Ужасяващ инцидент по тъмна доба във Враца!
14.07.2019 11:03 Mobile watches 5747 прочита Mobile comments 0 коментара

Метална част от контактната мрежа на тролеите падна във Враца и причини материални щети на автобус с хора и лек автомобил. Инцидентът е станал преди минути на бул. „2-ри юни“ през магазин „Технополис“. Автобус на мездренската фирма "Цветина" с работници от Ботевград се е движел зад видински „Фолксваген Джета“, когато върху тях се стоварило голямо парче желязо. От удара по предната част и тавана на автомобила има значителни материални щети.

Сериозно е пострадал и автобусът, който е останал без дясно странично огледало и стъкла на вратата и около нея. Шофьорът видял какво става и успял да реагира, като завил вляво, иначе желязото щяло да пръсне панорамното стъкло и да рани хората на предните седалки. Падналата метална част и жиците от мрежата са на асфалта и никой не знае дали по тях продължава да тече ток.

На мястото на инцидента все още не е пристигнала полиция и повредените возила изчакват в дясната лента на движение в посока Враца. Влизащите в града трябва да са внимателни, тъй като е свободна само лявото платно, а асфалта е мокър от падналия дъжд./blitz.bg/

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката