Вътрешният министър с последни новини за убиеца на Алексей Петров
17 септември 2023 00:32 Mobile watches 11078 прочита Mobile comments 1 коментар

МВР се е подготвило за протестите на зърнопроизводителите, които се очакват в началото на следващата седмица. Това обясни вътрешният министър Калин Стоянов, предаде NOVA.

„Искам да апелирам към всички, които искат да се включат в протеста, да спазват стриктно правилата, да не допускат ескалиране на напрежението, да не ограничават свободното придвижване на граждани”, заяви Стоянов.

„Подготвили сме се за съответното мероприятие”, допълни той.

Вътрешният министър беше запитан и за разследването на убийството на Алексей Петров.

„Работят много активно, много служители. Има много факти, обстоятелства, които ежедневно излизат, но всички тези следва да бъдат проверени. Ако питате дали имаме заподозрян, нямаме такъв все още. Но се надявам, че скоро ще имаме резултат, който да покаже кой по какъв начин е поръчал и извършил това убийството”, каза Стоянов.

Относно подготовката за изборите вътрешният министър каза, че ще има масови акции там, където има съответната информация за евентуално подготвени нарушения на изборното законодателство.

„Всички сигнали, които ние получим, билото оперативни, билото на ниво преписки, досъдебни производства, всички ще бъдат отработвани успоредно с прокуратурата. Вече им е разписан документ на екипа от хора, които ще бъдат в ръководство по отношение на изборния процес”, каза Стоянов./блиц.бг

1 коментар
Коментирай
17.09.2023 20:10 | Фани
Стрелецът е бил заеквач и с частично увреден слух. Лявото му ухо е било с 3 см по-голямо следствие от дърпане от страна на учителката .Причина нарушаване нормите на добро поведение.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар