Ученичка наръга своя връстничка в Пловдив
14.03.2019 15:26 Mobile watches 2170 прочита Mobile comments 0 коментара

Под наблюдението на Районна прокуратура – Пловдив полицията разследва случай на спречкване между две ученички. Във вторник след обяд във Второ РУ постъпила информация, че в спешен кабинет е приета десетокласничка от пловдивска гимназия с порезна рана на гърба. След преглед тийнейджърката е оставена под лекарско наблюдение без опасност за живота.

В хода на предприетата проверка е установено, че нараняването тя получила от своя съученичка, нанесла ѝ удар с остър предмет в коридора на учебното заведение. Момичетата са ученички в десети клас в училище "Климент Охридски" в Града под тепетата. Те имали стара вражда. Конфликтът между тях е започнал още сутринта.

Към обед едната от тях се е сдобила с нож и е наръгала другата. Никой не е разбрал за случилото се, докато детето не се е прибрало вкъщи. В късния следобед родителите ѝ я завели в болница и тогава е бил подаден сигнал в полицията. Инцидентът е станал в Образувано е досъдебно производство по чл. 131, ал.1, т. 12 от НК – нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около случилото се продължават разследващи и инспектор „Детска педагогическа стая“ от районното управление.

/Blitz.bg

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката