Ужасяващи писъци в Студентски град, кола влачи жена, вкопчена в нея!
12 юни 2019 11:47 Mobile watches 7060 прочита Mobile comments 1 коментар

Кошмарна случка се е разиграла в Студентски град в София във вторник следобед. Тя е заснета от младеж, който разказва за случилото се във Фейсбук. На кадрите се вижда как жена, хванала се за вратата на сив автомобил, се влачена от същия автомобил. Тя пищи с всичка сила за помощ, а намиращите се наоколо хора мислят, че ѝ крадат колата.

Ситуацията, обаче, е по-различна. Колата на жената е ударена от друг автомобил, чийто шофьор се опитва да избяга. В резултат е получила охлузни рани. Ето и обяснението на автора на видеото: „Този хубавец с бялата тениска на снимката днес пред Лидл в Студентски град удари колата на жена, с която си изкарва прехраната!

Жената слезе да попита дали ще вика полиция и той и каза, че имал автоморга и могъл да и даде части, при което подал газ на колата и жената се хвана за вратата, за да не тръгне. Нооо хубавеца реши да тръгне с нея и дори не се замисли, че може да падне от вратата, да я сгази и т.н! Оттам се съгласи ужким да извикат полиция и жената звънна.

След по-малко от 10 мин той избяга, а на жената в момента крака и е нахлузен и ръката и протъркана и синя! Обяснете ми как може такава простотия и нормално ли е това?“ Освен критики към неясния изказ на автора, който по всичко личи, че е ученик, коментиращите под публикацията посочват, че извършеното от шофьора с бяла тениска е опит за убийство. Други пък недоумяват защо въпросната жена се е вкопчила толкова упорито в колата, след като тя може да бъде издирена по номера и шофьорът няма къде да се скрие./Blitz.bg

1 коментар
Коментирай
12.06.2019 18:56 | простотията ...
Простотията няма почивен ден. Хванало крадеца кухата лейка. Да беше снимала с телефона си колата и хубавеца, и да се обади в полицията, а не да застрашава живота си така глупаво
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар