39 медала за гимнастиците на Пирин Благоевград 2011 от турнир в Пловдив
05 ноември 2018 09:58 Mobile watches 6178 прочита Mobile comments 0 коментара

Младите надежди на гимнастическия клуб Пирин Благоевград 2011 напълниха кошницата с медали от четвъртото издание на турнира "Седемте тепета" в Пловдив. Възпитаниците на старши треньора Акександър Марков заслужиха 7 златни отличия в различните категории за момчета и момичета.

При най- малките Венци Стефанов е първи на прескок, Петър Стойчев е първи на халки, втори на висилка, успоредка и в многобоя, и трети на земя и кон с гривни. Никола Вретенаров пък е втори на халки и прескок. В трета категория Наско Миков е първи на успоредка, втори на земя, кон с гривни, халки и в многобоя и трети на висилка. При момичетата в четвърта категория Александра Янева е първа на земя, втора на греда и четвърта в многобоя. При най- големите момичета Росита Стоицова е с три златни медала на земя, успоредка и в многобоя и втора на греда.

Медали, заради правилника да се дават на всички заели места до осмо при малките и до шесто при по - големите, получиха Никол Чорбаджийска, Ивана Иванова, Гергана Маркова и Мартин Маринов. Извеждащи треньори бяха най- добрият гимнастик в момента в България Димитър Димитров, със седмо място от европейското първенство в Глазгоу и Мартин Мишев. Главни треньори пък бяха Александър Марков и Симона Якетова. В края на седмицата гимнастиците от клуба ще участват на силния турнир с Русе "Дунавска перла".

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар