплакал се от задух и сърцебиене. Състоянието му било стабилно, трябвало да остане няколко дни за наблюдение. 

Янко е имал над 20-годишен стаж в системата на МВР. Бил е изключителен професионалист, пример за младите си колеги, техен учител. В практиката си е видял хиляди тежки случаи – катастрофи, убийства и други престъпления, които не са успели да го пречупят. Именно затова близките му не могат да повярват, че физически и психически здрав човек може да бъде повлиян от болестта.

„Изключителен човек беше Янко – със сплотено семейство – любяща съпруга и две дъщери, едната на 15, другата на 18 години. Постоянно ходеха по почивки, всяка седмица се събираха на вилата.

Те бяха до него постоянно, не е бил самотен, за да изпадне в тежка депресия, нито пък е давал признаци за това. Много отзивчив човек, стабилен, мъж на място. Янко не беше в много тежко състояние, щеше да пребори коронавируса, сигурен съм в това. Много жалко, загубихме прекрасен човек“, казват близките му. /Blitz.bg

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар