В Пловдив контрабандист се опитал да постави белезници на полицай
10.09.2018 11:45 Mobile watches 1922 прочита Mobile comments 0 коментара

 Пловдивчанин преспа в ареста и бе глобен със 100 лева за хулиганство в Пловдив. Той се е опитал да „арестува” полицай със собствените му белезници, като в същото време го е псувал и обиждал, пише trafficnews.bg Екшънът се е разиграл преди седмица на улица в Кючук Париж, в тъмните часове на деня.

Патрулиращи полицаи забелязали двама мъже да търгуват с акцизна стока в район „Южен”. Униформените изискали документи на пловдивчаните, като последвало претърсване. У единия бил намерен тютюн без бандерол, което наложило отвеждането му в районното. Един от полицаите поканил мъжа към патрулката, като му обяснил, че се налага да даде обяснение за контрабандните стоки.

Ядосан от факта, че ще бъде откаран в районното, мъжът започнал да се дърпа и да заплашва органите на реда. „Къв си ти бе, нещастник? Сега ще видиш какво ще стане, аз ще ти сложа белезниците”, заявил яростно контрабандистът и посегнал към белезниците на полицая.

Наложило се двамата униформени да озаптят пловдивчанина, арестували го и го отвели в районното. Там той прекарал нощта, а на следващия ден бил отведен в съда. Районните магистрати го наказали да заплати глоба в размер на 100 лева за хулиганство. Срещу мъжа е започнало и производство за разпространение на акцизна стока без бандерол.

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката